evlilik mi yoksa okul mu lütfen cevap!!

daha önce açtığın konularada baktım
çok çelişkili şuan ki konunla
gerçekten derdin mi var yoksa başka bir şey mi anlamadım
cinsel isteklerim çok fazla demişsin diğer konunda

bu konu fake yada değil bilmiyorum ama
bence senin cinsel problemlerin varsa daha doğru bi şekilde yardım almalısın

Ya canım sen ayrı eve çıkmaktan bahsediyosun da o kadar kolay mı? Ekonomik özgürlüğün var mı tek başına bir evde kalabilecek misin? Sana en güzel kurtulma yolunu söyleyeyim mi? Sınavlara giriceksin ve şehir dışını yazıcaksın gidip orda okuyacaksın yoksa senin başka çıkış yolun yok gibi geldi bana. Bu düşüncelerle evlenirsen o da sürmez bence evlenmemelisin de zaten. Şu sınav işini düşün. Beni anlayacaksın.

hayır o olay benimle ilgi değil.arkadaşımla ilgili.onun ağzından yazmak zorunda kalmıştım.benimle alakası yok.kendisi evli fakat cinsel isteği çok fazlaydı.mecbur kaldım anlatmaya onu.

Bana da şimdi kandırmaca geldi neyse yöneticiler ilgilenirler :51:

Bana da şimdi kandırmaca geldi neyse yöneticiler ilgilenirler :51:

her şeye bu kadar fevri yaklaşmayındeyin.arkadaşımda benim yaşımda onun gerçektende öyle bir problemi var ama kendisi üyelik yapmak istemediği içinn girip kendi ağzından yazdı.sorup sorgulamadan yargılamayın lütfenn

canım daha önce ki konunda da çok yoğun cinsel istek olduğunu söylemişin kendinle çelişiyorsun bi konununda içeriğini boşaltmışsın gerçekten dalga mı geçiyorsun bizlerle

canım daha önce ki konunda da çok yoğun cinsel istek olduğunu söylemişin kendinle çelişiyorsun bi konununda içeriğini boşaltmışsın gerçekten dalga mı geçiyorsun bizlerle

içerği boşaltırım tabii bir sürü istemsiz hakaret yağdı bana.konuyla ilgili yazıları gördükçe sinir oldum içerik boşalttım.mecburen.neden dalga geçeyim yaa.ne duygularla yazdım ben bu konuyu :(((

içerği boşaltırım tabii bir sürü istemsiz hakaret yağdı bana.konuyla ilgili yazıları gördükçe sinir oldum içerik boşalttım.mecburen.neden dalga geçeyim yaa.ne duygularla yazdım ben bu konuyu :(((

bilemiyorum canım öyle hakaret içerikli yorum alan yoktu sen konuyu boşalttıktan sonra bikaç bişey demiş insanlar haklı olarak

bilemiyorum canım öyle hakaret içerikli yorum alan yoktu sen konuyu boşalttıktan sonra bikaç bişey demiş insanlar haklı olarak

ben gerçekden kötü algıladım.ağır geldi bana söylenen şeyler..asla kandırmaca falan yok.bana yapılmasını istemediğim bir şeyi neden başkasına yapayım ki

babana nasıl diyebiliyosun git kendine iş bak diye
herkes saraylarda doğmuyo ya
herkesin dört dörtlük hayatı da yok
zevk mevk sonuçta gelmişsin dünyaya biri anan diğeri baban
hayatta onlardan başka kimsen yok, sanırım daha farkında değilsin onların ne kadar değerli olduklarının
sabret üniversitemi okuyosun
evliliğe ait böyle düşüncelerşn varsa şuan için evlenme derim
derdin bir ken iki olur çünkü
okulu bitir iş hayatına atıl
sonra herşey kolay

çok hak veriyorum size. sanki ailen böyle olsun istermiydi. emin ol SENİ SENDEN DAHA ÇOK DÜŞÜNÜYOLAR. bunuda zmanı gelince bi bebegin olunca çok iiyi anlıcaksın. ne diyim saglıcakla kal

ah cnm cok üzüldüm durumuna , cinsellikten nefret etmen tacizlerden dolayi normal bir durum.
Annenin ve babaninda ayri bir odasi yok galiba onun icin siz uyuduktan sonra yapiyorlar , onlarda hakli bir yerde ama bilemiyorum.
evliligi dusunmelisin ama kurtulmak amacli veya cocuk zengin diye degil , asik oldugun sevdigin biriyle.
allah sana yardim etsin.

konunu okurken içimden geçenleri önceki konunu okuduktan sonra pekiştirip yazıyorum.. senin sıkıntın zaten ailenle değildi.. ailenle olan SÖZDE sorunundan ziyade sürekli cinselliğe takık bir şekilde yazmışsın zaten DERDİNİ.. senin derdin ailenin senin yanında herhangi birşeyler yapması değil.. ! cinsellikle ilgili yorumlar okumak istiyor olman..! ben inanmıyorum önceki konu da seninle ilgiliydi.. ya bunca insanla kafa buluyorsun, ya da rezilliğin ortaya çıktı diye dansözlük yapmaya çalışıyorsun.. ama farkında mısın her 2 durumda da YEMEZLER... :34: dürüst bir şekilde davransaydın sana oturup burada yorum da yapılırdı adam gibi akıl da verilirdi.. lakin sen bunu zerre kadar haketmemek için elinden gelenini yaptın.. insanlar sana yardımcı olmak adına oturup zamanlarından ayırıyorlar.. ailene üzüldüm!!! çünkü yalan söylüyorsun!! 2 kız alt alta üst üste birşeyler yapmaya mekan bulabiliyorsanız ailenin de elbet cinsellik yaşayacakları mekanı vardır..! her durumda çelişki içinde çırpınıyorsun.. senin gibi insanlara gerçekten üzülüyorum.. git tedavi ol.. kimsenin günahını da alma... bunca insanı da senin yüzünden günah almaya zorlama!!! okuyorsan eğer konservatuar oku.. çünkü gerçekten senden iyi bir senarist olur..!!!!!! :47::22:

madem bu kadar sıkıntı yaşıyorsun estetiği nasıl yaptırmayı düşünüyorsun:34:

hayata bakış açık o kadar basitki..daha demlenmen gerekiyor..
ne demek istediğimi olgun düşünmeye başladıgın zaman anlayacaksın..
soruna ise..20 yıl sabrettin 4 yıl daha sabret,oku daha sonra evlilik gelir..
ısınmadıgın biriyle evlilik yapma adama yazık olur...

evet.biz uyurken filan dibimizde hiç çekinmeden.ufak kardeşim görmüş bir iki kere filan.abla ben kafamı yastığa gömüyorum görmemek için diyo:((...annem hiç utanmıyomusun filan demiş..çocuğumdan mı utancam demiş.tabiii nede olsa biz onun spermiyiz neden utansınki o zevk verir biz dünyaya geliriz.babamın kötü huyları bunlar.ben niye nefret ediyorum işte bu yüzden.midem bulanıyo işte bu yüzden.belki hayatım boyunca kimseye yakınlaşamayacağım bu yüzdenn!!!!....

Nasıl yani yuh bee:53::53::53::53:

bence okul evet masraflı oluyor, yoruyor, yıpratıyor ama yetişmiş bir insan olmak bir mesleğe sahip olmak zaten kolay olamaz
evlilik sonra, ayaklar yere basınca ve maddi özgürlüğe kavuşunca
yolunuz açık olsun

Arkadaşlar konular gerçek değil. Arkadaşın açtığı önceki konuları incelerseniz birinde cinselliğe çok düşkünüm yazmış birinde maddi durumum yok yazmış birinde de burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum yazmış sonra maddi durumum yok yazdığı topiğin içeriğini silmiş.Burdada cinsellikten tiksiniyorum yazmış. Boşuna vaktinizi öldürmeyin arkadaşlar editörler ilgilenir.

Son düzenleme:
Çok saçma ve gereksiz bir konu olmuş, utanmadan insanların zamanını alıyorsun!
Yahu ne demektir ben babamın spermiyim demek?
Bu nasıl cümle tövbe estafirullah daha neler duyacağız kimbilir :25:
Yazık, gerçekten sizin gibi insanlara acıyorum.
He okul konusunda ise boşver okuma senin derdin zaten cinselliği yaşamamış olmak değil, yaşayamamış olmak :34:

Artık kime nasıl yorum yapacağımızı şaşırdık :19:

Konu ciddi değilse vaktimize yazık :37:

Arkadaşlar konular gerçek değil. Arkadaşın açtığı önceki konuları incelerseniz birinde cinselliğe çok düşkünüm yazmış birinde maddi durumum yok yazmış birinde de burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum yazmış sonra maddi durumum yok yazdığı topiğin içeriğini silmiş.Burdada cinsellikten tiksiniyorum yazmış. Boşuna vaktinizi öldürmeyin arkadaşlar editörler ilgilenir.

vay canına
artık kim gerçek kim değil nasıl inanacağız ki. burada herkes birbrine yardım etmeye çalışıyor
ne diye alırsınız insanların vakitlerini
yazık yahu

Back
X