- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- 373
- Konu Sahibi sweatfebruary27
Merhaba, 18 gün sonra düğünüm var... Duygularımı anlatamıyorum, kimseye belli edemiyorum üzülmesin kimse diye.. Konuyu görünce dayanamayıp okumak istedim. Şuan işteyim ve yorumları okurken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.. Bende nişanlımla tam 10 yıldır birlikteyim. Bizde nişanlılık bir yana aynı zamanda arkadaştan öteyiz.. Bizde çok severek evlenceğiz. Ailemle aynı şehirde ve yakın mesafelerdeyim. Ama gel gör sanki onları öylece bırakıp gidiyorum..Offf, yazacak çok şey var.. Halbuki Allahıma binlerce kez şükür, herşey yolunda ilerliyor. Döngü bu şekilde,mecbur alışacağız.. Mutluluklar dilerim size de .
Dediğin gibi canım bi döngü ve alışmak zorundayız..Şu süreci atlatsak evlenip bi evimize girsek belki daha kolay olucak ama beklemek daha sancılı..özellikle akşamları hüzün çöküyor böyle garip bi his- ki eminim en iyi sen anlarsın-..bi daha bu kadar doya doya vakit geçiremicez diyorum ama sonra sevdiğim adam geliyor aklıma yıllardır kurduğumuz hayaller...anlıcağın çok karışığım kelimelere bile dökemedim