• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sendromu mu? Yardımm!!

Ne ben ne eşim böyle birşey yaşamadık. Ne birbirimizi kırdık, ne ailelerimizi. Hayatımın en güzel günleriydi düğün hazırlıkları, nişan hazırlıkları.Valla ben bunun sendrom falan olduğunu düşünmüyorum, bence adı başka bir şeyde, neyse tartışma yaratmak istemiyorum. Huzurlu bir insan olun, yapılan şeylerden, alınan eşyalardan, gelinliğinizden memnun olun. Bunları almak isteyen ve alamayan nice insanlar olduğunu düşünün. Çoğu insan sevdiğine bile kavuşamazken, sevdiğiniz insanla evleniyor olmanıza şükredin. Hatalar olabilir, büyütmeyin. Herşeyde bir hayır vardır demeyi öğrenin. Huzurlu olun huzur verin çevrenize.

Bende tüm gün evdeydim ve gerçekten çok boştaydım
evliyim evet 1.5 yıl oldu
eh işte yeni yeni toparlanıyoruz . Evlenince gene evde oturmaktan çok gına gelmişti. bende hemen bir işe başladım.Şimdi 6 aydır filan cok şükür iyiyz . :1:

Geçiyorsa tamam ozmn cnm bnm korkum kalıcı olacagı yonundeydı neyseki gececk dıyosn yani :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne ben ne eşim böyle birşey yaşamadık. Ne birbirimizi kırdık, ne ailelerimizi. Hayatımın en güzel günleriydi düğün hazırlıkları, nişan hazırlıkları.Valla ben bunun sendrom falan olduğunu düşünmüyorum, bence adı başka bir şeyde, neyse tartışma yaratmak istemiyorum. Huzurlu bir insan olun, yapılan şeylerden, alınan eşyalardan, gelinliğinizden memnun olun. Bunları almak isteyen ve alamayan nice insanlar olduğunu düşünün. Çoğu insan sevdiğine bile kavuşamazken, sevdiğiniz insanla evleniyor olmanıza şükredin. Hatalar olabilir, büyütmeyin. Herşeyde bir hayır vardır demeyi öğrenin. Huzurlu olun huzur verin çevrenize.

Cok guzl yazmssn canm tesekkür ederm tavsıyelern için aynılarını annem de diyo ama biraz taktıım bn galıba kafama aslında memnun olmadgm bsy yok her zmnda sukredıyorm cok sukur bunları yasamama izin verdgn için allahım dıye ama işte snn soylemedgnı soylim rahat batıyo galıba brz :))

ne nişanlımla kavga ettim ne ailemle. Hatta nişanlılık en güzel zamanlardı. Her hafta heyecanla mobilya, gelinlik vs baktık. Tadını çıkar bence

Yani orası oyle tabıkı onlrda stresli ama yeni bi hayata baslangıc olacağı için birazda korku var her ne kdr evlenecgm için sevdiğim olmasna ragmen korku var işte:/ bnde ztn bilerek kırmıyorm o an tutamıyorm kndmı ve bagııyorm bilerek neden yapaym ??

Nişanlınla da kavga ediyomuşsun
O da yeni hayata adım atıyo yeni sorumluluklara
Her sorunda bağırışıp didişmeye alışırsanız öyle gider
Sen bilirsin

Arkadaşlar merhaba agustosta dugunum var ve cok streslıyım herkese, herseye sarmış durumdayım en ufak bişeye kızıyorm ailemin kalbini kırıyorm isteyerek ypmyrm ama o an kndıme engel olamıyorm sonradan cok uzulup ozur dılıyorm ama aynı olay defalarca yasanıyo nişanlımlada kavga ediyoruz bu kez.. Annem sen evlilik sendromuna girmişin ondan boyle oldun ddı :). kızlar szde evlilik oncesi bu tarz seyler yaşadınızmı bna yardımcı olun lütfen

yaşamayan da anormallik vardır
:34::34::34::34:
kına gecesi ağlamak adety derler ya
aslına bakarsan
adet olmasının nedeni
hemen hemen herkesin
bu sitres ve sıkıntıdan bunalması zaten
evlenince geçer
:1::1::1::1::1:

Nişanlınla da kavga ediyomuşsun
O da yeni hayata adım atıyo yeni sorumluluklara
Her sorunda bağırışıp didişmeye alışırsanız öyle gider
Sen bilirsin

Canm bnm haklısn allah korusn alışmk istmyrm :)

nisanlilik cok zor bi surec. sevgiliyken hersey super gercekten. o yuzden normal bunlar. bizde cok ayrilma noktasina geldik daha ciddi oldugu icin herseye dikkat ediliyor. hersey gose batiyor. cevredekiler biraz yardimci olmali. ben kardesimle oturup kaynana cekistirerek gecirdim.bu nisanlilik surecini. ama allaha bin sukur esimde cok.anlayisli ve iyiydi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaşamayan da anormallik vardır
kına gecesi ağlamak adety derler ya
aslına bakarsan
adet olmasının nedeni
hemen hemen herkesin
bu sitres ve sıkıntıdan bunalması zaten
evlenince geçer
:1::1::1::1::1:

Cnm stres ypmyan arkadaslrda azınlık değişmiş bnce sorn bzde bile olablr :))

Arkadaşlar merhaba agustosta dugunum var ve cok streslıyım herkese, herseye sarmış durumdayım en ufak bişeye kızıyorm ailemin kalbini kırıyorm isteyerek ypmyrm ama o an kndıme engel olamıyorm sonradan cok uzulup ozur dılıyorm ama aynı olay defalarca yasanıyo nişanlımlada kavga ediyoruz bu kez.. Annem sen evlilik sendromuna girmişin ondan boyle oldun ddı :). kızlar szde evlilik oncesi bu tarz seyler yaşadınızmı bna yardımcı olun lütfen

Bende nisanliyim eylülde düğünüm .sanırım ben nişan sendromu yasadim o ilk ailelerin tanışmasi, nisan hazirliklari vs. Cok sıkılmistim annemle hergün kavga ediyodum aşırı agresiftim. Simdi daha sakinim herşey yoluna girdi gibi tek kaprisim nisanlima:)

nisanlilik cok zor bi surec. sevgiliyken hersey super gercekten. o yuzden normal bunlar. bizde cok ayrilma noktasina geldik daha ciddi oldugu icin herseye dikkat ediliyor. hersey gose batiyor. cevredekiler biraz yardimci olmali. ben kardesimle oturup kaynana cekistirerek gecirdim.bu nisanlilik surecini. ama allaha bin sukur esimde cok.anlayisli ve iyiydi.

İnşallah bnde atlatacgm canm yorm yapan arkadasları okuduysan evlenınce gecıyoms, bnde bu aralar artık dıkkat emeye basladm ztn baska sehire evlenıp gtcm dıye annem uzgn daha da uzmk ıstemyrm aslında kadncgzı ama bazn tutamıyorm kendımı

Bende nisanliyim eylülde düğünüm .sanırım ben nişan sendromu yasadim o ilk ailelerin tanışmasi, nisan hazirliklari vs. Cok sıkılmistim annemle hergün kavga ediyodum aşırı agresiftim. Simdi daha sakinim herşey yoluna girdi gibi tek kaprisim nisanlima:)

Evet canm nişanda da olablr ama düğün telaşında da yaşamaman iyi olms ıkısı bırden cok agr gelirdi mutluluklr dılıyorm cnm bnm:)

Evet canm nişanda da olablr ama düğün telaşında da yaşamaman iyi olms ıkısı bırden cok agr gelirdi mutluluklr dılıyorm cnm bnm:)

Sana da mutluluklar canım çok az kaldı biticek bu günlerde:)

Eveettt eveeett kabul ediyorum :) yasadim hatta yeni gelin olmanin verdigi heyecanla kaprisin nazin dibine vurmustum sagolsun herkes nazimi cekti :) stresten ya sendrom filn degil simdi kafanda neler dolasiyodur kim bilir nasil olcak ne yapcaz bir suru korku vardir.
Sakin kalmak icinde papatya cayi filan ic gevsetir uykunu iyi al ki stresin artmasin :)

Eveettt eveeett kabul ediyorum :) yasadim hatta yeni gelin olmanin verdigi heyecanla kaprisin nazin dibine vurmustum sagolsun herkes nazimi cekti :) stresten ya sendrom filn degil simdi kafanda neler dolasiyodur kim bilir nasil olcak ne yapcaz bir suru korku vardir.
Sakin kalmak icinde papatya cayi filan ic gevsetir uykunu iyi al ki stresin artmasin :)

Bnden bitane daha cıktı haha :) cnm valla bnde oyleym nasl evlenince atlatabldnmı :))

Bnden bitane daha cıktı haha :) cnm valla bnde oyleym nasl evlenince atlatabldnmı :))

Elbette atlattim hatta düğün bitti eve gectigimiz an atlattim :) simdi biz evlendik mi yani aa filan diyoduk esimle :)

Back
X