- 27 Temmuz 2024
- 39
- 1
- 31
- Konu Sahibi merve174839
Merhaba arkadaşlar, evlilik öncesi yapılan testler nelerdir bulaşıcı hastalıklar testi yapılıyor mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo yapılmıyor. Sağlık ocağına gidip sorabilirsinMerhaba arkadaşlar, evlilik öncesi yapılan testler nelerdir bulaşıcı hastalıklar testi yapılıyor mu ?
eşime akdeniz anemisi testi yaparlarken bana yaptırmamıştı benim doktorum. benim hepatit testi de de eşime yapılmamıştı. doktora bağlı tamamen. ikimizin de sağlık ocağı farklıydı, doktor hangisini elzem ve uygun görürse onu yapıyor. raporları aldığımızda fark etmiştim ben de.Siz yeni evlilik yapmışsınız sanırım ama yeni geldi diye biliyorum, bizde yaptirdikda eşimde yazıyordu hiv hepatit vss aynısını Banada yapmışlar midir diye düşündük kadına ayrı test erkeğe ayrı test içerikleri mi yapıyorlar diye dusunduk
Dün açtınız bu konuyu. İnternette çok kolay ulaşılıyor bilgiye. Kendinizden emin değilseniz gidip test verin.erken tanı hayat kurtarır.Herkes farklı bir şey söylediği için emin olmak istedim kusura bakmayın
Saglik ocagina giderseniz tekrar yapılıyor o testlerGebelik için soruyoruz , bizde evleneli 4 sene oldu e nabizada düşmediği için sordum
E gidin doktora bir daha yaptırın mademGebelik için soruyoruz , bizde evleneli 4 sene oldu e nabizada düşmediği için sordum