- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
Eğitim deriim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üniversiteyi hakkıyla okuyup ortamı yaşamak istiyorsan önce eğitim derim yaşın 30 değil daha 23 seni seven insan 2senede bekler seni 4senede önce diplomanı al eline kendi ayaklarının üstünde dur öle evlen benceşuan 23 yaşındayım.17 yaşımda evlilik yaptım 8 ay sürdü ,şiddetli gecimsizlikten dolayı boşandık.Eşim ve annesi yüzünden cok mutsuzdum, annesi ne derse oğluda onu yapıyodu, tabi evlenmeden önce benımki melekti ya, hep benımle ilgilenırdı, evlendık degişti cocuk,anneci oldu birden:18:. Bende evlilikten korktum bi daha evlenmem dedim.cok kişiyle görüştüm ama kimseyle ciddi olmadım zatn hiç biride evlilige aday biri degillerdi. Hem bu süre zarfındada yarım kalan tahsilimi yaptım,şuanda üni hazırlanıyorum. Hayatımda 2 senedir biri var , ilk başta evlilik düşünmüyodum ama tanıdıkca ona alıştım ve hayatıma giren en şahane insan diyebilirim. Tabi kiiii evlilik teklifi etti kabul ettım
düşünün evlilikten korkan ben ona hayır demeyi asla dşünmedm .ama gel gelelim üni hayalimde var. nasıl yapıcam bilemıyorum ki ben :44:
Bence üniversite hayatını, sana katacağı kültürü ve gelişimi, arkadaşlıklarını tadarsan ne evlenmesi bu yaşta dersin
İleride aynı şeylerin olmayacağını kimse garanti edemez, başkası için hayallerinden vazgeçme. Biraz daha bekleyin ne olacak sanki, evlilik bir yere kaçmıyor, şimdilerde çoğu kişi 30dan önce evlenmiyor![]()
dogru söyluyosunuzda cıktıgım insan 30 yaşında şuan. yuva kurup aile olmak istiyo. bende istiyorum bunu özellikle anne olmak cok istiyorum ama üniversitede bi hayalim benım. yanı ikisinide kaybetmek istemıyorumcunki şöyle birşey var bi başkasıyla düşünemıyorum kendımı. yenı bi insan tanımak birbirimizi keşfetmek vs bana cok sıkıcı yorucu gelıyo. benı anlayan biri var yanımda , seven sevildigimi ilk kez hissettiim birisi. yanında oldugumda kendımı şanslı hissettigim birisi. hiç kimse bu kadar iyi gelmemişti bana. o yuzden kaybetmek istemıyorum onu hatta korkuyorum bile.
![]()
şuan 23 yaşındayım.17 yaşımda evlilik yaptım 8 ay sürdü ,şiddetli gecimsizlikten dolayı boşandık.Eşim ve annesi yüzünden cok mutsuzdum, annesi ne derse oğluda onu yapıyodu, tabi evlenmeden önce benımki melekti ya, hep benımle ilgilenırdı, evlendık degişti cocuk,anneci oldu birden:18:. Bende evlilikten korktum bi daha evlenmem dedim.cok kişiyle görüştüm ama kimseyle ciddi olmadım zatn hiç biride evlilige aday biri degillerdi. Hem bu süre zarfındada yarım kalan tahsilimi yaptım,şuanda üni hazırlanıyorum. Hayatımda 2 senedir biri var , ilk başta evlilik düşünmüyodum ama tanıdıkca ona alıştım ve hayatıma giren en şahane insan diyebilirim. Tabi kiiii evlilik teklifi etti kabul ettım
düşünün evlilikten korkan ben ona hayır demeyi asla dşünmedm .ama gel gelelim üni hayalimde var. nasıl yapıcam bilemıyorum ki ben :44:
hem evlen hem oku derim .niye olmasın