Evlenmeden bir iki ay once sorun yasayanlariniz oldu mu ? O kadar sacma sapan tartisti ki dun aksam.1 yil onceki ayriligimiz geldi benim aklima ve durgunlastim o donem sana asik degilim deyisi hala kulaklarimda cinliyo bazen.bilirsiniz yara gecer izi kalir.neden 1 yil onceki mevzuyi actim diye once suclandim. hep secimleri kotu olur benimkileri begenir diye espri olarak "seni ben sectim zaten sen beni secmemissin" derdim bana bu konuyu tartisma arasinda benim duygularim yok mu ? Ben senin hakkinda yanlis mi dusundum? gercektende sen mi beni elde ettin falan dedi.oyle zoruma gitti ki kapattim telefonu ardindan sarkilar yollamis gecenin 1inde.her seferinde kirginligimi orada birakip ertesi gun bir sey yok gibi gunaydin msji atiyoruz bu normal mi? Surdurmedikce ileride hicbir seyi takmayan bir adam halini alacak korkum var. Ve evet bitmeyen bir güven sevgi sorunum..ayriligi yasamadan once zannederdim ki benden ayrilamaz cok seviyo vs..ama o ayrilikta bazen keske biraksaydim da doner mi donmezmi gorseydim diyorum cok sacma gelecek belki ama bazen insan ihtiyac duyuyor.ve ne yaparsam yapayim sorunlu bir ailenin sorunlu cocugu olarak yasayacagim..hep az gelecek sevgisi,güveni.. korkuyorum.annem babam gibi bir evlilik yasamaktan cok korkuyorum
Son düzenleme: