evlilik mi yoksa okul mu lütfen cevap!!

selam arkadaşlar.ben evlenmek istemiyorum daha yaşım çok genç.okulumu tamamlamak istiyorum.fakat olmuyor:((..ailemin maddi imkanları sınırlı.heryere borç vs...e bende nasıl yapıcağımı şaşırdım iyice.zaten evimiz bir oda.inanın çok bunaldım.düşünsenize bütün gün bir odanın içinde yaşıyosunuz..kendime ait bir odam bile yok.yaşım 20.bıktım artık bu durumdan.babama diyorum git başka bir iş bak.çıkalım burdan.önemsemiyo.emeklilğe az kaldı flan diyo.ama bende bıktım.bir odanın içine 4 tane çocuk yapılır mı yaaa.nasıl birr cahilliktir buuu:((...2 dklık zevk uğruna bizler dünyaya istemeden gelmiyormuyuz.sonrada ana baba her şeyi yedirmek içirmek sanıyo.manevi duygularını önemsemiyo.diceksiniz ki onlarıda öyle kabullen.olmuyo olmuyo.başkalarının ailelerine bakıyorum herkesin kendine ait odası var.benim neden yok.bıktım iyice artık yaa...annem neysede babamın bu durumu hiç iplememesi sinirime dokunuyo.benden küçük kardeşlerim var ders çalışacak yerleri bile yok.derslerinde başarısızlar o yüzden.ne aptalca ilişkiden çocuk olması yahu.adam zevkini veriyo kadına çocuk oluyo.biz birer sperm miyiz şimdi.ne iğrenç bi olayy yaa.bu olaydanda tikisiniyorum ayrıca.bana teklif eden birisi var evlenme teklifi.çocuk iyi biri aslında.maddi durumu da çok iyi.evlenmek istiyo.ama ben kararsızım.hem o kişiyi tip olarak kendime fazla yakıştırmıyorum hemde erkenden cinsellikle ilgili şeyler yaşamak istemiyorum.evlenmek demek 5 dk lık zevk aracımıdır.ne saçma insanda cinsel duyguların bulunması.keşke öyle bir duygu olmasaydı hayatımızda hiç.benim cinsel ilişkiden acaip midem bulanıyo.erkenden koca derdi çekmek istemiyorum.onun yemeğiydi adamın keyfine git filan.evlilikle duygusallığın yeri hiç yok mudur yaa..ne iğrenç duyguları var biz canlıların.birde ben çok ufakken tacize uğramıştım defalarca,onun psikolojisini atamıyorum üstümden.o yüzden erkeklerin cinsel güdülerinden tiksiniyorum.ama böylede olursa iyice kafayı yiyeceğim tek odada büyümekden:((((((....bıktım artık her şeydennnn offf...ne olurr bir akıl verinn...:53:

Bu konunuzda cinsellikten tiksindiğinizi söylmeişsiniz.Bir önceki konunuzdada şunları yazmışsınız

"arkadaşlar bu benim için çok büyük bir problemm:((( ufaklığımdan beri hep cinsel şeylere meraklıydım.ufak yaşlarda kız kıza öpüşürdük filan.daha çocuğuz anlamıyoduk tabi.12 yaşımda filan bir kızla üstüste yapmıştık:(( birde bir kızla üstten yapmıştık:(( belki iğreniceksiniz şuan okuduklarınızdan.ama inanın benim aklım başımda olsaydı yaparmıydım:(( o yaşlarda cinselliğin ne demek olduğunu bile billmiyoruz ki doğru düzgün.ve tv lerde filşan gördüklerimizi uyguluyoruz vs...ve ben şuan 20 yaşındayım.hala cinsel duygularım çok fazla.ama öyle kız kıza bir şey yapma duygum yok.çünkü lezbiyen tarzı bişey değilim.eskiden çocukken yapmıştım.şimdi çokkkk kötüyüm.psikolojim bozuldu bu yüzden.hala daha cinsel istek dürtüm çok fazla.şimdi psikiyatrik bir takım ilaçlarla biraz o isteklerim azaldı.ama onları bırakınca yeniden başlıyo.ne olur bir yardım konusuda bana oluşturun:(((("

Bence siz hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz.Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor.Ayrıca okumak için illaki dershaneye gitmek şart değildir.Gerçekten isterseniz kendinizde çalışarak başarabilirsiniz.Herşeyi ailenizden beklemeyin.Sizde part time çalışabilirsiniz.Hem çalışıp hem okuyan çok sayıda insan var.Evlenmek şuan çok büyük hata olur.

evlenmeyi bir kacis yolu olarak bir firsat olarak gormemelisin cunku evlilik zor...disardan bakildigi gibi gulluk gulistanlik oyle kocanin huyuna git, yemegini yap utusunu yap olayi degil sadece...
senin kacis yolun ve sevmedigin hayatindan cikma firsatin OKUMAK VE IS GUC SAHIBI OLUP KENDI AYAKLARININ UZERINDE DURMAK!
kimseye minnet etmeden eyvallah demeden yasamak istiyorsan evlilk gibi sacma bir kacis yolu degil kendi ayaklarinin uzerinde durmayi secmelisin...
daha cok kucuksun, sabret...ayrica yillar su gibi akip geciyor...bu yil universiteye gitsen 4 yil sonra eline meslegini almis olacaksin, inan bana cok hizli gececek bu zaman...
sabretmek en buyuk erdem ve kendin icin yapacagin en guzel sey...
ayrica her zaman evlenebilirsin ama her zaman okuyup adam olamazsin bunu da aklindan cikarma...herseyin bir zamani var...

konunu okurken içimden geçenleri önceki konunu okuduktan sonra pekiştirip yazıyorum.. senin sıkıntın zaten ailenle değildi.. ailenle olan SÖZDE sorunundan ziyade sürekli cinselliğe takık bir şekilde yazmışsın zaten DERDİNİ.. senin derdin ailenin senin yanında herhangi birşeyler yapması değil.. ! cinsellikle ilgili yorumlar okumak istiyor olman..! ben inanmıyorum önceki konu da seninle ilgiliydi.. ya bunca insanla kafa buluyorsun, ya da rezilliğin ortaya çıktı diye dansözlük yapmaya çalışıyorsun.. ama farkında mısın her 2 durumda da YEMEZLER... :34: dürüst bir şekilde davransaydın sana oturup burada yorum da yapılırdı adam gibi akıl da verilirdi.. lakin sen bunu zerre kadar haketmemek için elinden gelenini yaptın.. insanlar sana yardımcı olmak adına oturup zamanlarından ayırıyorlar.. ailene üzüldüm!!! çünkü yalan söylüyorsun!! 2 kız alt alta üst üste birşeyler yapmaya mekan bulabiliyorsanız ailenin de elbet cinsellik yaşayacakları mekanı vardır..! her durumda çelişki içinde çırpınıyorsun.. senin gibi insanlara gerçekten üzülüyorum.. git tedavi ol.. kimsenin günahını da alma... bunca insanı da senin yüzünden günah almaya zorlama!!! okuyorsan eğer konservatuar oku.. çünkü gerçekten senden iyi bir senarist olur..!!!!!! :47::22:

:46: :46: :46:

tek odalı evde yaşayan bu tarz bir ailenin evinde bilgisayar ve internet bağantısı olması da oldukça garip doğrusu.kafa buluoyor resmen bizimle:20::20:

Öncelikle bir uzamn desteği almanızı tavsiye ederdim ama maddi olarak durumumuz iyi değil diyorsunuz.. Bu koşul karşısında devletten yardım alabilirisiniz.

Yok bu olmuyorsa kendinizş toparlamanın yollarını aramalısınız.

Bir odada ders çalışılamıyor diye bir bahane olamaz..5-6 ailenişn birlikte iki göz odada yaşandığı yerlerde birinciler çıkıyor.Bunlar bahane.

Sizi anlıyorum, durumunuz zor, zor bir ergenlikte yaşamışsınız ama bulunduğunuz koşullarda kendinizi yetiştirmek sizin elinizde.

Ayrıca insanlar sizin tabirinizle sadece bir sperm sonucu değildir.İnsan yaratılmışların en şereflisidir, en kıymetlisidir..Dolayısıyla siz bunu unutmayın.Kendinizi kıymetli görün ve OKUYUN.

OKUYUN, MESLEĞİNİZİ ELİNİZE ALIN.Hem ailenize hem kendinize faydalı olun.

Evlilik şuan bulunduğunuz durumdan çok farklı olmaz.Çok pişman olursunuz.

Önce siz, siz kendinizi tamamlamanız gerekiyor.

Ben de önceki konusunu okudum.

O bir arkadaşımın sorunuydu diye cevap verdi ama açıkcası hiç inanmadım.

Bence yorum yazmaya değecek bir sorun değil bu, zira atmasyon olduguna eminim.

Psikolojisi dibe vurmuş bir şahıs.

ayy cok sacma baglantısız seyler yazmıs uyduruomudur anlamadım..ilgilenmiodur samimi bulmadım ne saçma yaa

bir baslıgın altına bır cok konudan bahsedılmıs ama ,hangısı hakkın da bızden destek ıstıyor onu anlayamadım :27:

Back
X