- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi isimsiz_birii
-
sorunu tam olarak anlayamadım ne tarz reelsler izlemiş bilmiyorum ama ilişkide olumsuz bir durumu dile getirdiğinizde böyle tepki veren biri bence sizi gözden çıkarmıştır ya da gözünüzü korkutmak için blöf yapıyordur. iki türlüsü de kötü yaniayrıca mutsuzluğumu söylememe rağmen daha iyi daha ilgili biri olacagım demesi gerekirken istersen ailelerimize soyleyelim demesi ilişkisini gözünde bitirmiş oldugunu mu gösterir
Gerçekten ilköğretim mezunu musun?merhablar konyada oturuyorum ve 30yasındayım yaklasık 1 senedir nişanlıyım ve sizlerden bilgi almak için burayı actım. 4aylık bir nişan dönemindeyim. bu süreç hiç istediğim gibi gitmiyor ve mutsuz hissediyorum . sebeblerini yazmayacagım . ama asıl sorum bu dönemde instagram reelslerine (ilişki yorumlarıyla alakalı)çok kafayı takıp instagramımı kapatmıs oldugum dönemde nişanlımın ben yokken izlediği reelsler oldu . bunu nerden biliyorsun diye soracaklar olacak derlemelerden algoritmasını anlayabiliyorum ayrıca mutsuzluğumu söylememe rağmen daha iyi daha ilgili biri olacagım demesi gerekirken istersen ailelerimize soyleyelim demesi ilişkisini gözünde bitirmiş oldugunu mu gösterir
Ailelere tam olarak ne söylenecek anlamadım. Sen mutsuzsan ve hiçbir gelişme yoksa evliliği düşünme bile. Nişanlın da zaten çok istekli değil gibi.merhablar konyada oturuyorum ve 30yasındayım yaklasık 1 senedir nişanlıyım ve sizlerden bilgi almak için burayı actım. 4aylık bir nişan dönemindeyim. bu süreç hiç istediğim gibi gitmiyor ve mutsuz hissediyorum . sebeblerini yazmayacagım . ama asıl sorum bu dönemde instagram reelslerine (ilişki yorumlarıyla alakalı)çok kafayı takıp instagramımı kapatmıs oldugum dönemde nişanlımın ben yokken izlediği reelsler oldu . bunu nerden biliyorsun diye soracaklar olacak derlemelerden algoritmasını anlayabiliyorum ayrıca mutsuzluğumu söylememe rağmen daha iyi daha ilgili biri olacagım demesi gerekirken istersen ailelerimize soyleyelim demesi ilişkisini gözünde bitirmiş oldugunu mu gösterir
bir sene 2ay oldu tanısalı 4aydır nişanlıyızNişanlılık süreci bile hiç istediğiniz gibi geçmiyor ve mutsuzum diyorsunuz evlilikte çarpı iki olacak demektir bu, sebeplerini yazmayacağım dediğinize göre daha da başka şeyler var.
Yok yakınken at nişanı kurtul bence, ailelere söyleyelim dediği anlaşamıyoruz nişanı atalım demek dimi?
Bir senedir mi nişanlısınız dört aydır mı?
konuyla ne alakası var anlyamadımGerçekten ilköğretim mezunu musun?
burdan yazmak istemıyorum ama yaşadığım sorunlar ilişkiyi bitirecek sorunlar değil ama birikimle düğüm düğüm edecek sorunlar ...sorunu tam olarak anlayamadım ne tarz reelsler izlemiş bilmiyorum ama ilişkide olumsuz bir durumu dile getirdiğinizde böyle tepki veren biri bence sizi gözden çıkarmıştır ya da gözünüzü korkutmak için blöf yapıyordur. iki türlüsü de kötü yani
Ailelere söyleyelim dediği anlaşamıyoruz nişan atalım demek dimi?bir sene 2ay oldu tanısalı 4aydır nişanlıyız
Söyleyince ne oluyor yahu zaten anonimsiniz kim tanır buradan sizi nişanlınızı?burdan yazmak istemıyorum ama yaşadığım sorunlar ilişkiyi bitirecek sorunlar değil ama birikimle düğüm düğüm edecek sorunlar ...
Bu devirde kaldı mıkonuyla ne alakası var anlyamadım
Ahshahshs cidden Konya ne alakaKonya'da oturmanızın konuyla ilgisini, yani nişanlınızla ne gibi sorunlara yol açtığını anlayamadım.
devam edersen rahatsız olduğun ne varsa fazlasını yapacak, itiraz edersen ayrılsaydın ben ailelere söyleyelim demiştim diyecekmerhablar konyada oturuyorum ve 30yasındayım yaklasık 1 senedir nişanlıyım ve sizlerden bilgi almak için burayı actım. 4aylık bir nişan dönemindeyim. bu süreç hiç istediğim gibi gitmiyor ve mutsuz hissediyorum . sebeblerini yazmayacagım . ama asıl sorum bu dönemde instagram reelslerine (ilişki yorumlarıyla alakalı)çok kafayı takıp instagramımı kapatmıs oldugum dönemde nişanlımın ben yokken izlediği reelsler oldu . bunu nerden biliyorsun diye soracaklar olacak derlemelerden algoritmasını anlayabiliyorum ayrıca mutsuzluğumu söylememe rağmen daha iyi daha ilgili biri olacagım demesi gerekirken istersen ailelerimize soyleyelim demesi ilişkisini gözünde bitirmiş oldugunu mu gösterir