- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
kızlar düğünüme 3 hafta kaldı ama okadar mutsuz yorgun halsizim ki.. sanki sürekli kötü şeyler olacak hersey altüst olacak gibi hissediyorum.. ananem hasta sanki düğünden önce ölcek gibi korkuyorum( (Allah korusun) dün gece bi numara aramıs tanımadıgım bi numara sanki eski erkek arkadasım bi pislik yapacak o arattı birini die kuruntu yaptım.. sürekli yani bi terslik bişey olcak die kendimi yeyip bitiriyorum.. sizde de var mı böyle bi durum yoksa bendeki mi anormallik anlayamadım.. yada düğün günü gelinliğim sacım makyajım güzel olmıcak düğünde kavga cıkcak gibi endişelerim var kafayı yiyorum galiba
Canım resmen beni anlatmışsın.Sanki dünyanın yükü üzerimde gibi.Beninkine de 1 ay kaldı ama böyle tatlı telaş falan hiç yok.Bitse artık diyorum kendi kendime.Nişanlımı da çok seviyorum ama bu evlilik hazırlıkları resmen beni baydı.Hiç bir eksik bitmiyor.Çok halsizim ben de vitamin falan kullanmayı düşünüyorum.25 yaşındayım ama 50 yaşında teyzelerden bir farkım yok.Ayy kız ilahi sen :) ne güldüm yazdıklarına benim düşüncelerim geldi aklıma bende böylemişim dedim kendi kendime :)
Biz çok zor bi nişanlılık geçirmiştik hep kavga hep gürültü son bi hafta kala ayrılmayı bile düşünmüşüm şuan hatırlıyorum. Sanki düğün mahvolacak, düğünde beni bırakacak kaçacak, evlendikten sonra herşey mahvolacak gibi hissediyodum. Bide eşim evlendikten sonra şehir dışına gidecekti ve bi sene kalacaktı yapamam diye çok düşündüm.
Ama şimdi iyiki evlenmişim. İyiki hepsine katlanmışım.
O hisler çok normal canım herkeste oluyor. İster istemez bi korku sarıyor insanı ama düğün bitince onun kokusuyla onun omzunda uyuyup, sabah kalkınca onu yanında görmek mükemmel bi duygu. Bide üstüne balayı oluyo yaa mükemmel bişey. Hepsinin tadını çıkarmaya bak canım. Bu günler gececek :)
canım şimdi doktordan geldim 4 gündür ishalim var bisürü tahlil yaptılar sonuc sinirselmiş bitirdi resmen beni bu düğün olayı ne yüzüm gülüo ne halim gücüm var halsizlikten ölcem sanki hevesim kayboldu allahım olsa da bitse bıktımmmm tatlı deil acı telaş bunlarCanım resmen beni anlatmışsın.Sanki dünyanın yükü üzerimde gibi.Beninkine de 1 ay kaldı ama böyle tatlı telaş falan hiç yok.Bitse artık diyorum kendi kendime.Nişanlımı da çok seviyorum ama bu evlilik hazırlıkları resmen beni baydı.Hiç bir eksik bitmiyor.Çok halsizim ben de vitamin falan kullanmayı düşünüyorum.25 yaşındayım ama 50 yaşında teyzelerden bir farkım yok.
Aynen öyle acı çekiyoruz resmen.Benimde midem kasılıyor taş gibi oluyor.Bende gittim stresten dedi ilaç verdi iyileşmezse hortum sokucaz dedi.canım şimdi doktordan geldim 4 gündür ishalim var bisürü tahlil yaptılar sonuc sinirselmiş bitirdi resmen beni bu düğün olayı ne yüzüm gülüo ne halim gücüm var halsizlikten ölcem sanki hevesim kayboldu allahım olsa da bitse bıktımmmm tatlı deil acı telaş bunlar
zaten herkes bizi bu hale getiren kendi stresimiz yetmiomus gibi alınacaklar eksikler yapılacak su bu zaten beyinde bide milletin bos lafları var cıldırmalık resmenAynen öyle acı çekiyoruz resmen.Benimde midem kasılıyor taş gibi oluyor.Bende gittim stresten dedi ilaç verdi iyileşmezse hortum sokucaz dedi.Bide herkes abartıyosun sıkma kendini bizde evlendik bi sürü şeyimiz eksikti falan diyolar ya gıcık oluyorum.Eskiden evlenmek daha kolaymış heralde şimdi çok detay var bi mutfak eşyalarına girdin mi çıkamıyosun zaten..
evlilik de böyle olursa bittik resmen yaaaAynen öyle Allah bize yardım etsin valla çok yoruldum tükendim.Bir de diyorum evlilikte böyle zor mu olucak diye kendi kendime korku oluştu yani.
Valla canım ben de aynı şekildeyim.Hep okul oldu okuldan sonra da iş hayatı derken hiç evde kalamadım.Yemek konusunda ben de çok becerikli sayılmam maalesef.Ama elimiz alışınca yapıcağımıza eminim.Diğer konuyu da takma bence.Eşin iyi olduktan sonra sorun kalmaz bence.Ama ne derse tamam anne sen haklısın falan de ben öyle diyorum sonra olmuyomuş öyle annecim diyorum bişey demiyor.Yani birazcık alttan alıcaksın zor bir durum ama maalesef öyle.Eşin çok iyi olsun annesiyle anlaşamazsan pençelerini çıkarıyorlar valla hemen.evlilik de böyle olursa bittik resmen yaaa( inş balayına gittiğimizde hersey geride kalmıs olacak.. ben bide anne evimde hiçbişey yapmadan büyüdüm.. evlenince nasıl yetişcek hersey bilmiyorum gerci cok hızlıyımdır iş konusunda ama:) bir de kv sorunsalım var psikolojisi bozuk bir kadın o da gerio beni allahtan eşim cok iyi hep kolluo
sonuc sinirselmiş bitirdi resmen beni bu düğün olayı ne yüzüm gülüo ne halim gücüm var halsizlikten ölcem sanki hevesim kayboldu allahım olsa da bitse bıktımmmm tatlı deil acı telaş bunlar
kızlar düğünüme 3 hafta kaldı ama okadar mutsuz yorgun halsizim ki.. sanki sürekli kötü şeyler olacak hersey altüst olacak gibi hissediyorum.. ananem hasta sanki düğünden önce ölcek gibi korkuyorum( (Allah korusun) dün gece bi numara aramıs tanımadıgım bi numara sanki eski erkek arkadasım bi pislik yapacak o arattı birini die kuruntu yaptım.. sürekli yani bi terslik bişey olcak die kendimi yeyip bitiriyorum.. sizde de var mı böyle bi durum yoksa bendeki mi anormallik anlayamadım.. yada düğün günü gelinliğim sacım makyajım güzel olmıcak düğünde kavga cıkcak gibi endişelerim var kafayı yiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?