evlilik neden hergeçen gün dahada monotonlaşır

1yasmin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
25
0
86
42
İstanbul
evliyim ama mutlumuyum bilmiyorum aslında mutsuz olmamı gerektiren öle büyük bişey yok ama hayatın monotonluğuda mutlu olamama müsade etmiyor eşim içe dönük spor maç pleystations denen zımpırtıyla mutlu olmayı kendine amaç edinmiş ve böle halindende çok memnun aslında evde otursun anaca ama ben çok sıkıldım yaaa nedir fikirleriniz anacım

yapacak ortak hobi ve aktivitelere yönelmeniz, birlikte dışarı çıkar mısınız bilmiyorum ama daha çok çıkmanız.

beraber gecirceniz birseyler bulun ne bilim piknikdi yuruyusdu spordu...vs yani esinle konusup skildigini soylemelisin biraz seninle zamanini gecirmen gerektigini soyle bulur o biseyler en azindan...yoksa evlilik degil sade hayat cekilmiyo...

madem akşamları playstation oynicak, neden evlenmiş allah aşkına çok merak ettim

Gerçekten anlayamıyorum bu erkekleri bazen...
Madem eşinle ilgilenmeyecektin neden evlendin? Evlenmiş olmak için mi?

1yasmin onun ilgisini çekebilecek şeyler yapmaya çalışsan ne bileyim ortak zevkleriniz varsa onları yapabilirsiniz mesela birlikte daha çok vakit geçirmeye çalışın birde playstation un maçın başına falan oturduğunda rahatsızlığını belirt belki farkında değildir...

Ya sporla playstationla vakit geçiriyor diyorsun. Sen de eşlik et ona. Bana da öğret de. Beraber oynayalım de. Valla zevkli bir oyun. Sonra yavaş yavaş kendine çekersin bence...

benim erkek arkadasımda pc oyunlarına bayılır.. bende hiç meraklısı degildim.. bi gün bana uygun oyun bulmasını istedim.. buldu geldi hevesle.. bi sardık oyuna hala devam ediyor.. kaç oyun oynadık birlikte.. hem cokta güzel vakit geciriyoruz.. hem ben onunla bişşey yapıyorum hemde o sevdiği şeyi benle yapıyo.. sende eşine ortak olmaya calıs.. yada onu sana uydur.. vaktiniz olunca yap iki sandiviç yanınızada al iki teneke kutu kola meyve suyu vs.... cıkıyoruz de ve gidin bir parka piknik yerine yada aklına neresi geliosa orada kahvaltı yapın. yada evde tavla macları yapın. yada yemekten sonra biraz dolaşmaya cıkın. eritmek bahanesiyle.. ne bilim istedikten sonra yapacak cok sey var..:1hug:

kIZLAR NE OLUR BANADA AKIL VERIN
benim sorunumda benzer bu cuma 5. evlilik yildonumunu kutlayacagiz ama ben sirf bu durumu kaldiramadigi icin evde bile olmayacagim
ben 1 ay once otel rezrvasyonlarina falan basladim ama o pahali bosver dedi
halbuki ben odeyecektim nede hevesliydim
5 yildir yemek yerken duvarlara bakar yeri geldi haftanin 7 gunu futbola gitti aksam gec geldi
simdi haftanin 3-4 gunu futbol oynuyor saat 10.30 gibi eve geliyor tv izleyip yatitor
cinsel iliskimiz bile yok hiiccc
2 haftada 1 cumartesi calisiyor
bende 5 gun domuz gibi calisiyorum pazar gunleride futbola gittigi icin cumartesi gunlerine hep cok umutlaniyorum
o ise hadi evi temizleyelim yada ben butun hafta disardayim cumartesi benim dinlenme gunuim evde kalmak istiyorum diyor
ne yapacagimi bilmiyorum
bana abartiyorsun diyor
her erkek boyle diyor
bide bu adam belcikali turk degil
sikildim artik
okadar bezdimki 2 haftadir kizimin odasina kurdugum yer yataginda uyuyorum
bosanirim diye tehtit ettiginde de sen bilirsin diyorum
daha 24 yasindayim ama benimde hakkim var
okuz gibi calisip paramin %75ini ev masraflari icin ona oduyorum
oooffffff

canim sen mutlaka biraz bagimsizlas
kendine ait bi ala yarat yeni bir hobi bul
once kendine yettigini goster sonra ikinize yonelik hobeler kesvedin
cok zor biliyorum
nekadar zamanfir evlisiniz?

Ya şimdi belki bekar olunca çok da anlamıyoruz bu işlerden ama ben olsam ne yapardım? diye sorduğum zaman. Birincisi açık açık sorardım. Neden böyle diye? İkincisi kesinlikle yere yatak matak yapmazdım. Çok istiyorsa kendi gitsin yatsın yerde. Ya ben cinsellik konusunda yorum yapmaktan çok hoşlanmıyorum çünkü karı-koca ilişkisini bilemediğim için insanları yanlış etkilemekten korkuyorum. Ama haftada 3-4 gün hatta bazen 7 gün futbol oynayan adamın belki o işe dermanı kalmaz. Belki de bir sorunu var bahaneler yaratıyor. Ayrıca Ben olsam madem maça gidiyorsun ben de izlemeye geleyim içim açılır en azından evde oturmam belki sen oynarken ben de etrafta gezer biraz hava alırım derdim. Hem nerede nasıl bir ortamda kimlerle onu görmüş olurdum hem de en azından gidip gelirken bile yolsa vakit geçirmiş olurdum. Bir de daha 24 yaşındasın önünde koca bir hayat varmış bu böyle çelikmez ki. Mecbur düzelmeli ya düzelecek ya düzelecek. Sen de al eline değneğini. klava: Benim en doğru bulduğum nokta da boşarım dediğinde sen bilirsin demek olmuş. İyi hem ben çalışıp evi geçindireyim hem çocuğa bakayım hem de ilginin i'sini görmeyim. Yuva yıkmak kolay değildir. Bir de küçük çocuğun var. Hem de kız. Bunu boşasan daha iyisini alacağın ne malum. Tabi bunun için adamı ömür boyu çekmek olmaz ama sen elinden geleni yaptığına emin ol.yerimseniben

kelebekcim tesekkurler yorumuna
canim 1. secenegin olan sorusturma islemini cok denedim cok agladim
cok uzuldum inan (zaten bu evliligin baska sorunlarida neler cekiyorum bi bilsen)
adamin futboldan dermani kalmiyordur demissin (buarada ben olayin cinsel yonune dikkat cekmeye calismiyorum) son kalan dermanini futbola verecegine neden esine veremiyor?
eger olay bosanmaya kadar giderse ne yazikki kabul edecegim cunku bu 5 yillik bir iskence
ve cocuk varkan bosanilmaz diyorsan sunu sormak isterim
sence bir cocugun anne ile babsi arasindaki sorunlarla buyumesimi daha saglikli yoksa ayri ama daha mutlumu
bosanirsan daha iyisini bulacagin ne maluma ise insanlar bosandiklarinda yeni es aramak yada bulmak zorunda hissetmemeliler bilmiyorum
belkide ben dusunme seklimi deguistirmeliyim ama
bilmiyorum

Yok canım sen elbette haklısın ben sadece sana başka bakış açıları yaratmaya, olayları sana başka pencereden göstermeye çalıştım.
Birincisi sen gerçekten konuşmaya çalışmış ama başaramamışsan bu adamın problemidir. İkincisi elbette ki ben çocuk için boşanmamaya çok karşıyım. Bir adamın gerçekten çekilemeyecek yanları varsa çocuk için çekilmemeli. Ama çocuğun psikolojisi de hiçbir zaman unutulmamalı. Profilinden anlaşıldığı üzere belçikada yaşıyorsun. Ben boşanınca daha iyisini mi bulacaksın derken şunu kastettim. Daha 24 yaşındasın. Genceciksin. Bir ömür yalnız başına yaşamak istiyorsan elbet yaşarsın da ama gönül bu boş kalamaz ki. Tabi evleneceksin diye de bir şart yok ama bunu yaparken kız çocuğunu da düşünmelisin. Çünkü malum üvey baba. Ben hastalıklı düşüncelere kaptırmak istemem seni. Ama okuyoruz duyuyoruz gazetelerde. O nedenle çocuğa vurgu yaptım. Ama bak sen evliliğine İŞKENCE dedikten sonra burdakiler ne dese nafile. İnce ele sık doku. Adamın artılarına bak eksilerine bak. Eksileri artılarını götürüyorsa geriye çekilmez bir durum kalıyorsa sen de kurtulursun gider. Madem paranı da kendin kazanıyorsun. Ama artıları çoksa o zaman da biraz uğraşmaya değer. yerimseniben

şimdi kızlar hepinize birden cevap vereyim eğer benim dediğimi yapsa zaten sıkılmayız ama ben ne desem o yok diyor genelde yane benim kanım kaynıyor ama onunki bayatlamış gelelim playstatinons mevzusuna eskiden böle değildi 8 yıldır evliyiz 3 senedir sardı bu oyuna oynadım onla ama ben sevmiyorumki oynamayı oda biyere kadar yanimirmirmirmir gevens sanada ne desem bilmiyomki kelin ilacı olsa başına sürer diimmi ama sende aklına gelen her yolu dene diim barikafamçokkarıştı türk olan erkekleri anlayamadıkki belçikalıya bişey diyelim ha bide iş çocuk eş derken sende boşluyosun biyerden sonra

bide şunu diycem kızlar bekar olanlara diyorum bunu evlilik içine girilmeden anlaşılacak bir kavram değil çünkü gerçekten çok farklı sevgiliyken aşıkken başka oluyo yani nasıl anlatim bilmiyorum ben eşimi çok seviyorum onunda beni çoook sevdiğini biliyorum ama yinede monotonluğu bir yerden sonra kabullenmek zorunda kalıyosun canını sıkan şeylerede alışmak zorunda kalıyosun ne yapcan:jeyyar: gevens senin problemin monotonluktan ziyade birbirnizden uzaklaşma olmuş bence bunun sebebi sadece futbolmu bennce onu araştır eğer tek mevzu futbolsa ve bukadar durumu vahimleştiriyorsa yardım almayı teklif et kendisine ama başka bişey varsa onu bilemem iyi düşün sonradan pişman olmayacağın kararları almak için ikikere düşün derim

Monotonlaştırmamak daha çok kadınların elinde bence. Sürekli değişik alternatifler bulmalı. Erkeklere kalırsa biraz zor.süprizzzzz

off kizlar
benim soorunum yasadiklarim anlatmakla bitmezki
ben ulkemden ailemden kopuk geldim buraya sirf bu evlilik icin
tek bir sorunum yokki bu evlilik bastan asagi sorun
ailesi bir sorun kendisi baska bir sorun
bilmiyorum bizde sorun monotonluk mu yoksa ayri dusmemi
ama ben artik dayanamiyorum
ha evli olarak onunla yasamisim ha bekar tek basima
tek sebeb gercekten futbol mu bilmiyorum bilemiyorum nasil bilsem
kimden sorsam
ama insan sevgisini kaybetse bile o kiriklik hissini atamiyo canim yaa
hala nerede eksikligimin oldugunu dusunmeden edemiyorum

ya hep kadınlar hep kadınlar yuvayı dişi kuş yapar yemeği çocuğu temizliği ee erkeklere ne kaldı azcukta onlar düşünseler zati monotonlaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…