Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

Tamam arkadaş tamam hadi pasif saldırganlık bende olsun yalnız ben sizin bu aktif saldırganlığınızla uğraşmak istemiyorum daha fazla :) sizi göz ardı ediyorum, saçma sapan bi tartışmayı uzatmaya hiç gerek yok, Bye Bye :KK54:

İsabet olur :)
Hakaretlerinize ve o sizi aşan piremses egonuza maruz kalmamış olurum daha fazla.
Bye :KK25:

Valla iki pırttan bir şey olmaz da insan gibi kibar kibar yazılmış bir alıntıya böyle bağıra bağıra yazmanız daha fena. Allah kalıcı kusur vermesin millete hemen çemkirmek daha fena :KK66:
@elvanelvan88

Nasıl bağırmışım acaba açıklasanıza :))) ya gerçekten ilginçsiniz, kendi yaptığınızı görmüyorsunuz tabi dimi :) Bir iki kişiyle tartışınca tüm millete çemkirmiş mi olunuyormuş :KK70:size açıklama yapmaya çalışmayacağım çünki anlamıyorsunuz. Madem bağırıyormuşum(!) böyle biriyle lafı niye uzatıp duruyorsunuz madem? Bakın ben sizi de göz ardı ediyorum şimdi, size de yasak değildi bu :KK69: hadiiii güle güle size de :KK52::KK52:

Farkindayim ben bu aralar fazla oldum :)
Kizlar malum size bir sorum var ♥
Sizce cok samimi uzun yillar iliskisi olan dogal insanlar yada evliler yada bekarlar yada nisanlilar vede sozluler sorum hepinize.
Afedersiniz ama zor durumda kalınca saglik için yaninizda gaz bosaltimi yapılsa hic utanmadam sıkılmadan rahat bir sekilde bilinçli yani ama mecburiyetten ne dusunursunuz.
Ben bir yandan normal diyorum saglikli bir sey bu ee o an gelmis ortam musahit bizde masallah pek dogal bir çiftiz.
Ama ben hic yapmam 2. Sahislarin arasında yapmadım da tuhafimida gidiyor.
Yani baya baha kafama bunu taktim.
Annem diyor evlenince her sey mübah alış oda bir deli zaten :)
Kısaca beni bir aydinlatin tecrubelerden yola çıkarak.
Ben kafaya takmiyim demi.

Bu arada işsiz misin arkadasim bunu mu dusunuyon ? / Yapacak daha onemli isin mi yok? Gibi seyeler dusunmek serbest çünkü bu ara işsizim tatill :)
Konu geyik degil ciddi yasadigim problem gülün diye yaptım :)
özellıkle her gece uyku saatınde gaz bombaları havada ucusuyor dıyebılırım hatta esım bazen kokulu atar bombayı of yıne koktu der gulerım ;)
yanı mumkun oldugunca wc de gaz atmaya calıssam da ev ortamında baska kımsede yoksa salıyoruz ıkımızde cok dogal yanı napalım gaz cıkmasın da agrıdan ölelim mi :D

ya bide soyle bir durum var ne zaman gelicegi bellimi:) toplu tasima araclarinda gelse napiyor insanlar tutuyor tabiki:)) sagligi bozmaz oyle tutmak falan cisimizde geliyo tutuyoz mecbur kalinca mutlaka tenha anina gelir insanin ozaman yapar yapicagini:KK53:
Bazı ülkelerde serbest, toplu taşıma dahil. :KK53::D

ya sevgili esin yaninda yapmayi gectim ben ailemin yaninda da yapmam hic ya aile yani anne baba kardes en yakinlar ama icgudusel olarak insanda gelisen bir duygu var utaniyorsun bazilarinda gelismemis bu duygu demekki samimiyeti ben baska seylerde ararim yaninda biri varken gaz cikarmak samimiyet degil saygisizlik arti igrenclik bence.. evde bile tuvalete girince arkasindan giren kokudan rahatsiz olmasin diye fis fis parfumler sıkıyor insanlar:KK45: yani biz ortalik yerde gaz cikarmaktan bahsediyoz bide :KK53:

Bazı ülkelerde serbest, toplu taşıma dahil. :KK53::KK70:
valla gazi cisi kakayi tutabilme.ozelligi mevcut vucudun:KK45: ona gore tasarlanmis ortalik yerde gelirse bile yapmayin uygun bi yerde yapin diye :halay: zaten serbest yapan yapiyo kimden ciktigida belli olmaz ki ceza veren ulkeler varmiki :KK45:

valla gazi cisi kakayi tutabilme.ozelligi mevcut vucudun:KK45: ona gore tasarlanmis ortalik yerde gelirse bile yapmayin uygun bi yerde yapin diye :halay: zaten serbest yapan yapiyo kimden ciktigida belli olmaz ki ceza veren ulkeler varmiki :KK45:
Yok serbest derken gayet doğal bazı ülkelerde. Sesli, sessiz her versiyon. Yani ne yapalım tutup da hasta mı olalım diyorlarmış. O kadar rahat insanlar. :D

Ya kıyamam :)))))))))))
okuyunca iş yerinde masamın başında sesli güldüm vallahi :)

birşey yok onda, evlimisin anlamadım ama birbirinizin bedenlerini bile göreceksiniz, ondan çekinmeyeceksin de bundan mı çekineceksin :)
yadırgama, yakında sen de başlarsın olur biterrr, gülecek malzeme çıkar işte ;)
çok tatlısın :)))))))))))))

Bende anal fissur ameliyatı olmuştum gaz cikarmayinca problem oluyor şimdi ki eşim o zaman nisanliydik yapim diye başımda bekledi ama daha çok utanıp yapamamistim şimdi evliyiz ama yine de yapamıyorum hemen lavaboya giderim :KK76:

bende kolay kolay yapamam. hatta tutmaktan karın ağrıları bile çekerim. şimdiye kadar ne anne baba kardeş ne eş ne başkası yanında yapamadım. çok zor olursa wc giderim yada başka bi odaya fln kaçarım :KK12: Annem babam teyzelerim fln patır patır çekinmeden yapar pardon bile demezler cok kızardım . evlendim şimdi eşimde aynı karnım ağrıyo dediği an anlarım ki gelicek git balkona yada wc derim kovarım. hoş değil bence en kötü oda dısına cıkıp yapılabılır bence.

Kısacası ulusa seslenişte bulunmuşsun,
Gaz herkesin çıkarttığı bişidir. Ulu orta yerde yapmaktansa lavaboya gidip işini görebilir. Bu doğallık değil ya bu davarlık :halay:

Back
X