Evlilik öncesi şoklarim...

arnuvanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
134
23
Mrb Arkadaşlar benim dugunume 2 ay kadar bir sure kaldi.Problemim su ki son zamanlarda eşimin çevresinden kendisiyle ilgili olumsuz yorumlar almaya başladım özellikle de capkinlikla ilgili ornegin birgun onun yüksek lisans dersine girdim arkadasi da arkamızda oturuyordu nisanlim arkadaşına espri yaptı kızlarla uğraşma oğlum diye arkadaşı da sen sanki hic ugrasmiyosun simdi burda beni söyletme dedi ben hic tepki vermedim espri olarak algiladim ancak daha sonra tekrar nisanlimin yanina derse gittiğimde beni o arkadaşıyla yan yana getirmedi.bu arada 26 yaşındayım nisanlim da 30 son olarak kardeşi ve nisanlimla bir cafede oturuyorduk.Kardeşi nisanlima arabayı bana bırak abi dedi nisanlim nereye getiriyim filan derken kardeşi lisede kızlarla gezdigin yer varya oraya getir dedi sonra da bana dönerek aaa pardon gibi yaptı erkek kardeşi ben yine önemli degil dedim espri olarak düşündüm ama gel gör ki nisanlima ima ederek sordum lafina ne bakiyorsun dedi ama içimde ki şüphe gitmiyor düğün yaklaştığı icin ben mi aşırı tepki veriyorum bilemiyorum ama korkuyorum açıkçası evleneceğim adamın altında çapkın bambaşka bir insan cikicak diye lütfen bana yardımcı olur musunuz içim içimi yiyor

Bunu yapmayan erkek arkadaş var mi acaba? Kiz arkadaşlarının yaninda böyle sacmalamaya bayiliyorlar. Hem kardeşi de lise demis ona takilmayacaksin di mi? Sen bunlar olmadan önce hissettin mi böyle bişey?

Son düzenleme:
Çok çocukça muhabbetler bence.
Ben olsam kendim uzaklaşırdım o ergenlerden.
Elbette adamın hayatında bir Sürü kadın olmuştur, bunları dillendirmek çirkin.

Nisanlim daha once yalnızca bir kişi ile çıkmış ve şimdiye kadar yaşadığımız problem iliskimizin üçüncü yılinda eski kız arkadaşını facebook da aratmis bununla ilgili bir problem yaşadık sadece şimdiye kadar yani düğüne bu kadar az kala bir insana yapılabilecek en kotu şey o kadar moralim bozuldu ki bir yandan kardeşi beni istemiyor damı bunu diyor yoksa beni uyarmaya mi çalışıyor diye dusunuyo insan

Nisanlim daha once yalnızca bir kişi ile çıkmış ve şimdiye kadar yaşadığımız problem iliskimizin üçüncü yılinda eski kız arkadaşını facebook da aratmis bununla ilgili bir problem yaşadık sadece şimdiye kadar yani düğüne bu kadar az kala bir insana yapılabilecek en kotu şey o kadar moralim bozuldu ki bir yandan kardeşi beni istemiyor damı bunu diyor yoksa beni uyarmaya mi çalışıyor diye dusunuyo insan
Ben elâlemin yaptıklarını umursamazdım yine de siz bilirsiniz.

Milletin ne dediği değilde nişanlınızın davranışlarını analiz ederek hareket edın derım ben. Bi guvensızlıgı oldumu, olma ihtimali yüzde kaçlarda vs vs.

oncesinde arkadaslık flört doneminiz ne kadar oldu ? gerçekten tanıdığınızı düşünüyor musunuz ? sırf biri dedi diye skntı yapılmaz ama gerçekten öyle biriyse problem olabilir.

Böyle boş boş konusan insanlardan nefret ederim.
Bence bosbogazlik ediyorlar. Sizden önce olmus seyler.. Takilmayin bu kadar. ama bir daha olursa uyarin..

Can sıkıcı..
Erkeklerin arasında böyle tuhaf espri(!) anlayışları olabiliyor.. Bir tür komiklik gibi.. ? Zor durumda bırakmak gibi? Çoğunlukla zararsız olsa da.. Nişanlınızın tepkisine bakarak doğruluk payını ölçebilirsiniz.. O esprilerden sonra yüzü kızarıyor veya öfkeyle mi tepki veriyor? Veyahut gülümseyip bir şey olmamış gibi devam mı ediyor kaldığı yerden..
Genellikle ikincisi iyi haberdir..
Yine de dilerseniz biraz yakın takibe alın.. İçinizin teskin olması için..
Siz daha iyi bilirsiniz,
Selamlar,

Senden önce kiminle gezip tozdugu seni ilgilendirmemeli.
Bu tür konulari senin yanında konusmalari da gereksiz erkek geyikleri.
Takılmayin derim.

Ne kadar zamandır tanıyorsunuz ? Cidden tanıdığınızdan emin olsaydınız ötenin berinin sözüne bakmaz, ben zaten bu adamı %100 tanıyorum, %100 güveniyorum der geçerdiniz.

ya bunlar tamamen şaka bence kendi aralarında her zaman olan şeyler. eşimin de arkadaşları yaparlar beraber güleriz bunlara sonuçta her erkeğin geçmişinde vardır bişeyler bence önemli olan bugündür...

Ya arkadaslar bende de bi durumlar var cözemiyorum icinden cıkamıyorum, cıktıgımda da bi kısmına takılıyorum. Allah'ım yardım et diyorum ama sanırım profosyonel bir yardıma ihtiyacım var. Burdan yazayım en iyisi dedim bende sizin bu başlığınıza denk geldim.

Ben simdi evlenme niyetindeyim, isinde gücünde calısan ve kendi hayatımı bi sekilde ortaya koymaya calısan bi insanım. Hatta bundan bir sene öncesine kadar bi arkadasmın dügünündeyken evlenme fln niyetim uoktu, gel görki orada dügünde biriyle tanıstım. Ardından birkac görüsmeden sonra icime sindi bi iliski baslayabilir ve hatta yürüyebilir die ama sonrasında icimi bitürlü rahatlatamadm, ablamdan ötürü daha önceki iliskilerimden dolayı hep elimdekinden oldum gibi hissediyorum ve yine aynı sey olacakmıs gibi takıldım.. Gecelerce uyuyamıyorum ve esim olmasını istedigim kisiye de acamıyorum bu konuyu.. Abartmakta istemiyorum ve büyütmekte istemiyorum ama napcagımı sasırdm. Yani bi noktadayız ve belki aslında anlasamayacagz ya da onun aklında böyle bi düsüncesi yok ama o arkadasmın dügünündeki herkes, onun annesi, bu durumu bekler durumdalar ve kendimi bunalmda, beceriksiz kz olarak göstermek istemiyorum. Onun dışında ablam o kadar profosyonel oynuyorki 'sen beni öyle ezberlemişsin, aklına yer edinmişsin' laflarıyla kendini su üzerine cıkarıyor.

Bi akıl verin, yardımcı olursanız cok sevinecegim bende.. :KK43:

Babası kaç evli , babadan oğula geçer bu çapkın davranışlar

ben yanımda böyle densiz şakalar yapan kişiyi nişanlımın en yakını da olsa uyarırım. veya gülmeyerek, soğuk davranarak bozulduğumu belli ederim. şakanın da belli bir sınırı var. ne demek öyle kızlarla gezdiğin yer filan. hadsizlik. ben nişanlının bir kusuru olduğunu sanmam bu anlamda. arkadaşlarının densizliği olmuş.

X