Evlilik sendromu mu? Yardımm!!

Hzldryns

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
197
8
16
35
Bursa
Arkadaşlar merhaba agustosta dugunum var ve cok streslıyım herkese, herseye sarmış durumdayım en ufak bişeye kızıyorm ailemin kalbini kırıyorm isteyerek ypmyrm ama o an kndıme engel olamıyorm sonradan cok uzulup ozur dılıyorm ama aynı olay defalarca yasanıyo nişanlımlada kavga ediyoruz bu kez.. Annem sen evlilik sendromuna girmişin ondan boyle oldun ddı :). kızlar szde evlilik oncesi bu tarz seyler yaşadınızmı bna yardımcı olun lütfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabikkide canım çok normal bunlar
ben stresten 10 kilo vermiştim:)
ve inan herkesle kavgalıydım ama doğaldır evlilik zor bir şey
sen genede çok kırmamaya bak özelliklede eşini

Ben kimseyle kavga edemedim, of dediğimde gitsen de kurtulsak diyen bir annem, hiç bir şeye karışmayan bir babam, sevgilisiyle gezmekten başka bir şey yapmayan bir kardeşim ve stresliyim dediğimde canıma okuyan bir eş adayım vardı. herkesin nazını ben çekmek zorunda kaldım

biz eşimle nişanlıyken defalarca ayrılma raddesine geldik..
sebeplerini araştırın?
acaba nişanlınıza dair içinize sinmeyen şeyler mi var?
benim öyleydi emin olamadığım için hep bunalımdaydım..
şimdi bi yıllık evliyim kötü günleri atlattık çok şükür..

Bendede çok aşırı stres olmamıştı. Bir tek mobilyalar yetişmeyecek diye biraz stres yaptım oda kendime. Hazırlıkların bitmedimi ki daha özellikle neleri takıyorsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabikkide canım çok normal bunlar
ben stresten 10 kilo vermiştim:)
ve inan herkesle kavgalıydım ama doğaldır evlilik zor bir şey
sen genede çok kırmamaya bak özelliklede eşini

Kavgadan sonra zmn gecınce araşıp barışıyorz aklıma glıyo yıne uzdum cocugu dıye özr dılıyorm ama bn böyle hayal etmemiştm hp mutlu olcz zannedydm sevgiliykn bile bu kdr kavga etmzdk :) baya kilo vermişsn cnm bnde stresden yiyemiyorm hp derlerdi evlnirkn kilo veriliyo diye bnde koşuşturmadan alışverişteki yorgunlktan veriliyo sanılıyodm megerse stresdenmiş :)))

Canm snnkide cok zormş ama allah yardm ediyo işte veriyo sabrını, bnmde nazımı annem bi cekiyo gecn babamla kavga ettik konuşmdm snra kndı geldi barıştı heralde annem ddi stresli bu aralar kız dıye :)

klasik olacak ama mutluluga giden yol epey meşakkatli canım:)
sen genede çok öfke patlaması yapmamaya bak
ben spora başlamıştım baktım olmayacak
her gün 1saat yürüyordum inan çok iyi geliyor..

Canm snnkide cok zorms bnm nazımıda bi annem cekiyo

peki şimdi mutlumsuunuz?

Hıh işte bzde oyleyz hp kavga edyrz canm ama snra araşıp barışıyorz sanki böyle sürekli kavga etmemz dmk evlenince mutlu olmucgmz anlamını taşıyo gbı gelıyo bana daha once boyle dııldık uc yıllık bi ılışknz var

Yok cnm herseymz tamam cok sukur bi eksgmz kalmdı ufak tefeklr dışında ama ne biliym işte bnde anlayamadm sbebini buyuk sorumluluk dıye takıyorm sanırm bıde atanamadm onunda stresı var :/

klasik olacak ama mutluluga giden yol epey meşakkatli canım:)
sen genede çok öfke patlaması yapmamaya bak
ben spora başlamıştım baktım olmayacak
her gün 1saat yürüyordum inan çok iyi geliyor..

Yaaa gercekten mi canm bnde evdeym sanırm ondn sarcak bsyler arıyorm kavga cıkıyo sonra :) sız evlimsnz pkı bu stres evlenince geciyo mı yoksa kalıcı mı (

Canm sna bsy sorcam pki evlenince geciyomu bu stresler kavgalar cnkü bn artık cok sıkılmaya basladım :/

Evlilik stresi denen bişey var ama her zaman stres olabilir insanlar
Çevrendekilerden çıkarman yersiz, iki de bir dilenen özrün de kıymeti olmaz
Ben 4 kilo verdim yine de kimseden çıkarmadım stresimi
bundan sonrası için 2 kere düşün 1 kere konuş derim, o insanlarında stresi vardır tek sende değil stres yani..

Bende tüm gün evdeydim ve gerçekten çok boştaydım
evliyim evet 1.5 yıl oldu
eh işte yeni yeni toparlanıyoruz . Evlenince gene evde oturmaktan çok gına gelmişti. bende hemen bir işe başladım.Şimdi 6 aydır filan cok şükür iyiyz .

Aşırı stresliydim anneciğimden çıkardım sinirimi öfkemi sürekli bağırıyordum herkese en ufak bir şeyi bile büyüttüm

Yani orası oyle tabıkı onlrda stresli ama yeni bi hayata baslangıc olacağı için birazda korku var her ne kdr evlenecgm için sevdiğim olmasna ragmen korku var işte:/ bnde ztn bilerek kırmıyorm o an tutamıyorm kndmı ve bagııyorm bilerek neden yapaym ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…