Evlilik öncesi sendromu mu bunun adı ?

Merhaba, 18 gün sonra düğünüm var... Duygularımı anlatamıyorum, kimseye belli edemiyorum üzülmesin kimse diye.. Konuyu görünce dayanamayıp okumak istedim. Şuan işteyim ve yorumları okurken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.. Bende nişanlımla tam 10 yıldır birlikteyim. Bizde nişanlılık bir yana aynı zamanda arkadaştan öteyiz.. Bizde çok severek evlenceğiz. Ailemle aynı şehirde ve yakın mesafelerdeyim. Ama gel gör sanki onları öylece bırakıp gidiyorum..Offf, yazacak çok şey var.. Halbuki Allahıma binlerce kez şükür, herşey yolunda ilerliyor. Döngü bu şekilde,mecbur alışacağız.. Mutluluklar dilerim size de .

Dediğin gibi canım bi döngü ve alışmak zorundayız..Şu süreci atlatsak evlenip bi evimize girsek belki daha kolay olucak ama beklemek daha sancılı..özellikle akşamları hüzün çöküyor böyle garip bi his- ki eminim en iyi sen anlarsın-..bi daha bu kadar doya doya vakit geçiremicez diyorum ama sonra sevdiğim adam geliyor aklıma yıllardır kurduğumuz hayaller...anlıcağın çok karışığım kelimelere bile dökemedim :(

bende yakında evlenicm ama ailemsiz napıcam onu bilmiyrum
aynı şehir değil aynı ülke olsa razıyım ama....işte

Dediğin gibi canım bi döngü ve alışmak zorundayız..Şu süreci atlatsak evlenip bi evimize girsek belki daha kolay olucak ama beklemek daha sancılı..özellikle akşamları hüzün çöküyor böyle garip bi his- ki eminim en iyi sen anlarsın-..bi daha bu kadar doya doya vakit geçiremicez diyorum ama sonra sevdiğim adam geliyor aklıma yıllardır kurduğumuz hayaller...anlıcağın çok karışığım kelimelere bile dökemedim :(

Aynen öyle canım, her şey için hayırlısını dilerim. Bizim yalnızca 11 gün kaldı. Çok sakinim, herşey de yolunda ama duygularımı içimde çok yoğun yaşıyorum. Bu hafta sonu eşyalarım gitti. Annem ağladı. Onu görünce dayanamadım, kendi kendine indi gözyaşlarım. Aslında bir yandan mutluluktan, bir yandan tatlı bir hüzün..

Aynen öyle canım, her şey için hayırlısını dilerim. Bizim yalnızca 11 gün kaldı. Çok sakinim, herşey de yolunda ama duygularımı içimde çok yoğun yaşıyorum. Bu hafta sonu eşyalarım gitti. Annem ağladı. Onu görünce dayanamadım, kendi kendine indi gözyaşlarım. Aslında bir yandan mutluluktan, bir yandan tatlı bir hüzün..

Aynı durumdayız..Dışarıdan beni gören hayatta demez ki bu kızın içi buruk..Çünkü yıllardır evlenmeyi bekliyoruz :) ama olsun inşallah kocalarımızla çok mutlu olunca o burukluk da geçicek..Senin de çok az kalmış..hazırlıklar tamam mı? Ömür boyu mutluluklar..

resmen duygularıma tercüman olmuşsun.nasipse 3 ay sonra benimde düğünüm var ve eksiks,z olarak senin hislerini hisediyorum.sen şanslısın aynı şehirdesin.ben ayrı bir şehire gidicem.çok üzgünüm.tarif edilemez.hatta düğünü ertelesemmi bi yıl falan diyom.o derece

resmen duygularıma tercüman olmuşsun.nasipse 3 ay sonra benimde düğünüm var ve eksiks,z olarak senin hislerini hisediyorum.sen şanslısın aynı şehirdesin.ben ayrı bir şehire gidicem.çok üzgünüm.tarif edilemez.hatta düğünü ertelesemmi bi yıl falan diyom.o derece

canım 1 yıl ertelesen sonra 1 yıl daha istersin :) düğün telaşı bitse hele şu gelin alma günü var ya babanın kırmızı kurdele bağladığı işte o ritüeller bi bitse de evimize yerleşsek sonrası daha kolay olur diye düşünüyorum...

beni en çok ne üzüyo biliyomuusnuz..mesela şuan ailemizin evinde misafir gibi olmuyoruz.ama evlenip geldikten sonra misafir gibi olucaz ya o çok zoruma gidiyo:(

Kaç yıl geçmiş siz bunu yazali ama merak ettim bende eylülde evlenip başka bir şehire gidicem ve cok üzülüyorum acaba ne durumdasin alıştın mı çok zor oldu mu

Kaç yıl olmuş siz bunu yazali. Bende eylülde evlenip başka bir şehire gidicem ve cok üzülüyorum merak ettim acaba siz alıştınız mi zor oldu mu ne durumdasiniz

Back
X