Evlilik ne zaman oturur

Aksine oturmayan bir evlilikte evliliğin düzeleceği için yapılan çocuk dahada problem olur

Bence 1 yıl. 1 yıla kadar tartışmalarımız çok şiddetli oluyordu. Birbirimizi pek anlamıyorduk küslükler oluyordu aramızda. 1 yıldan sonra yavaş yavaş daha da düzene girdiğini hissediyorum her şeyin.

adama sürekli naz kapris mi yapıyorsunuz? açık yazmamışsınız.

doğru evlilik 1 ayda da oturur. yanlış evlilik 10 yıl geçse de oturmaz.

Evlilik bence 2-3 seneye oturuyor. Ama burada birbirinize uygun kişiler misiniz bu çok önemli.

Onun dışında yurtdışında yasıyorsanız bilmediğiniz çevreniz vs olmayan bir ülke zor tabi.
Bence bu durumda ilk basta kendinize bir meşgale bulmalısınız ki can sıkıntısından eşinize sarmayın o da bunalmasın.
Dil kursu ve part time iş olabilir.
Hem böylece çevreye de adapte olmuş olursunuz

bir yil,
ben hep yaziyorum,
bir dogumgunu, bir evlilik yildonumu gecsin,
bir sene kis hastaliklari birlikte atlatilsin, yaz tatili birlikte ayarlansin.
Hepsi ayri deneyim...

Bir yilin sonunda bence isler oturmaya baslar, ama bu demek degil ki bir yil boyunca bir sorunun varsa cekeceksin, oyle dusunursen ikinci yil da o sorun devam eder, ne zaman ki sen kabullenmeyip bu sorunu cozmeye niyetlenene kadar.

Annem hep der: evliligin ilk 3 yilini gecirdikten sonra oturur. Sabirli olmak lazim. Evlilik farkli birsey, alismak her iki taraf icin zaman alir.

Dil kursuna yazildim.Oraya başlayınca en azindan cevrem olacağıni rahatlayacagimi düşünüyorum.Ama fazlasiyla kirilgan bir yapıdayım.O yüzden tartistgimiz zamanlar cok zorlaniyorum.Evliligim henuz bir sene olmadi.İnsAlalh hersey duzelir zamanla.Cocuk konusunda yanlış anlasilmisim sanirim.Buralarda tek basima olduğum için evde bir ses nefes olsun bana destek olmasi amacli düşünüyordum..Teşekkürler yorumunuz icin

Burada yazilanlari okuyunca sorunun yuzde 60 bende olduğunu anladim.Heralde fazla alttan alınmayı bekliyorum

Ama onun ailesi cevresi burda.Ben yalnizim.Benim ailemden kimsem yok benim alışmam dah zor degilmi.Gerci bendede hata var oda bir gercek

Bence içinizdeki çocuğun büyümesine olgunlaşmasına izin verin. Eşinize olgunlukla yaklaşın ki sizin onu anladığınızı görsün. Ben çok çocuksu davranırdım başlarda ama olgun davranmaya başlayınca herşeyin çözüldüğünü gördüm. Eşime karşı hem olgun hem çok sevecen davranıyorum çok şükür çok güzel gidiyor herşey şuanda.

Bebegi dusunmeyin bile
Olgun insanin evliligi hemen oturur , henuz olgunlasmamis insaninki ne kadar surede oturur bilemiyorum
Evlenecek karari verip evlendiyseniz ona gore davranin derim ben , cocukca davranislarinizi degistirerek ise baslayin
Fazla naz aşık usandirir derlermis ki cok dogru

Tam olarak ne zaman oturur bilemem ama hani derler ya, 1.yıl 5.yıl ve 7.yıl zor geçer diye. Aynen işte bizim öyle olmuştu.
Demekki yavas yavas oturacak hersey.Henuz bur yilimiz dolmadi.E evlilikte oyle kolay birsey degilki hemen kabullenemiyorsun.

Cok güzel yazmissiniz.Ben evlilige hep oyle bakardim cunku benim nazarimda oyleydi.Boyle toz pembe gulluk gulistanlik bakardim.Şimdi bazen atismalar yasayinca ne oluyoruz yaa oldum.Agir geldi.O yuzden sordum ne zamn oturur diye aslnda ikimizde sorunlari konuşarak hallediyoruz ama erkeklerde bazen takmayacak seylere takıyorlar

adama sürekli naz kapris mi yapıyorsunuz? açık yazmamışsınız.

doğru evlilik 1 ayda da oturur. yanlış evlilik 10 yıl geçse de oturmaz.
Yani evet cogunlukla yapıyorum ama oda yapıyor bende onu alttan alıyorum. Benim sorunum evlilik cok farkli birseymis sorunlar cozulmeden düzelmiyor bazi seyler.Bende de su var.O gelip ilk konussun istiyorum sonra bakıyorum sonunda ağlayan ben oluyorum.İlk basta halbuki ben yaklassam kapanacak konu

naz kaprisle ömür geçmez

Bazen bana karşı sabırlıyken diyorsunuz, demekki sabredilecek bişey yapıyosunuz. Durduk yere de adam kıskanılmaz naz yapılmazki acaba fazlamı abarttınız da bıktırdınız eşinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…