Evlilik sırası esprisi

daisy999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
68
11
88
Bursa
Merhaba kızlar,
Kuzenimle aynı yaştayız (34)ben bir süre iş hayatından sonra kızım olunca işi bıraktım ve uzun bir süredir evdeyim (geçici olarak çalıştığım işler hariç )..Kuzenim ise bekar ve kariyer yapıyor, evlenmeyi düşünmediğini ve hayatından da gayet memnun olduğunu gerek kendisi gerek annesi üstüne basa basa belirtiyorlar..:) H.sonu şöyle bir muhabbet oldu.(Kuzenime Ayşe diyelim);
Öyle havadan sudan konuştuk filan..
Ben:(sosyal medyadaki paylaşımlarına istinaden) Altınları hazırlayalım mı ? Aşklı meşkli paylaşımlar filan,hayırdır?
Ayşe : Evt hazırlayın, ablamın kızını verdik,haftaya söz olucak.
Ben : Aa, hayırlı olsun bakalım..Sıranı vermeseydin kız..( espri babında ve gülerek )
Ayşe : Ay Allah aşkına sıra mı kaldı bu devirde..Sen de evde otura otura ......
Buarada abimin eşi de diyo ki: Evt Daisy ,sıra filan yok artık,bak bizim Fatma abisinden önce evlendi ..
Ben: Kız espri yaptım, sen de yurtdışına gide gele Türk esprilerini unutmuşsun :) Ben evde boş boş oturmuyorum,kendimi geliştirecek bir sürü faaliyetim var benim,bu tarz şeylere kafa yormuyorum.
Sonra sohbet tabi soğuk geçti,zaten çok oturmayacaktım..
Ben " evde otura otura " kısmına takıldım..Amaç ne ? Ezmeye çalışmak mı? Acaba ben mi kompleks yapıyorum ? Espri yaptığım anlaşılmıyor mu? yani şimdi mimikleri ilan ifade edemiyorum yazıyla ama..:) ( bir de aramızda espri yapacak samimiyet var ) sorular olursa cevap veremeyebilirim,bilgisayardan giriyorum..

bence bu kadar alınacak bir sey yok, demek ki kendisi bu konuda icten ice rahatsız kim ne derse alınıyor. espri yapmıssınız altı ustu, o da herhalde senden kucukler evleniyor sıra sana geldi vs diye algılamıs. sizin esprinizde bir sorun yok bence ama bunda art niyet aradıgına gore karsı tarafta sorun var.
surekli hayatından memnun oldugunu kariyer yaptıgını vs ailecek vurguladıklarına gore.. herkes evlenmek zorunda degil ama nasıl evli oldugunu goze sokan kocisciler ezikse bekar olmaktan memnun oldugunu goze sokan ve bunu is hayatlarındaki basarıyla kapatmaya calısanlar da ezik, demek ki icten ice mutsuz ama kariyeriyle kamufle etmeye calısıyor. benim kariyerim var sen evde oturuyorsun diye seni ezmeye calısması daha da rahatsız edici. kendisi bayagı bir kompleks yapmıs bence

Merhaba kızlar,
Kuzenimle aynı yaştayız (34)ben bir süre iş hayatından sonra kızım olunca işi bıraktım ve uzun bir süredir evdeyim (geçici olarak çalıştığım işler hariç )..Kuzenim ise bekar ve kariyer yapıyor, evlenmeyi düşünmediğini ve hayatından da gayet memnun olduğunu gerek kendisi gerek annesi üstüne basa basa belirtiyorlar..:) H.sonu şöyle bir muhabbet oldu.(Kuzenime Ayşe diyelim);
Ben:KK43:sosyal medyadaki paylaşımlarına istinaden) Altınları hazırlayalım mı ? Aşklı meşkli paylaşımlar filan,hayırdır?
Ben : Aa, hayırlı olsun bakalım..Sıranı vermeseydin kız..( espri babında ve gülerek )
Buarada abimin eşi de diyo ki: Evt Daisy ,sıra filan yok artık,bak bizim Fatma abisinden önce evlendi ..
Ben: Kız espri yaptım, sen de yurtdışına gide gele Türk esprilerini unutmuşsun :) Ben evde boş boş oturmuyorum,kendimi geliştirecek bir sürü faaliyetim var benim,bu tarz şeylere kafa yormuyorum.
Ben " evde otura otura " kısmına takıldım..Amaç ne ? Ezmeye çalışmak mı? Acaba ben mi kompleks yapıyorum ? Espri yaptığım anlaşılmıyor mu? yani şimdi mimikleri ilan ifade edemiyorum yazıyla ama..:) ( bir de aramızda espri yapacak samimiyet var ) sorular olursa cevap veremeyebilirim,bilgisayardan giriyorum..

Bence siz ona ilk lafi sokmussunuz. Belkide o bu konuya cok takiliyor ama acik vermiyor

Siz öyle gereksiz espri yapmasaydınız,oda öyle cevap vermezdi,bundan yıllar önce 25 yaşımdayken benden 4 yaş küçük biri gördüğü yerde evde kaldın diye dalga geçen biri vardı,hazır cevap bir insan olmadığım için cevabını veremez duymamazlıktan gelirdim,benimle kendince dalga geçtiğini zanneden kız 31 inde çocuğun ailesi şiddetle karşı olduğu halde kaçarak ancak koca sahibi oldu
Bana bu anımı hatırlattınız,belli yaşa gelmiş bekar bayanlara bu tür espriler yapmamanız sizin için daha iyi olur..

Merhaba kızlar,
Ben:KK43:sosyal medyadaki paylaşımlarına istinaden) Altınları hazırlayalım mı ? Aşklı meşkli paylaşımlar filan,hayırdır?
takılma eger cogu insan kıza artık evlen vakti geldi kıl tüy diyorsa sana patlamış. alınganlık etmişsin. gül geç

Onun ki laf sokmak olmus evlenmeyi bende cok takmazdim bana birileri birsey dediginde sakaya vururdum o bunu kompleks yapmis bence

1.si ....Her gördüğümde evlilikle ilgili espri yapmıyorum ben bu kişiye..
2.si....O kadar bahsediyoki özgürlüğünden ,kariyerinden, beni tahrik etti bazı sözleriyle
Ve dediğim gibi annesi, ablaları filan hep onun ne kadar mutlu olduğunu anlatıyorlar :)

Zorla haketmişsiniz. Evlenmeyi istemedigini ustune basabasa belirttigini onceden bildiginiz halde neden kadini sıkıstiriyorsunuz ki amac nedir yani?

Belki istiyor ve karsisina cikmadi kimse ve bu durum canini sıkıyordur? Belki cidden istemiyor. Bu tarz konularda, bu sekilde konusanlarin amacinin sadece saka oldugunu dusunmuyorum ben. Ilkinde kadin geçirtirmis, siz yine ustune gitmissiniz. O da patlatmis sonunda boyle

Yengen bile senin gafinı toplamaya calismis. Yazık değil mi kızı eksiğiyle vurmaya çalışıyorsunuz. Kaldı ki kendiniz de kiz ve annesi evlenmek istemiyor derken aslında istiyorda çaktırmıyorlar anlamında gülücük koymuşsunuz. Ne kadar üzücü kız için umarım hayirli birini bulurda sülalede boş konuşaları susturur.

Madem esprı yapacak muhabbetınız var darılma ve takılma ayrıca ben senı haksız buldum kendın yapınca esprı o yapınca kırlıdım takıldım... bence laf skmussun o da sana senınle aynı sekılde cevap vermıs uzatacak bısey yok darılması gereken sen degılsın cunku sen baslatmıssın sıra falan dıyerek

Back
X