- Emoji Skoru
- 35.024
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi isimsiz_birii
Nişanlıyken mutsuzsun evlenince mutlu oluruz die düşünüyorsan yanılıyorsun . Şimdi bile aileye koşan evlenince her şeye ailesi yada aileni ortak eder
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmak istemiyorsan ihtiyacın olan cevabı alamazsın.burdan yazmak istemıyorum ama yaşadığım sorunlar ilişkiyi bitirecek sorunlar değil ama birikimle düğüm düğüm edecek sorunlar ...
Ne kadar ayıp! Açılan konunun hangi okuldan mezun olduğunun önemi nedir ? Bu devirde kaldı mı yazmışsınız bide aşağılamak için mi yorum yapıyorsunuz ? Avukattınız sanırım? Eğitim görmüş bir avukatın insan aşağılaması ne kadar olağan bir durum ? Yazık çok ayıp yaGerçekten ilköğretim mezunu musun?
Konya'da oturmanızın konuyla ilgisini, yani nişanlınızla ne gibi sorunlara yol açtığını anlayamadım.
10 aylık tanışma sürecinden sonra nişanlanmışsınız bence çok acele olmuş. Nişanlınız da sizi umursamıyor bana kalırsa istersen aileye söyleyelim ne demek resmen bitirelim demek.merhablar konyada oturuyorum ve 30yasındayım yaklasık 1 senedir nişanlıyım ve sizlerden bilgi almak için burayı actım. 4aylık bir nişan dönemindeyim. bu süreç hiç istediğim gibi gitmiyor ve mutsuz hissediyorum . sebeblerini yazmayacagım . ama asıl sorum bu dönemde instagram reelslerine (ilişki yorumlarıyla alakalı)çok kafayı takıp instagramımı kapatmıs oldugum dönemde nişanlımın ben yokken izlediği reelsler oldu . bunu nerden biliyorsun diye soracaklar olacak derlemelerden algoritmasını anlayabiliyorum ayrıca mutsuzluğumu söylememe rağmen daha iyi daha ilgili biri olacagım demesi gerekirken istersen ailelerimize soyleyelim demesi ilişkisini gözünde bitirmiş oldugunu mu gösterir
+1Nişanlılık süreci bile hiç istediğiniz gibi geçmiyor ve mutsuzum diyorsunuz evlilikte çarpı iki olacak demektir bu, sebeplerini yazmayacağım dediğinize göre daha da başka şeyler var.
Yok yakınken at nişanı kurtul bence, ailelere söyleyelim dediği anlaşamıyoruz nişanı atalım demek dimi?
Bir senedir mi nişanlısınız dört aydır mı?
Ailelere söyleyelim'in gerçek anlamı, ayrılalım boşanalım'dır. Nişanlınız da siz de bu evliliği istemiyorsunuzmerhablar konyada oturuyorum ve 30yasındayım yaklasık 1 senedir nişanlıyım ve sizlerden bilgi almak için burayı actım. 4aylık bir nişan dönemindeyim. bu süreç hiç istediğim gibi gitmiyor ve mutsuz hissediyorum . sebeblerini yazmayacagım . ama asıl sorum bu dönemde instagram reelslerine (ilişki yorumlarıyla alakalı)çok kafayı takıp instagramımı kapatmıs oldugum dönemde nişanlımın ben yokken izlediği reelsler oldu . bunu nerden biliyorsun diye soracaklar olacak derlemelerden algoritmasını anlayabiliyorum ayrıca mutsuzluğumu söylememe rağmen daha iyi daha ilgili biri olacagım demesi gerekirken istersen ailelerimize soyleyelim demesi ilişkisini gözünde bitirmiş oldugunu mu gösterir
daha nişanliyken boyleysen evlenince daha da yalniz hissettirilceksin daha da mutsuz olcaksin demektir nişan donemi kipir kipir guzelce gecmiyorsa mutsuzsan birak gitsinmerhablar konyada oturuyorum ve 30yasındayım yaklasık 1 senedir nişanlıyım ve sizlerden bilgi almak için burayı actım. 4aylık bir nişan dönemindeyim. bu süreç hiç istediğim gibi gitmiyor ve mutsuz hissediyorum . sebeblerini yazmayacagım . ama asıl sorum bu dönemde instagram reelslerine (ilişki yorumlarıyla alakalı)çok kafayı takıp instagramımı kapatmıs oldugum dönemde nişanlımın ben yokken izlediği reelsler oldu . bunu nerden biliyorsun diye soracaklar olacak derlemelerden algoritmasını anlayabiliyorum ayrıca mutsuzluğumu söylememe rağmen daha iyi daha ilgili biri olacagım demesi gerekirken istersen ailelerimize soyleyelim demesi ilişkisini gözünde bitirmiş oldugunu mu gösterir
Yıllardır onca konu açıldı burda, açılmaya da devam ediyor. Kavga ettikten sonra kadının ailesini arayan, olayları anlatan, kızınızı alın vs diyen hırbolar tam olarak bunlar işte. Demek taa nişanlıyken başlıyorlar aileler diye zırlamaya. Kadınların da bu rezil tiplerle devam edip hayatlarını mahvetmelerindeki şahane motivasyon hep aynı : iyiyken çok iyi, ama seviyorum.Nişanlıyken mutsuzsun evlenince mutlu oluruz die düşünüyorsan yanılıyorsun . Şimdi bile aileye koşan evlenince her şeye ailesi yada aileni ortak eder
Bazı ailelerin tabuları vardır. (Doğru kelime bu mu bilemedim )
Nişanlandıysan atamazsın , gelinlikle çıktın ,kefenle dönersin gibi gibi
Konya deyince belki ailesinin ve çevresinin tutucu olduğu söylemek istedi.
Konu sahibi ikiniz nişanlandınız ama bozulması halinde anlaşamadık diyemeceğiniz ve açıklamak zorunda kalacağınız ancak ailelerin sizin düşüncelerinizi dikkate almayacağınızı mı düşünüyorsunuz?
Nişan attı fobisi oluştururak , başka kimse sizinle evlenmek istemez v.s. bir tutum içinde olan bir aile yapınız mı var ?
göre göre gidenler de var işte.Yıllardır onca konu açıldı burda, açılmaya da devam ediyor. Kavga ettikten sonra kadının ailesini arayan, olayları anlatan, kızınızı alın vs diyen hırbolar tam olarak bunlar işte. Demek taa nişanlıyken başlıyorlar aileler diye zırlamaya. Kadınların da bu rezil tiplerle devam edip hayatlarını mahvetmelerindeki şahane motivasyon hep aynı : iyiyken çok iyi, ama seviyorum.