Evlilik nasıl birşey? Ben artık gerçekten korkuyorum...

teşekkür ediyorum canım ay sorma eşim arabadan indi bende indim vedalaştık işte ağlıyorum güneş gözlüğümü taktım arabaya bindim arkamdan bağırıyo yapıştırr bas gazaa diye:KK45: bak bir kere daha söylüyorum acele etme yanlış karar verip pişman olma dualarım seninle
Allah razi olsun...
Sizde uzulmeyin geçici vedalar bunlar ..

Merhaba...
Iyi geceler dilerim herkese ..
Yıllar önce birini çok sevdim öyle böyle değil, aldatildim ...
Cok fazla verimkardim ona dair ..
Hep verdim hiç almadim..
Iyi ki bitmiş diyorum ama benden de çok fazla şey götürdü bu bir gerçek..
Daha sonra Nisanlim olacak kişi ile tanıştım, uzunca bir süre hersey yolunda idi ..
Ailesi ve arada saçma sapan kusmeleri hariç birbirini seven ve saygı duyan bir çift idik...
Hiç talep etmedigim halde , çoraplarimi giydirir, ayaklarimi öperdi..
Yanlış anlamayin siz anlayın diye anlatıyorum...
Gece yarısı birşey istesem 30 km yolu gelirdi üstelik arabası da yoktu..
Ve yine aldatılmA şüphesi ile yıkıldım...
Şüphe diyorum çünkü kesin bir delil yok ortada..
Ve karşı tarafın annesi benimle görüştü..
Bir sürü şey oldu en son konu actigimdan bu yana ama anlatmaya hiç gücüm yok.
Dedikleri doğru ise nisanlim sucsuz...
Şu an için ilişkimiz askıda, içim soğudu kırgın ve üzgünüm..
Daha doğrusu hayal kırıklığına uğradım...
Artık evlilikten korkuyorum..
Evlilik gerçekten böyle bir şey mi ?.
Dertlesmeye çok ihtiyacım var..
Kimselere anlatamıyorum..
Kimsenin çayinin yanında sohbet olmak istemiyorum..
Içime atmaktan şiştim...
3 gündür aglamakliyim...
Doldum,taşıyorum :KK42:
Hayır ,evlilik böyle birşey değil ve doğru kişiyle güzel ..mesela ben eşimin yerinde olsam beni 10 kez boşardım. .sabahları içime şeytan kaçıyo .. Çok huysuz oluyorum ..adam ise giderken öpebilir miyim diye izin istiyo :) o bana öyle yapsa ben katlanmazdim :))) bunun dışında günün geri kalan saatlerinde uyumluyuz. .aldatma gibi bir durum olmadı ..olsaydı ertesi gün 2 çocuğumu alır ,kocami kapıya koyardım ..

Nisanliyim, ayrılamam, daha önce de yaşadım ,artık tek şansım bu diyip kendini kör kuyulara atma sakın ..bana bak ,benimle evlenen olduysa sen bekar kalmazsın :)

Ozaman tatmın olamamıssın demekki önemli olan sensin nasıl hissetdıgın ne istedıgın ama gecmısde yasadıgın bişeyın yükünü baskasına yuklememen gerekıyor dıye düşünüyorum

Hayır ,evlilik böyle birşey değil ve doğru kişiyle güzel ..mesela ben eşimin yerinde olsam beni 10 kez boşardım. .sabahları içime şeytan kaçıyo .. Çok huysuz oluyorum ..adam ise giderken öpebilir miyim diye izin istiyo :) o bana öyle yapsa ben katlanmazdim :))) bunun dışında günün geri kalan saatlerinde uyumluyuz. .aldatma gibi bir durum olmadı ..olsaydı ertesi gün 2 çocuğumu alır ,kocami kapıya koyardım ..

Nisanliyim, ayrılamam, daha önce de yaşadım ,artık tek şansım bu diyip kendini kör kuyulara atma sakın ..bana bak ,benimle evlenen olduysa sen bekar kalmazsın :)
Çok tatlısiniz..
Huzurunuz hiç ama hiç bozulmasın canım..
Ben zaten ayrilamam gibi bir düşünceye sahip değilim...
Babam düğün günü dahi içine sinmeyen bir konu olur ise bir dakika düşünme bitir der hep ..
Baskıcı bir ailem yok..
Zor bir dönemin etkisi var üzerimde..
Maddi ve manevi sıkıntılar..
Piyangodan çıkan borçlar...
Iyi ki sizler varsiniz

Ozaman tatmın olamamıssın demekki önemli olan sensin nasıl hissetdıgın ne istedıgın ama gecmısde yasadıgın bişeyın yükünü baskasına yuklememen gerekıyor dıye düşünüyorum
Onun da etkisi var.
O şahıs yüzünden şu anda herşeyden nem kapiyorum. .
Sanki dünyadaki bütün erkekler aldatıyor gibi geliyor.

Kısa yoldan söyle anlatayım 7yıllık ılışkım 2yıl nısanlılık kına gunumde aldatıldıgımı öğrenıp ayrıldım hemde tanıdıgım bırıyle aradan uzun zaman geçti suan evlıyım çok şükür cokda mutluyum bu arada esımle tanısıp evlenme kararı almamız 3haftalık bır sure hayat senin secım senın tekrar görus nısanlınla kararını ver uzatma derım

Çok tatlısiniz..
Huzurunuz hiç ama hiç bozulmasın canım..
Ben zaten ayrilamam gibi bir düşünceye sahip değilim...
Babam düğün günü dahi içine sinmeyen bir konu olur ise bir dakika düşünme bitir der hep ..
Baskıcı bir ailem yok..
Zor bir dönemin etkisi var üzerimde..
Maddi ve manevi sıkıntılar..
Piyangodan çıkan borçlar...
Iyi ki sizler varsiniz
Teşekkür ederim :)

Benim babam da aynı mantiktaydi, helal olsun o babaya ..

Allah yardımcın olsun, umarım kolaylıkla atlatırsın bu zor günleri. .yine de bu nişanlıya çok bel bağlama ..ne hakediyosa o ..

Peki nişanlınız evden ayrılınca hemen size haber verdi mi yoksa siz kendiniz mi öğrendiniz ?

Evlilik zor evet. Eşim olmasaydı, onu senelerdir seviyor, güveniyor ve artık birlikte yaşamak istiyor olmasaydım evlenmezdim herhalde hiç. Manası yok. Kadınlar için özellikle. Erkekler tabi çoğu evlilikte biriyle birlikte yaşamanın yanında temizlikçi, aşçı bilmem ne de edinmiş oluyorlar. Onlara güzel. Kadına ne faydası var? Önceden kadına da maddi faydası oluyormuşmuş. Tabi kadınlar çalışmadığından, evlenme çağına kadar babası bakıyor, sonra kendisine bakacak yeni biri gerekiyor, o da koca oluyor. Şimdi burada okuyoruz, kadınların büyük bölümü hem çalışıyor hem de bir çok evde asıl maddi idareyi onlar sağlıyorlar. Adamlar ya orda burda harcıyor ya ailesine gönderiyor. Bin türlü dert okuyoruz işte.
Çocuk için de ülkemizde özellikle evlenmek gerekiyor tabi. Ama ben onu da pek istemiyorum bu aralar, o yüzden benim için geçerli değil.
Faydaları az ama getirdiği sorumluluk çok fazla. Ve risk de çok fazla evlendiğin kişiye göre. Yanlış kişiyle evlenmek gerçek anlamda hayatının sonu olabiliyor, çünkü adam seni elli kere bıçaklıyor yolda biri baktı diye falan. Aldatılma, dayak, hakaret, küfür, para sıkıntıları, ev işini kim yapacak mevzuları, senin ailen benim ailem, çocuğu öyle mi yetiştirsek böyle mi, adam çocuğun bakımına yardım ediyor mu, etmiyor mu, kocam beni artık istemiyor, kocam anneliğime kadınlığıma laf ediyor mevzuları, bunlar daha küçük ama daha sık rastlanan riskler işte.
Doğru insanla olup doğru şekilde idare edilirse çok güzel. Evlendiğim için çok mutluyum. Yalnızlığa bire bir. Artık bağımsız yeni bir çekirdek aile oluyorsun falan. En önemlisi ve benim için geçerli olan tek evlilik sebebi ise çok sevdiğin adamla birlikte yaşamayı feda edeceğin her şeyden, özgürlüğünden, maddi bağımsızlığından, yukarıdaki risklerin olmadığı hayatından vazgeçecek kadar çok isteme. Ben bu yüzden evlendim. Evlenmeden önce bir kaç haftada bir buluşuyorduk. Farklı şehirlerdeydik. Otelin çıkış saati on iki oluyor ya öğlen. Ben evliliğimin ilk iki yılında falan neredeyse her sabah önce saate bakıp sonra yok yok onikide gitmeyecek, hep burada dedim kendi kendime. O kadar istiyorsan birini bütün bu riskler alınır. Ama doğru düzgü tanımadığın, güvenmediğin, sevmediğin biriyle ne gerek var yani?

aldatılmanın şüphesi olmaz.

şüphen varsa aldatılmışsındır. o şüphe bir kez düştüyse seneler sonra haklıymışım dersin.

yol yakınken dön.

ha bu arada sana umut veremeyeceğim benim de erkeklere dair umudum yok. tek fikrim aldatılmaktan darbe alıp üzülmeden yoluna devam edebilecek kadar güçlü tutmak kendimi.

Back
X