Evlilik ne zormus ??

DjLaNn

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
95
9
Evli Kizlar yardiminiza ihtiyacim var !!!!:oops::KK43:
Esimle tartisdik ve ben annm gile geldim 2.5 ay oldu esimde 1 kez geldi bn gitmedim birdahada gelmedi:KK43: .... Simdi ne olacak bilmiyorum ne yapacagimida bilmiyorum ?? Esiniz sizden kac ay ayri dura bilir seven erkek gelirdi demi!:KK62:!!8 aylik evliyim birde :110:

8 aylık evlisin 2,5 aydır da annenlerdesin nasıl oluyor bu??? :KK57: 2,5 aydır ne yapıyor ne ediyor diye birbirinizi hiç mi merak etmiyorsunuz?? :KK64::KK64: şuan gerçekten şaşkınım. biz sevgiliyken bile en fazla 1 ay birbirimizi hiç görmedik o da memleketlerimiz ayrı olduğu içindi. telefonla görüşüyor musunuz peki?? aranızdaki sorunu çözmediniz mi çözemediniz mi daha???

Esimle tartisdik ve ben annm gile geldim 2.5 ay oldu esimde 1 kez geldi bn gitmedim birdahada gelmedi:KK43: .... Simdi ne olacak bilmiyorum ne yapacagimida bilmiyorum ?? Esiniz sizden kac ay ayri dura bilir seven erkek gelirdi demi!:KK62:!!8 aylik evliyim birde :110:

Böyle yapacağı ihtimalini hissetmemiş miydiniz? Gelmemesi çok garip,ailesi neden git demiyor ne ayıp.

Aramizdaki sorunu anlattim cnm ""esimin ne yapmaya calistigini anla"" madim diye konu acmistim onu okursan sevinirim .....
Sorun orda yazili

kocişim bende 1 saat ayrı durabiliyor. sonra sıkılıyormuş bazen arkadaşlarının yanına gidiyorda tabi bazen iş yrinde ayrı oluyoruz 10 saaat falan olabiliyor. bir kere adım attıysa sende atsaydin keske.hic kousmuyomusunuz telefonda vs. evliliği bencede zor yapanlar insanlrdır. aslında karşılılı özveriyle evli kalmak cokda zor bişi değil eğer birbirinizi gerçekten sevip onemle soyluyorumki saygı duyuyorsaniz ve guveniyorsaniz

Kizlar sorunu yazdim "" Kocamin ne yapmaya calustigini anla"ma dim
diye bi okurmusunuz sorunu anlarsaniz ??? Lutfeenn

2.5 ay çok muş.Garip biraz Dönmek istiyosanız bi atraksiyon yapıp onu ayağınıza getirip dönebilirsiniz Hastanelik olmak kaza geçirmek vs tabi uyduruktan:KK53: Belki duygu sömürüsü işe yarar.o_O

Eski konunu okudum.
Kocan beş para etmez bir herif.
Ailesinin önünde seni yok yere dövmüş sana ve ailene küfürler etmiş.
Sen gitmemişsin ki o gitsin bırakın demiş resmen.

Nesine döneceksin bunun bu arasa ne aramasa ne!
Ay içim sıkıldı eviniz bile ayrı değil.
Kv yanına gitmek mi istiyorsun gerçekten?

1 kez geldi demişsiniz geldiğinde konuşma tutumunuz nasıldı tartıştınız mı belki o bir adım attım diye sizden bir adım bekliyordur

Daha öncede 3 kere evi terkedip annenin yanına gitmişsin, çocuk oyununa dönmüş bu iş kusura bakma. Büyük ihtimalle gideceğini düşünüyor. Zaten yanına gelmiş ve sana seni sevdiğini söylemiş. Ama sen adamı kovmuşsun, kayınpederine boşanmak istiyorum deyip telefonu kapatmışsın. Her tartışmada anne evine gitmemek lazım bence. Bunu 4. yapışınız. Bir fotoğraf yüklemişsiniz olay olmuş. O mesele neden bu kadar büyüdü anlamadım. Kocanda anormal birisi zaten, bırak ne hali varsa görsün.

Eski konunu okudum.
Kocan beş para etmez bir herif.
Ailesinin önünde seni yok yere dövmüş sana ve ailene küfürler etmiş.
Sen gitmemişsin ki o gitsin bırakın demiş resmen.

Nesine döneceksin bunun bu arasa ne aramasa ne!
Ay içim sıkıldı eviniz bile ayrı değil.
Kv yanına gitmek mi istiyorsun gerçekten?
Okudugun icin tskkur ederim cnm

Dovmedi bana hic bu gune kadar el kaldirmadi ... Elini o anki sinirle kaldirdi geri indirdi .. Ama hakaret etti duzelirmiki diye ....
Gidersem ayri oturacagiz kiraya cikacagiz kv yanina gitmem kesinlikle artik...

Sen okudun biliyosun konuyu sence gitmeye degermi ??

Yanlış yapmışsın canım benim:KK20: insan hiç tartışma sonucu anne evine gidermi tartışmanızın konusunu bilmedigim için :KK4:

şimdi diğer konunu okudum bu kadar basit bişeyle -ki bence gereksiz bi tartışma eşin durduk yere kızmış gibi geldi- bu kadar büyük bir sorun ve boşanmak isteme bana normal gelmedi. oradaki yorumları okumadım sadece senin yazdıklarına dayanarak söylüyorum. bir de her tartışmada baba evine gitmek de ne?? ben tartışsak bile bunu söylemem hatta telefonda konuşurken de belli etmem. siz her defasında baba evine gitmişsiniz. hoşş kocanızın da pek normal davrandığı söylenemez. sizi ezmeye çalışıyo anlaşılan.

Dün açtığın konuda yazdığın :

Slm kizlar esinizin sevdiginiz ve sevmediginiz huylari nelerdir??
=> Benimki ailesine cok duskundur
=>isden gelince her aksam cay icer ve sekerini bile bana attirir !!
=> 7 aylik evliyiz ve bana hic yardimci olmaz ev islerinde ..
İyi yonu yatak odasinda bi sut dokmus kedi olur sevgilim askim karicim diye etrafimdan ayrilmaz

Daha öncede 3 kere evi terkedip annenin yanına gitmişsin, çocuk oyununa dönmüş bu iş kusura bakma. Büyük ihtimalle gideceğini düşünüyor. Zaten yanına gelmiş ve sana seni sevdiğini söylemiş. Ama sen adamı kovmuşsun, kayınpederine boşanmak istiyorum deyip telefonu kapatmışsın. Her tartışmada anne evine gitmemek lazım bence. Bunu 4. yapışınız. Bir fotoğraf yüklemişsiniz olay olmuş. O mesele neden bu kadar büyüdü anlamadım. Kocanda anormal birisi zaten, bırak ne hali varsa görsün.

Okudugun icin tskkur ederiim bosanmak isdedigini soyleyen ben deyilim esim -- ben annm gile geldim 1 hafta sonra arayip bosanalim dedi bnde kizdim k.bb aradim ....

Evet annm gile geldim 3 kere ama bunda k.vldemin sucuda var bnde gelmek isdemezdim ama kadin beni tehdid ediyordu k.bb arayacgim oglumada anlatcgim herkez gelsin diye bnde korkuyordum annm gile geliyirdum saflik isde

Okudugun icin tskkur ederim cnm

Dovmedi bana hic bu gune kadar el kaldirmadi ... Elini o anki sinirle kaldirdi geri indirdi .. Ama hakaret etti duzelirmiki diye ....
Gidersem ayri oturacagiz kiraya cikacagiz kv yanina gitmem kesinlikle artik...

Sen okudun biliyosun konuyu sence gitmeye degermi ??

Bunlar senin kafanda kurdukların mı?
Yoksa eşinin vaatleri mi?

Almaya bile bir kere geldi 2,5 aydır ses yok diyorsun.
Ayrı eve çıkacağınızı o mu söyledi?

Olay ailelere yansımış, küfürler, hakaretler duyulmuş.
Bunları biri unutsa diğeri unutmaz.

Siz bile tam olarak nasıl unutursunuz bilemem.

Çirkin olan ortada bir sebep bile yokken yaşanmış bunlar.

Faceten resimleri sil demesi anlamsız yani.

Ne kadar saçmalamış.
Bu adama ben olsam güvenemem yarın ne için saçmalar bilinmez.

X