Alırsın canım, resmi nikahın yapıldıktan sonra alabiliyormuşsun. Benimde sen gibi durumum var, benim araştırdığıma göre öyle dediler canım..
İş yerin nasıl kurumsal bir firmamı bilmiyorum ama benim çalıştığım yer, aile yeri gibi. Benim henüz netleşmiş değil ama muhtemelen sonbahara doğru düğünüm olur gibi, o zamana yakın söyleyeceğim ve iş yerimden alacağım tazminatımı. Nikahımı beklemeden diyorum, tabi daha konuşmadım bunları, çünkü erken, nışan tarihimiz bile belli değil..
merhabalar
13.11.2008 tarihinden beri özel bir şirkette çalışmaktayım.evlilik nedeniyle il dışına yerleşeceğimden dolayı işten ayrılacağım.
nikahım şubatta yapılacak düğünüm haziranda olacak.işten haziranda ayrılacağım peki evlilik nedeniyle ayrılacağım için nikahım çıktığım tarihlerdemi olmalı tazminatımı almama engelmidir nikahın e rken zamanda olması..süresi varmıdır
evlilik nedeniyle tazminatımı alabilirmiyim?
lütfen yardımcı olurmusunuz
Resmi nikahn şubat 2011 de ise şubat 2012ye kadar evlilik nedeniyle işyerinden istifa edebilirsin kıdem tazminatına da hak kazanırsın. düğün tarihi değil resmi nikah tarihi önemlidir.
ben mali müşavirim dolayısıyla bu tarz çıkış işlemlerini ve tazminat vs işleri ben hallediyorum
şubatta nikahınız olacak ama hazirana kadar çalışacaksanız eğer nikahınız olur olmaz bir şey yapmanızagerek yok zaten 1 yıl süreniz var. düğün tarihinize 1 ay kala veya 2-3 hafta kafanıza göre bir istifa dilekçesi hazırlayıp işvereninize sunarsınız.
bünyenizde...... tarihinden beri çalışan .............tc kimlik nolu iiii çalışanınızım.
..,02,2010 tarihinde evlendim ve evlilik sebebiyle (sallıyorum) 30,05,2010 tarihinde işimden ayrılmak istiyorum. İş kanunun ilgili maddeleri gereği kazandığım haklarımın ve gereğinin yapılmasını talep ederim gibi bişiy yaz ver. ayrıca evlilik cüzdanınında bir suretini ekle yeterlidir.
Kuolay gelsin ve mutluluklar:)
merhabalar
13.11.2008 tarihinden beri özel bir şirkette çalışmaktayım.evlilik nedeniyle il dışına yerleşeceğimden dolayı işten ayrılacağım.
nikahım şubatta yapılacak düğünüm haziranda olacak.işten haziranda ayrılacağım peki evlilik nedeniyle ayrılacağım için nikahım çıktığım tarihlerdemi olmalı tazminatımı almama engelmidir nikahın e rken zamanda olması..süresi varmıdır
evlilik nedeniyle tazminatımı alabilirmiyim?
lütfen yardımcı olurmusunuz
ben mali müşavirim dolayısıyla bu tarz çıkış işlemlerini ve tazminat vs işleri ben hallediyorum
şubatta nikahınız olacak ama hazirana kadar çalışacaksanız eğer nikahınız olur olmaz bir şey yapmanızagerek yok zaten 1 yıl süreniz var. düğün tarihinize 1 ay kala veya 2-3 hafta kafanıza göre bir istifa dilekçesi hazırlayıp işvereninize sunarsınız.
bünyenizde...... tarihinden beri çalışan .............tc kimlik nolu iiii çalışanınızım.
..,02,2010 tarihinde evlendim ve evlilik sebebiyle (sallıyorum) 30,05,2010 tarihinde işimden ayrılmak istiyorum. İş kanunun ilgili maddeleri gereği kazandığım haklarımın ve gereğinin yapılmasını talep ederim gibi bişiy yaz ver. ayrıca evlilik cüzdanınında bir suretini ekle yeterlidir.
Kuolay gelsin ve mutluluklar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?