sewall tatlım düğünümüze 43 gün kaldı okadar çok yoruldumkii herşeyi ben yapıorumm işteyim bütün gün netin basında ne nerde ne kadar bakmaktan gına geldi eşya için çirkin sözler söylenmiş olablr bunu hepimiz yaşıyoruzz babası ew almış sende eşyalrını normal al ne var bunda borçsuz ewlenin beğenmezsen mecburennn 2 3 yıl sonra değişicek biliyorum içine sinen güzell eşyalar almak istiyorsun hepimiz öyle istiyoruz ama şartlar insanların düşüncesii herşey karışınca nişanlınla kötü oluyorsun iyice düşün düğün öncesi stresin boyutunun ne kadar büyük olduğunuu bende çok iyi anlıyorum davetiylerimizi aldık bnm dikkatsizliğimden dolayı adresi yazmamışızz nişanlım bunu sorun ettii babası olur dedi bunun için saçma sapan tartştık biraz daha sakin ol herşeyle ben ilgileniyorum zaten dememe rağmen bn 40 yıllıkk ewliliği bilen biriymişim gibi herkes üstüme geliyor we çok yorgun üzgün bitkin ve durgun bi haldeyim(ki ben tam tersi biriyim) unutuyorum herşeyi yo-rul-dum tek isteğim düğünden bi hafta öncesine kadar herşeyi bitirmek ve bütün işlerden kurtulmak bnde nişanlıma seni tanıyamıyorum dioorum ama sabır ALLAHTAN küslük olmuoda guclubacismile düğünden sonra gülüp geçicez aileni kendini strese sokma büyük bilen birilerine danış profesyonel destek al budurumda olman çok normal bn bir kültablası için düğünden 1 hafta önce vazgeçeni tanıdım ikinizde oturun konuşun öyle karar verin kavga yla küslükle olmaz sakin bi şekilde olurmuu bi tatilede çıkabilrisin üzme kendini :çok üzgünüm:inş herşey istediğin gibi olur mutlu huzurlu ve keyfli bi hayat yaşarsın sevgiler....