- Konu Sahibi Melos199197
Nişanlını karsına alıp konusdunmu adam akıllı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet .Nişanlını karsına alıp konusdunmu adam akıllı
Allah razi olsun...teşekkür ediyorum canım ay sorma eşim arabadan indi bende indim vedalaştık işte ağlıyorum güneş gözlüğümü taktım arabaya bindim arkamdan bağırıyo yapıştırr bas gazaa diyebak bir kere daha söylüyorum acele etme yanlış karar verip pişman olma dualarım seninle
Hayır ,evlilik böyle birşey değil ve doğru kişiyle güzel ..mesela ben eşimin yerinde olsam beni 10 kez boşardım. .sabahları içime şeytan kaçıyo .. Çok huysuz oluyorum ..adam ise giderken öpebilir miyim diye izin istiyo :) o bana öyle yapsa ben katlanmazdim :))) bunun dışında günün geri kalan saatlerinde uyumluyuz. .aldatma gibi bir durum olmadı ..olsaydı ertesi gün 2 çocuğumu alır ,kocami kapıya koyardım ..Merhaba...
Iyi geceler dilerim herkese ..
Yıllar önce birini çok sevdim öyle böyle değil, aldatildim ...
Cok fazla verimkardim ona dair ..
Hep verdim hiç almadim..
Iyi ki bitmiş diyorum ama benden de çok fazla şey götürdü bu bir gerçek..
Daha sonra Nisanlim olacak kişi ile tanıştım, uzunca bir süre hersey yolunda idi ..
Ailesi ve arada saçma sapan kusmeleri hariç birbirini seven ve saygı duyan bir çift idik...
Hiç talep etmedigim halde , çoraplarimi giydirir, ayaklarimi öperdi..
Yanlış anlamayin siz anlayın diye anlatıyorum...
Gece yarısı birşey istesem 30 km yolu gelirdi üstelik arabası da yoktu..
Ve yine aldatılmA şüphesi ile yıkıldım...
Şüphe diyorum çünkü kesin bir delil yok ortada..
Ve karşı tarafın annesi benimle görüştü..
Bir sürü şey oldu en son konu actigimdan bu yana ama anlatmaya hiç gücüm yok.
Dedikleri doğru ise nisanlim sucsuz...
Şu an için ilişkimiz askıda, içim soğudu kırgın ve üzgünüm..
Daha doğrusu hayal kırıklığına uğradım...
Artık evlilikten korkuyorum..
Evlilik gerçekten böyle bir şey mi ?.
Dertlesmeye çok ihtiyacım var..
Kimselere anlatamıyorum..
Kimsenin çayinin yanında sohbet olmak istemiyorum..
Içime atmaktan şiştim...
3 gündür aglamakliyim...
Doldum,taşıyorum![]()
Çok tatlısiniz..Hayır ,evlilik böyle birşey değil ve doğru kişiyle güzel ..mesela ben eşimin yerinde olsam beni 10 kez boşardım. .sabahları içime şeytan kaçıyo .. Çok huysuz oluyorum ..adam ise giderken öpebilir miyim diye izin istiyo :) o bana öyle yapsa ben katlanmazdim :))) bunun dışında günün geri kalan saatlerinde uyumluyuz. .aldatma gibi bir durum olmadı ..olsaydı ertesi gün 2 çocuğumu alır ,kocami kapıya koyardım ..
Nisanliyim, ayrılamam, daha önce de yaşadım ,artık tek şansım bu diyip kendini kör kuyulara atma sakın ..bana bak ,benimle evlenen olduysa sen bekar kalmazsın :)
Onun da etkisi var.Ozaman tatmın olamamıssın demekki önemli olan sensin nasıl hissetdıgın ne istedıgın ama gecmısde yasadıgın bişeyın yükünü baskasına yuklememen gerekıyor dıye düşünüyorum
Teşekkür ederim :)Çok tatlısiniz..
Huzurunuz hiç ama hiç bozulmasın canım..
Ben zaten ayrilamam gibi bir düşünceye sahip değilim...
Babam düğün günü dahi içine sinmeyen bir konu olur ise bir dakika düşünme bitir der hep ..
Baskıcı bir ailem yok..
Zor bir dönemin etkisi var üzerimde..
Maddi ve manevi sıkıntılar..
Piyangodan çıkan borçlar...
Iyi ki sizler varsiniz
kizin annesiyle neden konustun? neden kizla konuşmadın?Evet .
Konuştuk.
Kızın annesi ile de konuştum.
Kız benimle konuşmak istedi ama ben istemedim çünkü kendisini eskiden beri pek sevmem bu olayla ilgisi yok .kizin annesiyle neden konustun? neden kizla konuşmadın?
Bana benimle bir şey konuşmak istediğini söyledi.Peki nişanlınız evden ayrılınca hemen size haber verdi mi yoksa siz kendiniz mi öğrendiniz ?