evliyim ama mutlumuyum bilmiyorum aslında mutsuz olmamı gerektiren öle büyük bişey yok ama hayatın monotonluğuda mutlu olamama müsade etmiyor eşim içe dönük spor maç pleystations denen zımpırtıyla mutlu olmayı kendine amaç edinmiş ve böle halindende çok memnun aslında evde otursun anaca ama ben çok sıkıldım yaaa nedir fikirleriniz anacım
Ya sporla playstationla vakit geçiriyor diyorsun. Sen de eşlik et ona. Bana da öğret de. Beraber oynayalım de. Valla zevkli bir oyun. Sonra yavaş yavaş kendine çekersin bence...
kIZLAR NE OLUR BANADA AKIL VERIN
benim sorunumda benzer bu cuma 5. evlilik yildonumunu kutlayacagiz ama ben sirf bu durumu kaldiramadigi icin evde bile olmayacagim
ben 1 ay once otel rezrvasyonlarina falan basladim ama o pahali bosver dedi
halbuki ben odeyecektim nede hevesliydim
5 yildir yemek yerken duvarlara bakar yeri geldi haftanin 7 gunu futbola gitti aksam gec geldi
simdi haftanin 3-4 gunu futbol oynuyor saat 10.30 gibi eve geliyor tv izleyip yatitor
cinsel iliskimiz bile yok hiiccc
2 haftada 1 cumartesi calisiyor
bende 5 gun domuz gibi calisiyorum pazar gunleride futbola gittigi icin cumartesi gunlerine hep cok umutlaniyorum
o ise hadi evi temizleyelim yada ben butun hafta disardayim cumartesi benim dinlenme gunuim evde kalmak istiyorum diyor
ne yapacagimi bilmiyorum
bana abartiyorsun diyor
her erkek boyle diyor
bide bu adam belcikali turk degil
sikildim artik
okadar bezdimki 2 haftadir kizimin odasina kurdugum yer yataginda uyuyorum
bosanirim diye tehtit ettiginde de sen bilirsin diyorum
daha 24 yasindayim ama benimde hakkim var
okuz gibi calisip paramin %75ini ev masraflari icin ona oduyorum
oooffffff
kelebekcim tesekkurler yorumuna
canim 1. secenegin olan sorusturma islemini cok denedim cok agladim
cok uzuldum inan (zaten bu evliligin baska sorunlarida neler cekiyorum bi bilsen)
adamin futboldan dermani kalmiyordur demissin (buarada ben olayin cinsel yonune dikkat cekmeye calismiyorum) son kalan dermanini futbola verecegine neden esine veremiyor?
eger olay bosanmaya kadar giderse ne yazikki kabul edecegim cunku bu 5 yillik bir iskence
ve cocuk varkan bosanilmaz diyorsan sunu sormak isterim
sence bir cocugun anne ile babsi arasindaki sorunlarla buyumesimi daha saglikli yoksa ayri ama daha mutlumu
bosanirsan daha iyisini bulacagin ne maluma ise insanlar bosandiklarinda yeni es aramak yada bulmak zorunda hissetmemeliler bilmiyorum
belkide ben dusunme seklimi deguistirmeliyim ama
bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?