Evlilik öncesi birliktelik yaşayıp evlenenler var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Olyndra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
70
39
3
Selam kızlar, biz sevgilimle uzun zamandır birliktelik yaşıyoruz ve geçen gün kızlarla sohbet ederken konu evlilik öncesi cinselliğe geldi. Sevgilimle birlikte olduğumu bilmiyorlar bu arada özel hayatımdan pek bahsetmeyi sevmiyorum genel olarak. Masada şu konuşuldu hep “erkek evlilik öncesi birliktelik yaşarsa evlenmez niye evlensin ki zaten” vs vs. Hani biliyorsunuzdur hepiniz az çok o muhabbetler yapıldı. Bu durum benim de kafamı karıştırıyor, sevgilimle her hafta veya bazen iki haftada bir birliktelik yaşıyoruz 3 senedir böyle olupta evlenenler var mı? Yanlış mı yapıyorum. Arkadaşlarımın o muhabbetleri çok kafamı karıştırdı.

Selam kızlar, biz sevgilimle uzun zamandır birliktelik yaşıyoruz ve geçen gün kızlarla sohbet ederken konu evlilik öncesi cinselliğe geldi. Sevgilimle birlikte olduğumu bilmiyorlar bu arada özel hayatımdan pek bahsetmeyi sevmiyorum genel olarak. Masada şu konuşuldu hep “erkek evlilik öncesi birliktelik yaşarsa evlenmez niye evlensin ki zaten” vs vs. Hani biliyorsunuzdur hepiniz az çok o muhabbetler yapıldı. Bu durum benim de kafamı karıştırıyor, sevgilimle her hafta veya bazen iki haftada bir birliktelik yaşıyoruz 3 senedir böyle olupta evlenenler var mı? Yanlış mı yapıyorum. Arkadaşlarımın o muhabbetleri çok kafamı karıştırdı.
Hayır niye olsun. O karşınızdaki kişiye bağlı

Sizinki gibi ilişkileri görünce çok özeniyorum geç kaldığımı düşünüyorum o yaşlarda tanışılan ilişkiler daha sağlıklı yürüyor evliliğe kadar gidiyor gördüğüm kadarıyla keşke benim de öyle biri çıksa karşıma 🥺 hem kadın hem de erkek için o yaş aralığı gayet ideal evlilik konusunda insanın 20 lerinin ortalarına kadar çok sık değişiyor fikirleri umarım ikiniz için de hayırlısı neyse o olsun
Öncelikle çok teşekkür ederim, ilişkimizde bunca zamanda çok zor zamanlar tabiki geçirdik çünkü yaşlarımız büyüyor ve değişiyoruz. Fakat her seferinde ortak yolu bulduk, umarım hep öyle olur. Ve kaç yaşındasınız bilmiyorum ama arkadaşımın annesi kötü bir evlilikten sonra 44 yaşında onu el üstünde tutan bir adamla evlendi. Sizden hiç birşey geçmedi, ne zaman ne olacağı hiç bilinmiyor. İnşallah en kısa zamanda sizi çok mutlu edecek bir beyefendiyle tanışırsınız🥹

Bence hayatını neşeli yönetemeyen sıkıcı insanlar cinselliği çok büyütüyor.

Aksine bence cinsellik yaşanmalı ki herkesin gerçek değerleri o zaman ortaya çıkıyor.

Erkek şiddete meyilini bile sırf gerdek gecesi hayaliyle saklıyor.

Kadın ise çok sıkıcı tek vereceği şey cinsellikse, adamı darlıyor tek kozumu verdim başka neşem değerim yok benle evlenmek, ciddi olmak zorundasın diye.

Bu arada bu forumda senin gibi tabulara boyun eğmemiş kişilerin sıkça aktif olduğunu görmekten memnuniyet duyarım.

Bence hayatını neşeli yönetemeyen sıkıcı insanlar cinselliği çok büyütüyor.

Aksine bence cinsellik yaşanmalı ki herkesin gerçek değerleri o zaman ortaya çıkıyor.

Erkek şiddete meyilini bile sırf gerdek gecesi hayaliyle saklıyor.

Kadın ise çok sıkıcı tek vereceği şey cinsellikse, adamı darlıyor tek kozumu verdim başka neşem değerim yok benle evlenmek, ciddi olmak zorundasın diye.

Bu arada bu forumda senin gibi tabulara boyun eğmemiş kişilerin sıkça aktif olduğunu görmekten memnuniyet duyarım.
Çok teşekkür ederim, benimde bazen takıntılarım oluyor 25 yaşındayım yakında 26 olacağım ve önceki konum görünüyorsa bazı kıskançlıklar içinde buldum kendimi bundan çokta utanıyorum ama insanım ve olabiliyor işte. Ülkemizdeki kadınları da aslında anlayabiliyorum bizim ülkemizde böyle şeyler çok tepki çekiyor bunu biliyorum. Ve yine insanım doğruyu bilsem de konuşmaları beni biraz üzdü ve strese soktu. Ve size kesinlikle katılıyorum bence de cinsellik bazı konularda karşındaki adamı daha iyi tanımanı sağlıyor. Mesela bir arkadaşımın sevgilisi, birliktelikten sonra umursamaz bir adam olmuştu bu adam muhtemelen evlenselerdi de böyle olacaktı

Öncelikle çok teşekkür ederim, ilişkimizde bunca zamanda çok zor zamanlar tabiki geçirdik çünkü yaşlarımız büyüyor ve değişiyoruz. Fakat her seferinde ortak yolu bulduk, umarım hep öyle olur. Ve kaç yaşındasınız bilmiyorum ama arkadaşımın annesi kötü bir evlilikten sonra 44 yaşında onu el üstünde tutan bir adamla evlendi. Sizden hiç birşey geçmedi, ne zaman ne olacağı hiç bilinmiyor. İnşallah en kısa zamanda sizi çok mutlu edecek bir beyefendiyle tanışırsınız🥹
Yakın bir zamanda 24 yaşına girdim ama bazı arkadaşlarımın yıllardır sevgilisi var bir arkadaşım yakında nişanlanacak liseden ve üniversiteden bir arkadaşım evlendi niye bilmiyorum ilişkilerim sürdürülebilir olmuyor belli bir aşamadan sonra yürümüyor karşıma çıkanlarla kafa yapım uyuşmuyor böyle olunca da ister istemez kendimi sorguluyorum nerede yanlış yapıyorum diye çok seçici biri de değilim bakımlıyımdır saçıma başıma giyimime oturup kalkmama diksiyonuma özenirim güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim artık akışına bıraktım olacağı varsa olur olmazsa olmaz modundayım😅

Son düzenleme:
Hayır kendimi daha evlilik gibi bir sorumluluk için hazır hissetmiyorum, şuanda evlilik gibi bir planım yok ama ilerde tabiki istiyorum
Şimdi diyelim sen belki bu adamdan sıkılacaksın, sevgin bitecek ya da başka sebepler olacak evlenmek istemeyecegin. İlla neden adamın senden ayrılması olarak düşünüyorsun ki? Sen birliktelik yaşadın diye kesin evlenecek misin adamla bak hazır bile değilmişsin şu an. O kadınlar da sığ bir bakış açısıyla düşünmüş. Adam alacağını almış da neden evlensinmiş. Eğer sonunda evlilik olmaması fikri seni bu kadar korkutuyorsa evlenmeden önce birliktelik yaşama madem. Yaşadıysan da arkasında dur dünyanın en normal şeyi. sonucunda da istersen evlenirsin istersen evlenmezsin. Birlikte oldunuz diye birbirinize mecbur hissedip evlenip iki sene sonra boşanmak daha mı iyi?

Bizde uzun zamandır beraberiz 8 senedir falan son 3 senedir birliktelik yaşıyoruz. Şuanda benim kafamda o sorumluluğu alma isteği yok ama kızlar öyle konuşunca acaba mı oldum
Hem diyorsun kızlar seviştiğimiz bilmiyor, hem de 3 yıldır beraber yaşıyoruz diyorsun. Aynı evde kardeş kardeş oturduğunuzu düşünmüyorlar heralde. Bana biraz atıyorsun gibi geldi ama neyse 😅

Hem diyorsun kızlar seviştiğimiz bilmiyor, hem de 3 yıldır beraber yaşıyoruz diyorsun. Aynı evde kardeş kardeş oturduğunuzu düşünmüyorlar heralde. Bana biraz atıyorsun gibi geldi ama neyse 😅
Beraber yaşıyoruz demedim 3 yıldır birliktelik yaşıyoruz dedim. Lütfen doğru okuyun :)

Son düzenleme:
Eee madem birlikte yaşıyorsunuz niye haftada bir ya da 2 haftada bir birlikte oluyorsunuz ki?

Beraber yaşıyoruz demedim 3 yıldır birliktelik yaşıyoruz dedim. Lütfen doğru okuyun :)
8 yıldır beraberiz deyince devamında yanlış yazdın diye düşündüm. 8 yıldır beraber olmak ne demek ki o zaman 😅 Türkçem de iyidir ama devrelerimi yaktın bacım 😄
8 yıldır beraberiz, 3 yıldır birliktelik yaşıyoruz. Önceki 5 yıl ne yaşıyordunuz 😅

İnsanların tek evlenme amacı ve motivasyonu seks olunca böyle oluyor…

8 yıldır beraberiz deyince devamında yanlış yazdın diye düşündüm. 8 yıldır beraber olmak ne demek ki o zaman 😅 Türkçem de iyidir ama devrelerimi yaktın bacım 😄
8 yıldır beraberiz, 3 yıldır birliktelik yaşıyoruz. Önceki 5 yıl ne yaşıyordunuz 😅
Birliktelikten kastım cinsel birliktelik… Önceki 5 yıl cinsel birliktelik yaşamıyorduk.

Birliktelikten kastım cinsel birliktelik… Önceki 5 yıl cinsel birliktelik yaşamıyorduk.
Hee oyle desene bacim 😅 Sadece 'birliktelik' deyince oyle anlasilmiyo haberin olsun. Baskalarinin da kafasi karismis yorumlarda. Cinsel birliktelik diyebilirsin, ya da sevistik de diyebilirsin direk. Kibarlastirmaya gerek yok bence 😁 Yapmaya utanmadigimiz seyleri soylemeye de utanmamaliyiz di mi ama 😀 Neyse, benim konuya katkim da bu durumu acikga kavusturmak oldu, sana pek bi faydam olmadi 😁

Hee oyle desene bacim 😅 Sadece 'birliktelik' deyince oyle anlasilmiyo haberin olsun. Baskalarinin da kafasi karismis yorumlarda. Cinsel birliktelik diyebilirsin, ya da sevistik de diyebilirsin direk. Kibarlastirmaya gerek yok bence 😁 Yapmaya utanmadigimiz seyleri soylemeye de utanmamaliyiz di mi ama 😀 Neyse, benim konuya katkim da bu durumu acikga kavusturmak oldu, sana pek bi faydam olmadi 😁
Bende şuan senden sonra dikkat ettim, sanırım bazıları aynı evde yaşamak olarak algılamış😅 olsun, teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X