EVLİLİK ÖNCESİ

Şimdiden gönül almayı bilmeyen, seni umursamayan adam evlenince neler yapar, neler yapmaz otur bir düşün derim.

Nişanlılık süreçleri bu yüzden var, bir nevi birbirinizi tanıyıp olmazsa yolları ayırabilmek için.
Evlenip boşanmak mı? Nişan atmak mı?

Bacım sorunlarınızın ne olduğunu açık açık anlatmazsan burada sana nasıl tavsiye verebiliriz ki? Seninle aynı sorunu yaşayan yüzlerce, binlerce kadın vardır. İfşa olacak bir durumun da yok yani.
Sorunlarınız nedir, incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler mi veya gerçekten önemli sorunlarınız mı var?
Şunu söyleyebilirim sadece, bu dönemde yaşadığınız sorunları evlenince katlanarak yaşayacaksınız. Çözmek için karşınızdaki adam çaba gösteriyor mu yoksa önemsemiyor mu? Bu önemli.

Sorunları yazmamışsınız
Nereden bilelim
Ve nasıl yorum yapalım
Ne gibi videolar izlemiş mesela
Ve ne şekilde ilgisiz
Bunları açmazsanız ne diyelim

Bence her durumda mutlu değilseniz ayrılın gitsin

sorunlarınıza karşı ilgisiz olan ve çözümü aileye söyleyip bitirmek olan biri ile uğraşmaya değmez bence. Fazla poh pohlayıp hint kumaşı hissi vermeyin adama. Ayrıca siz sorunları küçük görürken o ailesine söylemek istemiş. Demek ki aynı telden çalmıyorsunuz

Gerçekten ilköğretim mezunu musun?
Ne kadar ayıp! Açılan konunun hangi okuldan mezun olduğunun önemi nedir ? Bu devirde kaldı mı yazmışsınız bide aşağılamak için mi yorum yapıyorsunuz ? Avukattınız sanırım? Eğitim görmüş bir avukatın insan aşağılaması ne kadar olağan bir durum ? Yazık çok ayıp ya

Konya'da oturmanızın konuyla ilgisini, yani nişanlınızla ne gibi sorunlara yol açtığını anlayamadım.

Bazı ailelerin tabuları vardır. (Doğru kelime bu mu bilemedim )

Nişanlandıysan atamazsın , gelinlikle çıktın ,kefenle dönersin gibi gibi

Konya deyince belki ailesinin ve çevresinin tutucu olduğu söylemek istedi.

Konu sahibi ikiniz nişanlandınız ama bozulması halinde anlaşamadık diyemeceğiniz ve açıklamak zorunda kalacağınız ancak ailelerin sizin düşüncelerinizi dikkate almayacağınızı mı düşünüyorsunuz?

Nişan attı fobisi oluştururak , başka kimse sizinle evlenmek istemez v.s. bir tutum içinde olan bir aile yapınız mı var ?

merhablar konyada oturuyorum ve 30yasındayım yaklasık 1 senedir nişanlıyım ve sizlerden bilgi almak için burayı actım. 4aylık bir nişan dönemindeyim. bu süreç hiç istediğim gibi gitmiyor ve mutsuz hissediyorum . sebeblerini yazmayacagım . ama asıl sorum bu dönemde instagram reelslerine (ilişki yorumlarıyla alakalı)çok kafayı takıp instagramımı kapatmıs oldugum dönemde nişanlımın ben yokken izlediği reelsler oldu . bunu nerden biliyorsun diye soracaklar olacak derlemelerden algoritmasını anlayabiliyorum ayrıca mutsuzluğumu söylememe rağmen daha iyi daha ilgili biri olacagım demesi gerekirken istersen ailelerimize soyleyelim demesi ilişkisini gözünde bitirmiş oldugunu mu gösterir
10 aylık tanışma sürecinden sonra nişanlanmışsınız bence çok acele olmuş. Nişanlınız da sizi umursamıyor bana kalırsa istersen aileye söyleyelim ne demek resmen bitirelim demek.
Bunun dışında bugün yaptığı şeylerin 10 katını evlenince yapar. Şimdi reels izlerken görürsünüz 2 gün sonra aldatıldığınızı. Zaten sizde mutlu değilsiniz neden devam ettiriyorsunuz? Evlilik mecbur hissedildiği için yapılacak bir şey değil.

Bugün bitirmez ve evlenirseniz yarın tartışmalarınız artacak, bunu düzeltmek için çocuk yapacak sonra da daha büyük kazık yiyip o çocukla ortada kalacaksınız. Mutlu olmadığınız, sevmediğiniz ve sevilmediğiniz ilişkide durmayın. Evlilik bu kadar basit bir şey değil

Nişanlılık süreci bile hiç istediğiniz gibi geçmiyor ve mutsuzum diyorsunuz evlilikte çarpı iki olacak demektir bu, sebeplerini yazmayacağım dediğinize göre daha da başka şeyler var.

Yok yakınken at nişanı kurtul bence, ailelere söyleyelim dediği anlaşamıyoruz nişanı atalım demek dimi?

Bir senedir mi nişanlısınız dört aydır mı?
+1
Sevgililik, nişanlılık nasıl geçiyorsa evlilik x10000 olacak demektir; iyiyse de kötüyse de.
Katlanırım, çekerim, hayatımın değeri yok diyorsan buyur evlen ama sakın "iyiyken çok iyiyiz, özünde çok iyi biri, evlenince düzelir" yanılgılarıyla boş hayaller kurma, yazık edersin kendine.

merhablar konyada oturuyorum ve 30yasındayım yaklasık 1 senedir nişanlıyım ve sizlerden bilgi almak için burayı actım. 4aylık bir nişan dönemindeyim. bu süreç hiç istediğim gibi gitmiyor ve mutsuz hissediyorum . sebeblerini yazmayacagım . ama asıl sorum bu dönemde instagram reelslerine (ilişki yorumlarıyla alakalı)çok kafayı takıp instagramımı kapatmıs oldugum dönemde nişanlımın ben yokken izlediği reelsler oldu . bunu nerden biliyorsun diye soracaklar olacak derlemelerden algoritmasını anlayabiliyorum ayrıca mutsuzluğumu söylememe rağmen daha iyi daha ilgili biri olacagım demesi gerekirken istersen ailelerimize soyleyelim demesi ilişkisini gözünde bitirmiş oldugunu mu gösterir
Ailelere söyleyelim'in gerçek anlamı, ayrılalım boşanalım'dır. Nişanlınız da siz de bu evliliği istemiyorsunuz

daha nişanliyken boyleysen evlenince daha da yalniz hissettirilceksin daha da mutsuz olcaksin demektir nişan donemi kipir kipir guzelce gecmiyorsa mutsuzsan birak gitsin

Nişanlıyken mutsuzsun evlenince mutlu oluruz die düşünüyorsan yanılıyorsun . Şimdi bile aileye koşan evlenince her şeye ailesi yada aileni ortak eder
Yıllardır onca konu açıldı burda, açılmaya da devam ediyor. Kavga ettikten sonra kadının ailesini arayan, olayları anlatan, kızınızı alın vs diyen hırbolar tam olarak bunlar işte. Demek taa nişanlıyken başlıyorlar aileler diye zırlamaya. Kadınların da bu rezil tiplerle devam edip hayatlarını mahvetmelerindeki şahane motivasyon hep aynı : iyiyken çok iyi, ama seviyorum.

Bazı ailelerin tabuları vardır. (Doğru kelime bu mu bilemedim )

Nişanlandıysan atamazsın , gelinlikle çıktın ,kefenle dönersin gibi gibi

Konya deyince belki ailesinin ve çevresinin tutucu olduğu söylemek istedi.

Konu sahibi ikiniz nişanlandınız ama bozulması halinde anlaşamadık diyemeceğiniz ve açıklamak zorunda kalacağınız ancak ailelerin sizin düşüncelerinizi dikkate almayacağınızı mı düşünüyorsunuz?

Nişan attı fobisi oluştururak , başka kimse sizinle evlenmek istemez v.s. bir tutum içinde olan bir aile yapınız mı var ?

Haklı olabilirsiniz, belki ailesinin ve çevresinin tutucu olduğunu söylemek istedi. Konyalı değilim ama Konya yabancısı olduğum bir yer değil. Artık aşırı, ne diyeyim, çok fazla muhafazakar çevreler dışında herkes, yapılan her nişanın evlilikle sonuçlanmak zorunda olmadığı, boşanmanın da evlenmek kadar doğal olduğu gerçeğine alıştı. Konu sahibi kendini yok yere üzüyor olabilir.

G
Yıllardır onca konu açıldı burda, açılmaya da devam ediyor. Kavga ettikten sonra kadının ailesini arayan, olayları anlatan, kızınızı alın vs diyen hırbolar tam olarak bunlar işte. Demek taa nişanlıyken başlıyorlar aileler diye zırlamaya. Kadınların da bu rezil tiplerle devam edip hayatlarını mahvetmelerindeki şahane motivasyon hep aynı : iyiyken çok iyi, ama seviyorum.
göre göre gidenler de var işte.

Öngörüleri hep değişir düzelir die erteleyenler

Back
X