Mrb Arkadaşlar benim dugunume 2 ay kadar bir sure kaldi.Problemim su ki son zamanlarda eşimin çevresinden kendisiyle ilgili olumsuz yorumlar almaya başladım özellikle de capkinlikla ilgili ornegin birgun onun yüksek lisans dersine girdim arkadasi da arkamızda oturuyordu nisanlim arkadaşına espri yaptı kızlarla uğraşma oğlum diye arkadaşı da sen sanki hic ugrasmiyosun simdi burda beni söyletme dedi ben hic tepki vermedim espri olarak algiladim ancak daha sonra tekrar nisanlimin yanina derse gittiğimde beni o arkadaşıyla yan yana getirmedi.bu arada 26 yaşındayım nisanlim da 30 son olarak kardeşi ve nisanlimla bir cafede oturuyorduk.Kardeşi nisanlima arabayı bana bırak abi dedi nisanlim nereye getiriyim filan derken kardeşi lisede kızlarla gezdigin yer varya oraya getir dedi sonra da bana dönerek aaa pardon gibi yaptı erkek kardeşi ben yine önemli degil dedim espri olarak düşündüm ama gel gör ki nisanlima ima ederek sordum lafina ne bakiyorsun dedi ama içimde ki şüphe gitmiyor düğün yaklaştığı icin ben mi aşırı tepki veriyorum bilemiyorum ama korkuyorum açıkçası evleneceğim adamın altında çapkın bambaşka bir insan cikicak diye lütfen bana yardımcı olur musunuz içim içimi yiyor