Evlilik nedir?

O tv izlerken bende kitap okuyorum.nette dizilerimi izliyorum.kendime bakim yapıyorum müzik eşliğinde mumları yakıp banyo keyfi yapıyorum bazen vs..gündüzleri zaten yoğun geçiyor o yüzden bunlar dinlendiriyor beni.tabi esimlede vakit geçiriyorum tamamen yok sayamam.ama artık o istiyor gel oturalım konuşalım vs diye..
Hiç benimle ilgileniyorsun diye şikayet etmek baskı kurmak ise yaramıyor canım. Uzak dur eminim o anlayacak. .
Teşekkür ederim yapmak için cabalayacagim

Peki madem öyle diyorsunuz öyle olsun cahilce bir evlilik yapmışım sonumda bu olmuş görüşmek göreceli bir kavramdır bana göre tam.size göre eksik

Cahilce yaptiniz demiyorum. Ama 5 sene boyunca bir insan rol yapmaya calissa dahi hiç patlak vermeden yapamaz bunu. Bu yuzden sizin kacirdiginiz seyler oldugunu düşündüm.

Klasik türk erkeği
Havaya giren,eşini beğenmeyen ,kendini bir halt sanan
O sana nasıl davranıyorsa sen de ona davran başka çözüm yok gibi
Çok şımarmış eşin

Şimdi sakın kişisel algılamayın ama kilo olayı bence bi problem. Yani zaten istemediğini belirtmiş. Vermeye çalışın, hem sağlığınız için hem de kendiniz ve eşiniz için. Yani kilo aldığı için bir insan ilgisini kaybedebilir mi, bana göre evet. Beni her halimle sever olayına da inanan biri değilim. BANA GÖRE itici. O yüzden herhangi bir sağlık sorunu vs yoksa, kiloyu vermek mümkünse o kilo verilmeli. Aynı şey karşı taraf için de geçerli. Basbayağı ilgisini kaybetmiş bence, salmayın kendinizi.

Kendinizle ilgilenin. Siz üzerine düştükçe o yine susmaya devam edecektir. Siz kendinizi sevin kilolarınızdan bahsettiğinde ben böyle güzelim diyin.kendinizi ona karşı eksik görmeyin öyle görüyorsanız bile. Tv manyaklığı hemen hemen her erkekte var sanırım:kızgın:
Mayflower75 Mayflower75 in dediği çok güzel kendi kendini eğlendirebildiğinde herşey çözülüyor sanırım:halay:

Ve son olarak lütfen kendinizi üzmeyin. Her evlilikte olur böyle monotonluklar geçer gider:KK60:

Canim gercek hayata donmussunuz. Insanlar ne sorunlarla uğraşıyor lutfen bunları dert etme evine kocana sımsıkı sarıl....

Back
X