Evlilik Öncesi Korunma Yöntemleri Hakkında

Sailor28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
2
2
1
27
Merhabalar,uzun süredir kafamı kurcalayan bir durum var ve buradakilerinde yardımcı olabileceğini düşündüm. 1 ay sonra düğünüm var daha önce herhangi bir cinsel birlikteliğim olmadı. Pcos hastasıyım ve regl düzeni için Progestan kullanıyorum. Önümüzdeki 3-4 yıl çocuk düşünmüyoruz nişanlımla. Doktorumla konuştuğumda bana doğum kontrol hapı ya da spiral kullanmamam gerektiğini söyledi yoksa tedavi sürecimiz boşa gidermiş. Ben ise biraz evhamlı biriyim yalnız prezervatif ile korunma fikri beni ürkütüyor. Delik ya da yırtık olma durumları malumunuz. Bu gibi durumların en az yaşandığı marka hangisi?Ya da nelere özellikle dikkat etmeliyiz?Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Reklamlarda en çok görülen iki marka da kaliteli.vçok elham yapıyorsan yumurtlama döneminde buna ek olarak geri çekilme de yapın
Çok teşekkür ederim cevabınız için normalde yumurtlama dönemini takip etmek çok mantıklı ama pcosta ne yazık ki belli olmuyor birebir ama bunu da aklımda bulunduracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…