Arkadaşlar merhaba agustosta dugunum var ve cok streslıyım herkese, herseye sarmış durumdayım en ufak bişeye kızıyorm ailemin kalbini kırıyorm isteyerek ypmyrm ama o an kndıme engel olamıyorm sonradan cok uzulup ozur dılıyorm ama aynı olay defalarca yasanıyo nişanlımlada kavga ediyoruz bu kez.. Annem sen evlilik sendromuna girmişin ondan boyle oldun ddı :). kızlar szde evlilik oncesi bu tarz seyler yaşadınızmı bna yardımcı olun lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabikkide canım çok normal bunlar
ben stresten 10 kilo vermiştim:)
ve inan herkesle kavgalıydım ama doğaldır evlilik zor bir şey
sen genede çok kırmamaya bak özelliklede eşini
Ben kimseyle kavga edemedim, of dediğimde gitsen de kurtulsak diyen bir annem, hiç bir şeye karışmayan bir babam, sevgilisiyle gezmekten başka bir şey yapmayan bir kardeşim ve stresliyim dediğimde canıma okuyan bir eş adayım vardı. herkesin nazını ben çekmek zorunda kaldım
Ben kimseyle kavga edemedim, of dediğimde gitsen de kurtulsak diyen bir annem, hiç bir şeye karışmayan bir babam, sevgilisiyle gezmekten başka bir şey yapmayan bir kardeşim ve stresliyim dediğimde canıma okuyan bir eş adayım vardı. herkesin nazını ben çekmek zorunda kaldım
Kavgadan sonra zmn gecınce araşıp barışıyorz aklıma glıyo yıne uzdum cocugu dıye özr dılıyorm ama bn böyle hayal etmemiştm hp mutlu olcz zannedydm sevgiliykn bile bu kdr kavga etmzdk :) baya kilo vermişsn cnm bnde stresden yiyemiyorm hp derlerdi evlnirkn kilo veriliyo diye bnde koşuşturmadan alışverişteki yorgunlktan veriliyo sanılıyodm megerse stresdenmiş :)))
biz eşimle nişanlıyken defalarca ayrılma raddesine geldik..
sebeplerini araştırın?
acaba nişanlınıza dair içinize sinmeyen şeyler mi var?
benim öyleydi emin olamadığım için hep bunalımdaydım..
şimdi bi yıllık evliyim kötü günleri atlattık çok şükür..
Bendede çok aşırı stres olmamıştı. Bir tek mobilyalar yetişmeyecek diye biraz stres yaptım oda kendime. Hazırlıkların bitmedimi ki daha özellikle neleri takıyorsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
klasik olacak ama mutluluga giden yol epey meşakkatli canım:)
sen genede çok öfke patlaması yapmamaya bak
ben spora başlamıştım baktım olmayacak
her gün 1saat yürüyordum inan çok iyi geliyor..
biz eşimle nişanlıyken defalarca ayrılma raddesine geldik..
sebeplerini araştırın?
acaba nişanlınıza dair içinize sinmeyen şeyler mi var?
benim öyleydi emin olamadığım için hep bunalımdaydım..
şimdi bi yıllık evliyim kötü günleri atlattık çok şükür..
Yaaa gercekten mi canm bnde evdeym sanırm ondn sarcak bsyler arıyorm kavga cıkıyo sonra :) sız evlimsnz pkı bu stres evlenince geciyo mı yoksa kalıcı mı(
Evlilik stresi denen bişey var ama her zaman stres olabilir insanlar
Çevrendekilerden çıkarman yersiz, iki de bir dilenen özrün de kıymeti olmaz
Ben 4 kilo verdim yine de kimseden çıkarmadım stresimi
bundan sonrası için 2 kere düşün 1 kere konuş derim, o insanlarında stresi vardır tek sende değil stres yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?