Seninki de dertmi diyeceksiniz ama evlenmeden evlilikten sogudum.50 gun sonra dugunum var.bir kac saat sonra jinekologla randevum var.kalkip gitmek istemiyorum.sabaha kadar oturdum yazilanlari okudum.ilk senelerde bebek dusunmuyoruz.nisanlim kullanma ben korunayim diyor ama ilk donemler icin en azindan alisana kadar hap kullanmak mantikli geliyor banada.etkilerini okudukca vazgeciyorum.suan hicbir seyden tat almiyorum nisanlimla 2 gundur konusmuyorum.her seyden sogudum sanirim.hapi kullanmali miyim ? Annem meme kanseriydi kanser seruveni olanlarda tetikleyebiliyormus.hastaligimda dugun gunume denk geliyor.3 ,4 ay kullasam ? stresten olmek uzereyim.
Evlenmeden once ki deneyimlerinizi paylasirsaniz destek olmus olursuniz.nasil korundunuz? Hap kullandiysaniz sorun yasadiniz mi? Inanin gelinligim karsimda ve ben de hicbir kipirti yok.bos bos bakiyorum..
Evlenmeden once ki deneyimlerinizi paylasirsaniz destek olmus olursuniz.nasil korundunuz? Hap kullandiysaniz sorun yasadiniz mi? Inanin gelinligim karsimda ve ben de hicbir kipirti yok.bos bos bakiyorum..