evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

Ahh bu nişanlılık dönemi hele ki düğün öncesi dönemler bu sorunlar oluyor :KK11:
Niye tartıştınız canımm :KK43:

Ben aceleci davraniomusum tezcanlym.biraz oda miy.miy orta yolunu bulamadik tartrstik evet evlilik arifesi hepp bole olur diolae:KK12:

haypost: 38944443 .!.:
Ben aceleci davraniomusum tezcanlym.biraz oda miy.miy orta yolunu bulamadik tartrstik evet evlilik arifesi hepp bole olur diolae:KK12:
Olur canım mutlaka hallettiyseniz sorun yok boşver takma bende biran once herşeey olsun bitsin istiyorum :-)

Baya kosturmali tatlim bisi begeniyorum bianda fikrim deisio şimdi gelinlik ne olsun die düşünüyorum nikahim ayri olcak ne gysem doe düşünüyorum ☺☺ telas icindeyim dugunle nikahi biraaradami yapicaksnz tatlimmm

Evet biz birlikte düşünüyoruz nikahı düğünle. Sadece beyaz bir elbise yada pudra pembede çok şık duruyor nikahta :KK51:

Ben gec yatyorum 3 4 sonra 7de bide uyaniorum sonra oglen uyuyorum dengesz bi durum bide rejmdeyimm :)
Hep dengesiz uyuyoruz ya.. Düğün hazırlığı :KK68: kaç kilosun canım ben hiç kilo vercem diye uğraşmıyorum ya aslında 3 4 kilo versem iyi olcak ama hiç oralı değilim :-):-)

Hep dengesiz uyuyoruz ya.. Düğün hazırlığı :KK68: kaç kilosun canım ben hiç kilo vercem diye uğraşmıyorum ya aslında 3 4 kilo versem iyi olcak ama hiç oralı değilim :-):-)

Ben 76.900 canim :( 3 ay sonra niakh var onda 65 olmam lazim 6 ayda dugune var onaada 55 olmam lazimm INŞALLAH sen

Bende bugün ikinci karaca servis takımımi aldim seramik tencere setimi tavalarimi yeni yeni başlıyorum Çeyiz dizmeye :)

Back
X