• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik öncesi verilen değer

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Kızilik lar selamlar.7 senelik bi sürü çetrefilin ardından evlilik yoluna girdiğim bi ilişkim var.düğünüm var 1 ay sonra.fakat erkek tarafının maddi durumu olmamasıı birazda vurdumduymazlığı beni artık baya yordu.düğünü nşanlımla ikimiz yapıyoruz şu kadar söyliyim kaynanamın iğne almışlığı yoktur benim baya gücüme gitmeye başladı bu durum artık.ve her ay 300-500 lira evlerine para gönderiyoruz yardımcı olmak adına.şöyle de bi durum var.görümce m var geçen sene üniden mezun KPSS ataması bekleyen hemşire.sürekli şöyle bi teklifi var hem görümcemin hem kayınbiladerimin.ikisi de bulunduğumuz şehirde iş bulup yanımızda kalmak istiyor.ikisinden biri.ben istemiyorum.çünkü geçimsiz insanlar ve daha düğünüme 1 ay var ve daha yeni evli olucam ya çok emek verdim ben bunu yaşamak için ötesi yok yani.ama nişanlım tepkili hayır dememe. Diyor ki senin ailenin de işi düşer görüşürüz o zaman.ben artık sıkıldım sürekli hayır diyorum konu hortluyo.yruldum ne Konuşayım napayım bilmiyorum nasıl ifade edeyim kendimi

Offff çok iticiler ya. Daha evlenmeden, adamlar iş bulmadan doğmamış çocuğa don biçen, senin evin üzerinden hayal kuran yarın evlenince ailecek KVli KPli tepene de binebilir.

Bir de erkeklerin imi sinin ailinindi işi dişiir diye dayatması yok mu insanı çileden çıkarır. Sanki ilerde ailen tepenize binecek. Daha ne kadar büyük bir işi düşebilir ailenin acaba ya?

İstemediğiniz hiçbir şeyi kimse size dayatamaz. Ayıp ya bir kere, daha ortada fol yokken bu hesaplara girilmesi.

Evlendikten sonra hayır demene rağmen iş bulurlarsa gelip başına kalırlar gibi :KK12:
Çünkü evlendikten sonra değişiyor ne yazık ki erkekler

Evlendikten sonra hayır demene rağmen iş bulurlarsa gelip başına kalırlar gibi :KK12:
Çünkü evlendikten sonra değişiyor ne yazık ki erkekler
Konunuz kapanmış yakalamışken sorayım eşinizle barıştınız mı? Konuyu sonuca bağlamadan kapatmanız barıştığınızı gösteriyor ama belki ben yanılıyorumdur.

Nisanlinin simdiden senin dusuncelerine saygi gostermemesi ve ailesiyle ilgili durumda seni de kendi ailenle tehtid etmesi cok itici.

Bu durumu simdi tamam diye kaparip evlendikten sonra emrivaki yapma olasiligi yuksek. Iyi dusun nisanlini taniyan sensin ona neden istemedigino guzellikle anlat sebeplerini sirala. Yoksa ailesine tabi ki deger verdigini falan soyle. Yoksa isin zor

Sırf siz ordasiniz diye bulunduğunuz şehre atama isteyip yanınızda mı kalmak isityorlar doğru mu anladım? Sebep? Ailenin bulunduğu şehre atama olmuyor mu?

Millete hizmetçi olmak için mi evleniyorsunuz?
Hepiniz öğrenci olsanız derim ki aynı eve çıkmış öğrenciler ne var bunda. Ama siz yeni evli olacaksınız, sözde sizin eviniz olacak ama o sözde misafirler kendi donlarını bile yıkamayıp size yıkacaklar tüm işi, hani siz 'evin hanımısınız' ya ondan. Gerekirse nişanı atın ama asla asla asla kabul etmeyin. Ev üstüne ev olmuyor.

Canim bu adam senin icine siniyor mu ? Bence yol yakinken dön.Ben bi de sevgililerin yok yedi sene mi verdim yok bes senemi verdim birakmam lafi cok komik geliyor.Millet yirmi sene evli kalip bosaniyorsevgililik ne ki yani en neticesin de.Esin hayir deme felan diyorsa yandin onlar kakacak ya da burnundan gelevek soguyacaksin.Oyle evlenince de cok buyuk sevgiler kalmiyor karsidakinin odunluklarini gorunce buz gibi oluyorsun.

yerinde olsam, hem görümceme hem kayınbiraderime bizden medet ummayın, biz yeni evliyiz kendinize kalacak bir yer bulun gibisinden yüzlerine açık açık konuşurum. böyle devam edersen nişanlına söz geçiremeyeceksin ve onlarda başına kalacak. en baştan tavrını koy sonra ağlarsın

Kızilik lar selamlar.7 senelik bi sürü çetrefilin ardından evlilik yoluna girdiğim bi ilişkim var.düğünüm var 1 ay sonra.fakat erkek tarafının maddi durumu olmamasıı birazda vurdumduymazlığı beni artık baya yordu.düğünü nşanlımla ikimiz yapıyoruz şu kadar söyliyim kaynanamın iğne almışlığı yoktur benim baya gücüme gitmeye başladı bu durum artık.ve her ay 300-500 lira evlerine para gönderiyoruz yardımcı olmak adına.şöyle de bi durum var.görümce m var geçen sene üniden mezun KPSS ataması bekleyen hemşire.sürekli şöyle bi teklifi var hem görümcemin hem kayınbiladerimin.ikisi de bulunduğumuz şehirde iş bulup yanımızda kalmak istiyor.ikisinden biri.ben istemiyorum.çünkü geçimsiz insanlar ve daha düğünüme 1 ay var ve daha yeni evli olucam ya çok emek verdim ben bunu yaşamak için ötesi yok yani.ama nişanlım tepkili hayır dememe. Diyor ki senin ailenin de işi düşer görüşürüz o zaman.ben artık sıkıldım sürekli hayır diyorum konu hortluyo.yruldum ne Konuşayım napayım bilmiyorum nasıl ifade edeyim kendimi
7 yıl boyunca ne yaptınız canım,yalnızca birbirlerinizin gözlerine mi baktınız?Bunları hiç konuşup,planlamadınız mı?
Ayrıca nişanlının konuşma tarzı da çok gıcık,ne demek görürüm ben seni...En güzel zamanlarınız böyleyse:silah:

Back
X