• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik-miş !!!

valla az girip bakayım arkadaşın konularına dedim de abovvv

evin pismiş, kendine de bakmıyormuşsun, kocan sen gelene kadar yemeği hazırlarmış dışarı hayatı yokmuş..daha geri gitmedim..kimbilir daha ne derdin vardı..

ya bizle kafa buluyorsun, ya da kafayı başka türlü buluyorsun..sen çocuk yap bacım canın sıkılıyor..:D:D:D

ay adam sana yaklaşmıyordu onu da okudum.pardon unutmuşum.

nefertiti gerçekten iyice şüphelenmeye başladım...
bence sen teknik olarak aşık oldun :KK53:
Valla ismi cismi belli değil adamın.. Ama tek ben mi, tam ideal Türk erkeği...
Taksim de salsalar meydana adamı,
Kadınlar kulübünde de saat tarih verseler binlerce alıcısı çıkar böylesinin..
Krizantem sen at onu at...
Değerlenirir Türk KAdını..
GERİ DÖNÜŞÜM:::-):-)

Krizanteeeeeeemmmmmmmm
Kız ses ver BEĞENMEDİĞİN kocan elden gidiyor kızzzzzzzzzzzzz

valla az girip bakayım arkadaşın konularına dedim de abovvv

evin pismiş, kendine de bakmıyormuşsun, kocan sen gelene kadar yemeği hazırlarmış dışarı hayatı yokmuş..daha geri gitmedim..kimbilir daha ne derdin vardı..

ya bizle kafa buluyorsun, ya da kafayı başka türlü buluyorsun..sen çocuk yap bacım canın sıkılıyor..:D:D:D

ay adam sana yaklaşmıyordu onu da okudum.pardon unutmuşum.

Ben de okudum kizlar okuyup zaman kaybetmeyin sakin. Adamin basinin etini yemis. Kocasi romantik ve hamarat imis. Bi daha boylesini bulamazsin. Sahip cik.

kocaya şiddet hattı kurulmalı
yetkililere sesleniyorum
çifte standartın her türlüsüne karşıyız
dayakçı KRİZ antene bir dur denmeli...

Kızler nefertiti27 nefertiti27 den bomba açıklamaaaa...

diyorkii

""Bence krizantem şu anda adamı mesaiden çağırdı,
dövüyor..
birazdan da kapıya atacak...
Hazırlanın kızlar önce bulan alır.
Ne demişler. Altın çöpe düşse değerin kaybeder mi...
Haydi çantaları alın, adam yetişelim..:-)"""

2 saat önce amcamın kızı çaresiz bi şekilde ağlayarak beni aradı abla çok zor durumdayım dedi kocası onu aldatmış buda yakalamış adam 2 yavrusuyla kızcağısı bir güzel dövüp sokağa atmış kız anneyi arıyor anne baba kır bacağını otur diyor bütün amca dayı halaları arıyor ağzım burnum kan içinde 2 bebeğimle yağmurda sokakda kaldık diye kimse sahiplenmiyo kaç km metre uzaklıkda olan beni arıyo bu kadarmı sorunun var konu sahibi bu kadar derdin varmı ki eşinden boşanmak istiyorsun valla rahatlık batmış sana ne yazsa kk bayanları tın etmez sende boşan gitsin belki ilerde sana değer veren kaynana bulursun bol döven aldatanda bi eşin olur bellimi olur

2 saat önce amcamın kızı çaresiz bi şekilde ağlayarak beni aradı abla çok zor durumdayım dedi kocası onu aldatmış buda yakalamış adam 2 yavrusuyla kızcağısı bir güzel dövüp sokağa atmış kız anneyi arıyor anne baba kır bacağını otur diyor bütün amca dayı halaları arıyor ağzım burnum kan içinde 2 bebeğimle yağmurda sokakda kaldık diye kimse sahiplenmiyo kaç km metre uzaklıkda olan beni arıyo bu kadarmı sorunun var konu sahibi bu kadar derdin varmı ki eşinden boşanmak istiyorsun valla rahatlık batmış sana ne yazsa kk bayanları tın etmez sende boşan gitsin belki ilerde sana değer veren kaynana bulursun bol döven aldatanda bi eşin olur bellimi olur
Allahım yardımcısı olsun...
mümkün olsa keşke yardım edebilsek...
ama o kadar çok magdur bayan varki...:KK43:
istiyoruzki krizantemde aklını başına toplasın..
gerçekten yazdıkları dogruysa
yazık bu evlilige, yazık bu adama...

Kız helal olsun çok haklısın... Ağzına sağlık

Kiskanclik sorunmu ve baska sacma sapan sorunlarimi hallettmistim..
Ama artik yoruldum..
Neden huzurumuz yok. Komsularima bagirma sesleri gittigi icin utaniyorum evine gitmeye..
Olayi anlatayim kayinvalidem bana igne ucu kadr birsey yapmadi esim yapti ama sorun o degil diger eltilerime heeseyini aldi ayrimcilik yapti bana
Bende tesadufen bugun bohca yapmisti eski pusku dur bi acayim dedim actim ve aldigi esarpta kacaman leke var ustelk belli gormemesi imkansz cnku kenarina oya yapan oydu. bende esime annenin yaptigigi oyaya bak geri goturecem dedim.. basladi olurmu oyle sey yeter artik ben biktim usandim anneme olan dusmanligin nedir benim ailemden soguyup kendi ailenle beni yakinlastrmak istiyorsn vs vs..
Bu arada bu konsma telde geciyor calisiyor suan ama rahat konusabilir yani..
Ben artik gidecegim dedim herey bitti dedim.
Oda yoruldum dedi.
Sabah eve gelimce kapiyi acmicam yeter artik.
bir kerede bana hakli desim ya bir kere.
konu bunama altinda yatanlar cok.
birikti artik.
evliligimi yikmak istemiyorm ama sirtimda koca bir yuk ne yapmam lazim.. vazgecemiyorum bir turlu ama kavga gurultuden biktim
kavga gürültüden bıktıysan konu sahibi azıcık susmayı dene.annesi hakkında gereksiz yorumlar yapma.annesi dimi onuçta farkına var lütfen.bu kafayla gidersen zaten bu adam seni bırakır gider

Allahım yardımcısı olsun...
mümkün olsa keşke yardım edebilsek...
ama o kadar çok magdur bayan varki...:KK43:
istiyoruzki krizantemde aklını başına toplasın..
gerçekten yazdıkları dogruysa
yazık bu evlilige, yazık bu adama...
Canım keşke yalan olsa çok zor durumda kalmış bide yol bilmez iz bilmez köyden dışarı çıkmış okumuş bir kız bile değil hayvan kocası üniversite bitirmiş ama adam değilmiş allahım yardım et diye diye yüreğim sızladı abisini aradı eşim en son ikna ettik gidip alıcam abi ablamı bi tabak fazla koyarız dedide rahatladık ahhhh kuzum nasıl çaresizki iki bebeğiyle beni arıyo abla alllahını seversen yardım et diye son kalan parasıyla offff uyku haram oldu üzüntüden rabbim tüm zor durumdakilere yardım etsin

Canım keşke yalan olsa çok zor durumda kalmış bide yol bilmez iz bilmez köyden dışarı çıkmış okumuş bir kız bile değil hayvan kocası üniversite bitirmiş ama adam değilmiş allahım yardım et diye diye yüreğim sızladı abisini aradı eşim en son ikna ettik gidip alıcam abi ablamı bi tabak fazla koyarız dedide rahatladık ahhhh kuzum nasıl çaresizki iki bebeğiyle beni arıyo abla alllahını seversen yardım et diye son kalan parasıyla offff uyku haram oldu üzüntüden rabbim tüm zor durumdakilere yardım etsin
konu sahibi oku lütfen...
ne yaşamlar var yarabbim...

birazcık işim var...
krizantem gelene kadar şuraya yaz be kardeşim
herşey düzelecek diye...
yoksa nefertitiyi duydunnn

Bakin kadin dediğin biraz akillica davranmayi bilmeli. Siz kasitli bir lekeyi kocanizdan cikartarak her zaman kaybeden taraf olursunuz. Uysal hoşgörülü sevecen tavirlariniz ile önce kocanizi avcunuzun icine almaniz gerekiyor. Zitlasarak bir erkeği anca karsiniza alirsiniz hele söz konusu annesiyse. Kayinvalidenize de size ne yapiyorsa aynisini yapmaliydiniz. Kavga cikaracaginiza telefon acip tesekkur ederek ona karsilik lekeli bir hediye verebilirdiniz. Kisasa kisas. Sizi sevmiyorsa mutlaka kocaniza söylerdi sizin yaptiginiz gibi, sizde farketmemisim sadece mutlu etmek istemiştim dediğinizde suçlu kayinvalideniz olurdu, kavga edenlerde onlar olurdu. Yani sinirle adimlar atacaginiza biraz akillica davranarak hem esinizi avcunuza alip hem de kayinvalidenizi uzaklastirabilirsiniz. Unutmayin öfke ile kalkan zararla oturur.

Neden kadının eski konularını hortlattınız anlamadım yeni açtığı konuya yapın yorumlarınızı.

Back
X