- Konu Sahibi MerveOkanAsk
Ya evli olunca alışıyorsun garipsemiyorsun. Ama tabi yapmasa daha iyi :)Benim de bu konu hep akla gelir bekar olunca baya dert ediniyo insan :) peki gozunuzden dusmuyor mu ya da saygida azalma?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evli olunca alışıyorsun garipsemiyorsun. Ama tabi yapmasa daha iyi :)Benim de bu konu hep akla gelir bekar olunca baya dert ediniyo insan :) peki gozunuzden dusmuyor mu ya da saygida azalma?
Burun karistirmadoğal mı ?
Ya siz benim yazdığımı iyi okumadınız mı hanımefendi? Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz hala ya? Biz hiç yaşlı görmedik mi hasta görmedik mi? Onların yaptığını anlayabilecek kadar zeki değil miydik yani? Ayrıca gülmemeye bile çalışırdık utanmasınlar diye, demek ki o kadar da naifmişiz bizde. Son yazdıklarımı iyi okurmusunuz? Aynı şeyi düşünüyoruz işte. Ben keyfi olarak yapılıp alışkanlık haline getirilmesine anlam veremiyorum diyorum. Ayrıca küçük yaştaki çocuk bunun ayrımını bir müddet pekala da yapamayabilir. Siz de devam edin zartlamalarınıza o zaman ne diyim yani![]()
Saldırganlık ben de değil ki sizde. Yorumum yoğun bir gaz sıkışması yaratmış sanırım bünyenizde ama olsun, beni bu hale getiren toplum hastalar karşısında hoş görülü olmayı da öğretti neyseki :)
Bakın ben de sizin esprinizi capse dahi gerek duymadan yükselttim, nasıl, beğendiniz mi :)
ahaha zamanlama yanlış olmuşbir arkadaş ile o zaman daha sevgili olma aşamasındaydık,bir gün oturuyoruz işaret parmağını uzattı parmağımı bi çeksene dedi çekmemle birlikte zaorrt diye osuruverdi tiksinç
ben tabi bi süreböyle kaldım, napıyosun camış diyemedim ama parmağını çekince gaz çıkarıyosan kolunu çeksem korkarım ki buraya bağırsaklarında ne var ne yok boşaltacaksın galiba dedim ve tabi sevgili olmadık tabi
insani bi şey arada olur da bu neydi kardeşim artık![]()
ahaha zamanlama yanlış olmuş
millet yıllarca flört döneminde tutuyorda evlendikten sonra salı salıveriyor seninki sevgili olmayı bile bekleyememiş![]()
Adamceğiz samimi bir ortam hayal ettiyse demek...hahahahaha
iyi ki diyorum şükür sebebim olsun bu![]()
Adamceğiz samimi bir ortam hayal ettiyse demek...![]()
Hayır o saldırganlık sizde, bendeki sizinkine bir tepki olarak gelişti, neyse ki sizin aksinize kendimden haberdarım.
Siz de kendinizi bi görün, pasif saldırganlık sizin yaptığınız. Farkında dahi değilsiniz, şu yaşınızdan sonra da benim 2 satır cümlemle bir aydınlanma yaşayacağınızı sanmıyorum, gerçi hala umut var gibi nitekim davranışlarınız bir ergene delalet.
He gaz sıkışması yaşıyoruz biz komple, her yerde her an salıyoruz :)
Hayır insan karşısındakini yermek için osuruk gibi bi argüman kullanacaksa, önce kendinde de bir oturma organı var mı yok mu ona bakmalı.
Valla bende 11 yildir evliyim sadece birkere duydum, oda adam lavabodaydı yani :)
Bunun samimiyetle ne ilgisi var ? karşındakine ve kendine saygınla alakalı bişi..
Bizim kadar samimi bi çift nadir bulunur ama işin b.kunu çıkarıp yanında gaz çıkarmaya hacet yok.
Ha insandır, boş bulunur, tutamaz ona lafım yok..
Bile isteye yapsın, dilimden kurtulamaz.
Kendinden tiksindirmeye çalışmak gibi bişi bu, saygısını bi yana koy direk sevgisinden süphe ederim
Zart zort kim ister :))samimiyet ve osurma bağlantısını kuramıyorum ben
elinde olmaz tutamazsın kaçar oma lafım yok ama yanımda zart zort gaz çıkarılmasını istemem.