konunu okurken içimden geçenleri önceki konunu okuduktan sonra pekiştirip yazıyorum.. senin sıkıntın zaten ailenle değildi.. ailenle olan SÖZDE sorunundan ziyade sürekli cinselliğe takık bir şekilde yazmışsın zaten DERDİNİ.. senin derdin ailenin senin yanında herhangi birşeyler yapması değil.. ! cinsellikle ilgili yorumlar okumak istiyor olman..! ben inanmıyorum önceki konu da seninle ilgiliydi.. ya bunca insanla kafa buluyorsun, ya da rezilliğin ortaya çıktı diye dansözlük yapmaya çalışıyorsun.. ama farkında mısın her 2 durumda da YEMEZLER...dürüst bir şekilde davransaydın sana oturup burada yorum da yapılırdı adam gibi akıl da verilirdi.. lakin sen bunu zerre kadar haketmemek için elinden gelenini yaptın.. insanlar sana yardımcı olmak adına oturup zamanlarından ayırıyorlar.. ailene üzüldüm!!! çünkü yalan söylüyorsun!! 2 kız alt alta üst üste birşeyler yapmaya mekan bulabiliyorsanız ailenin de elbet cinsellik yaşayacakları mekanı vardır..! her durumda çelişki içinde çırpınıyorsun.. senin gibi insanlara gerçekten üzülüyorum.. git tedavi ol.. kimsenin günahını da alma... bunca insanı da senin yüzünden günah almaya zorlama!!! okuyorsan eğer konservatuar oku.. çünkü gerçekten senden iyi bir senarist olur..!!!!!!
![]()
Gözumuzu actigin icin tesekkurler oncelikle bende bos yere uzuluyorum burda dusunuyorum ne yazsam teselli etsem diye.