• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik öncesi nasıldı?

Neden telefonunuzda çok özel şeyler mi var? Ben de eşimin telefonuna hiç bakmasam sonsuz güvenirim. Çünkü yaptığı hiçbir şeyden haberim olmadığı için kafam rahat olur. Keşke biraz böyle bir insan olabilseydim. Sorgusuz sualsiz güven harika bir şey. Bu arada evli arkadaşlarımın hepsi istedikleri zaman eşlerinin telefonlarını eline alabiliyorlar ya da eşleri de onlarınkini alabiliyor kimse birbirinden telefon saklamadığı için bana garip gelmişti bunun koşul olarak söylenmesi. Herkesin hayat görüşü farklı tabi.

Evet çok özel bir şeyler var. Şahsıma ait ya hani. İçindekiler de bana özel. Örneğin arkadaşlarımla özel konuşmalarım var gerek bana gerek arkadaşlarıma ait. Bunlar eşimi ilgilendirmez. Evli olmak birey olmaktan vazgeçmek demek değil. Yapmak isteyen insan ikinci telefon kullanır yine yapar. İnsanın eşini her an bir şey yapabilir diye hep takip etmesi normal gelmiyor bana . Eline almaktan kastınız nedir anlamadım arkadaşlarınız sizin yanınızda eşlerinin telefonunu mu karıştırıyor?

Muhafazakar ve de 4-5 aydır tanışıyorsunuz belki de rahatsız etmek istemiyordur
Çekiniyordur falan
El ele tutuşma olayını da günah diye düşünüyordur.
Bu konuyu ancak kendisiyle konuşarak çözebilirsin

Telefon olayı biraz ilginç geldi. Ne saklayabilir ?

Back
X