• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengeme uçan tekme atmak istiyorum

Mecbur gidiyorsan böyle bir şey olduğunda yenge ben ensest ilişkiye karşıyım al kocanı bi tarafına sok de çık evden çok ciddiyim ne baban götürür seni zorla ne de bidaha senle görüşûrler mis gibi kafa rahat 🤣
Başlık için girdim yaratıcı sevdim :27:

Babam silah zoruyla görüştürüyor tam anlamıyla. Yani kuzenimi gerçekten çok severim ama zorla görüştürüyor bir nevi. Annem yok bu arada, vefat etti. Babamla yaşıyorum

Ee! Durumu anlattin, Birazda duygu sömürüsü yapın.

Ayni sekilde cevap verin gülüp "saka yaparak"
Başka bir gün, midi boy etek giydim üstüme askılı, askımı düzeltiyor saçımı önüne atıyor göğüslerini kapat vs. diye.
Sacinizi geri duzeltin, "ahah ay birak birak, yigidin mali meydandadir" deyin.

Bir kere kuzenim bana bir şey anlatıyordu, yengem direkt araya girip lafı böldü, konuyu değiştirdi.
Tekrar konuya donun, "bir sey diyordun konu dağıldı, ne demistin" deyin.
Bir kere de hayatında bir çocuk yok mu dedi, ben de yok yenge dedim, ee yani kendine bakmazsan bu tiple olmaz tabi vs. diyerek güldü.
Aman kimler kimler evleniyor goruyoruz deyin imali sekilde.

Kadinin her yaptigini, her dedigini yutup oturmayin. Onun gibi gulerek igneleyin.

Son konunuzda annenizin evlilige karsi çıktığını yazmissiniz, burada vefat etti demissiniz?
Ama sorun annem. Annemin bir tanıdığı bu şekilde evlenmiş. Yani 4 kişi, kardeşler birbirleriyle evlenmiş. Ama onlardan biri ölmüş kan davasından. O günden beri annemde bir inanç var. Bu şekilde evlenenlerden mutlaka birisinin öleceğini düşünüyor. Batıl bir inanç oturmuş anneme ve asla diyip karşı çıkıyor, birimize bir şey olacağından korkuyor. Böyle düşünce okuyunca çok saçma ama bu inancını değiştiremiyorum bir türlü. Öyle bir şey yaparsan hakkımı helal etmem vs. diyor.

Annem yok bu arada, vefat etti. Babamla yaşıyorum

Böyle birine evime gelirse hoşgeldin dahi demem . Emin olun o da rahatlar hoşgeldin demeseniz çünkü böyle zihinler için hoşgeldin demeniz bile bir flört ve cilve emaresi . Kimsenin deli karısını çekmek zorunda değilsiniz kuzeniniz soru falan sorarsa kendisi ile muhattap olmak istemiyorum beni muhattap etme diyip geçin .

Kızlar selam, içimi dökmek istedim çünkü artık gerçekten ne yapacağımı bilemez haldeyim çok sinirliyim son zamanlarda.

Kuzenim (amcamın oğlu) normalde başka şehirde yaşıyordu ama öğretmen olduğu için yaşadığım şehre atandı 2.dönem. Bizim apartmanda üst katımızda kiralık ev vardı orayı önermiştik beğendiler ve o evde oturuyorlar 5 6 aydır. Kuzenimle öyle çok yakın değildik, klasik bayramlarda görürdüm sadece, ara sıra muhabbet ederdik. Hatta oraya gittiğimde yengem melek gibi davranırdı bana, çok tatlı bir kadındı.

Neyse sorun yengem. Üst katımızda oturdukları için çok sık görüşüyoruz, en kötü çaya geliyorlar veya biz yemeğe gidiyoruz hafta bir filan. Sorun şu yengem beni saçma sapan yere kıskanıyor, tavırlarından hareketlerinden çok net anlaşılıyor. Daha önce grup fotoğrafı çekilecekti aile fotosu, ben de öylesine durdum kuzenimin yanında. Kadın resmen kolumdan tuttu başka tarafa çekti beni. Başka bir gün, kalabalık bir ortamda onun yanına oturdum, kaşlarını kaldırarak kalk oradan yaptı sonra yanıma geldi omzumu okşadı hadi hadi yaptı omzuma vurdu kalk anlamında. Başka bir gün, midi boy etek giydim üstüme askılı, askımı düzeltiyor saçımı önüne atıyor göğüslerini kapat vs. diye. Bir kere kuzenim bana bir şey anlatıyordu, yengem direkt araya girip lafı böldü, konuyu değiştirdi. Ben yanındayken sürekli onunla temas halinde sanki aramızda bir şey olacakmış gibi.

Ben tabikii de kuzenime karşı hiç öyle bir şey beslemiyorum, davranışlarım ise gayet normal. Hatta ablam sordum emin olmak için, belki yanlış anlaşılacak bir şey yapıyorumdur diye. Hayır dedi o kendi kuruntusu. Kuzenim hoş görünümlü bir adam o yüzden kendince kıskanıyor dedi.

Yengem her şeyi gülerek ederek iğneleyici bir şekilde yapıyor. Bir kere de hayatında bir çocuk yok mu dedi, ben de yok yenge dedim, ee yani kendine bakmazsan bu tiple olmaz tabi vs. diyerek güldü. Laf sokuyor kendince ama şakaymış gibi. (Güzel bir kadınım bu arada neden böyle bir şey söyledi anlamadım)

Durumu kuzenimle konuştum o da farkında, daha önce kıskançlık durumları hakkında konuşmuş ama işe yaramadığını vs. söyledi. Hep kıskançmış.

Hani çok mu büyütüyorum bilmiyorum ama davranışları artık bariz kıskançlık. Dışarıdan kadın olsa anlıcam, kuzeniyim yani akrabayız niye böyle bir şey yapıyor anlamıyorum. Onlar gelmeden önce çok huzurluydum, şimdi huzurum bozuldu.

Normalde susmam böyle şeylere ama babam da akrabalara karşı en ufak bir tatsızlığa bile çok bozulur. Sırf onun hatırı için susuyorum. İçime atıyorum. Yoksa içten içe deliriyorum. Gerçekten uçak tekme atmak istiyorum kadına.

Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Sınır mı koyayım, ters tepki mi vereyim yoksa babam üzülmesin diye susmaya devam mı edeyim? Benim gibi bir şey yaşayan oldu mu hiç? Ne önerirsiniz?
Üst katınızda diye her hafta görüşmeye mecbur değilsiniz, görüşmeyin olsun bitsin. Anne/ babanız evinize davet ederlerse odanıza yada dışarıya kaçın gidin. Aileniz sorarsa açıkça kıskançlığından rahatsız olduğunuzu, onun için bir arada olmak istemediğinizi anlatın.

Üvey annem ve kardeşlerim var. Üvey annemle büyüdüm ben
O zaman evliliğe karsi cikan uvey anneniz mi?

E uvey anneniz varsa babanizla yalniz yasamiyorsunuz demektir. Hakkimi helal etmem dedigi icin evlenmemeyi dusunecek kadar yakinsaniz ve seviyorsaniz, kuzeninizin esinin davranislarini da kendisine anlatabilirsiniz demektir.

iste gorusmeyerek gorusme
yazimin devaminda dedim annemin kardesiyle aramizda bir dakika yok ama ben görüşmüyorum
bu bayram memleketteydim insanlar kucuck ergen cocuklarini peşlerinde bayramlaşmaya getirememisler, evde kalicam demis, gitmemis cocuklar
zor bir sey degil bu.
babana "ay yengemi artik sevmiyorum, her seferinde laf sokuyor. lutfen eve cagirma davet ederlerse de sen git kyoshi hasta dersin" de. israr ederse net bir sekilde ; baba her seferinde laf sokuyor, biraz daha doluyorum. Böyle sık sık gidip gelmeye devam edersek bir yerde dolacagim ve cok pis kavga cikaracagim, isler büyüyecek. 60 yasinda adamsin, görmüş gecirmisligin var. anla yani gergin gergin gorusmeye devam edersek kavga kacinilmaz olur. ille de goruselim goruselim dersen tamam ama sonra bir laf sokuşunda sabrimin sınırı taşip bagirmaya baslarsam bana kizma, uyarmıştı kizim beni de, kendine kiz" diyebilirsin.
ben sevmediğim teyze/hala/kuzenimin düğününe bile gitmem.
ayrica baban orada ezildigini bilmesine ragmen onemsemiyorsa sen de babanin hislerini önemseme. bugun babamdir dersin istemedigin seylerle kendini sinir hastası edersin, yarin kocamdir, anasidir dersin, sonra cocugumdur sabredeyim.. en sonunda erkenden stresten hastalanirsin, "yapmasaydin" derler.
yapma yani, bu kadar basit.
kendi sınırlarını daha amcanin oğlunun esine bile koruyamiyorsan kime karsi koruyacaksin ki?
10 tane beğen butonu olsa 10’unu da beğenirdim.

O zaman evliliğe karsi cikan uvey anneniz mi?

E uvey anneniz varsa babanizla yalniz yasamiyorsunuz demektir. Hakkimi helal etmem dedigi icin evlenmemeyi dusunecek kadar yakinsaniz ve seviyorsaniz, kuzeninizin esinin davranislarini da kendisine anlatabilirsiniz demektir.
Evet aynen o karşı çıkıyor düşüncelerine değer veriyorum ama o bu kuzen akraba hala yenge ve diğer meselelere burnunu sokmuyor ben de istemiyorum çünkü babamın 2. Evliliği olduğu için halihazırda akrabalar tarafından sevilmiyor o yüzden onu bu konuma sokmak istemem

Evet aynen o karşı çıkıyor düşüncelerine değer veriyorum ama o bu kuzen akraba hala yenge ve diğer meselelere burnunu sokmuyor ben de istemiyorum çünkü babamın 2. Evliliği olduğu için halihazırda akrabalar tarafından sevilmiyor o yüzden onu bu konuma sokmak istemem
Akrabalara burnunu sokması gerekmez ki. Babanizla konussa yeter.

Babanizin kuzeninize uvey annenizle gidiyorsa rica edin sizi idare etsin, gitmeyin.

Ben olsam geldiğin yerde kuzenler birbirine hallenebiliyor heralde ki, bizim onlar sizin kardeşiniz denerek büyütüldüğümüz kuzenlerle bile sohbet ederken aklından ensest ilişkiler dışında bir şey geçmıyor aklından derdim.

Kızlar selam, içimi dökmek istedim çünkü artık gerçekten ne yapacağımı bilemez haldeyim çok sinirliyim son zamanlarda.

Kuzenim (amcamın oğlu) normalde başka şehirde yaşıyordu ama öğretmen olduğu için yaşadığım şehre atandı 2.dönem. Bizim apartmanda üst katımızda kiralık ev vardı orayı önermiştik beğendiler ve o evde oturuyorlar 5 6 aydır. Kuzenimle öyle çok yakın değildik, klasik bayramlarda görürdüm sadece, ara sıra muhabbet ederdik. Hatta oraya gittiğimde yengem melek gibi davranırdı bana, çok tatlı bir kadındı.

Neyse sorun yengem. Üst katımızda oturdukları için çok sık görüşüyoruz, en kötü çaya geliyorlar veya biz yemeğe gidiyoruz hafta bir filan. Sorun şu yengem beni saçma sapan yere kıskanıyor, tavırlarından hareketlerinden çok net anlaşılıyor. Daha önce grup fotoğrafı çekilecekti aile fotosu, ben de öylesine durdum kuzenimin yanında. Kadın resmen kolumdan tuttu başka tarafa çekti beni. Başka bir gün, kalabalık bir ortamda onun yanına oturdum, kaşlarını kaldırarak kalk oradan yaptı sonra yanıma geldi omzumu okşadı hadi hadi yaptı omzuma vurdu kalk anlamında. Başka bir gün, midi boy etek giydim üstüme askılı, askımı düzeltiyor saçımı önüne atıyor göğüslerini kapat vs. diye. Bir kere kuzenim bana bir şey anlatıyordu, yengem direkt araya girip lafı böldü, konuyu değiştirdi. Ben yanındayken sürekli onunla temas halinde sanki aramızda bir şey olacakmış gibi.

Ben tabikii de kuzenime karşı hiç öyle bir şey beslemiyorum, davranışlarım ise gayet normal. Hatta ablam sordum emin olmak için, belki yanlış anlaşılacak bir şey yapıyorumdur diye. Hayır dedi o kendi kuruntusu. Kuzenim hoş görünümlü bir adam o yüzden kendince kıskanıyor dedi.

Yengem her şeyi gülerek ederek iğneleyici bir şekilde yapıyor. Bir kere de hayatında bir çocuk yok mu dedi, ben de yok yenge dedim, ee yani kendine bakmazsan bu tiple olmaz tabi vs. diyerek güldü. Laf sokuyor kendince ama şakaymış gibi. (Güzel bir kadınım bu arada neden böyle bir şey söyledi anlamadım)

Durumu kuzenimle konuştum o da farkında, daha önce kıskançlık durumları hakkında konuşmuş ama işe yaramadığını vs. söyledi. Hep kıskançmış.

Hani çok mu büyütüyorum bilmiyorum ama davranışları artık bariz kıskançlık. Dışarıdan kadın olsa anlıcam, kuzeniyim yani akrabayız niye böyle bir şey yapıyor anlamıyorum. Onlar gelmeden önce çok huzurluydum, şimdi huzurum bozuldu.

Normalde susmam böyle şeylere ama babam da akrabalara karşı en ufak bir tatsızlığa bile çok bozulur. Sırf onun hatırı için susuyorum. İçime atıyorum. Yoksa içten içe deliriyorum. Gerçekten uçak tekme atmak istiyorum kadına.

Ne yapacağımı bilmiyorum artık. Sınır mı koyayım, ters tepki mi vereyim yoksa babam üzülmesin diye susmaya devam mı edeyim? Benim gibi bir şey yaşayan oldu mu hiç? Ne önerirsiniz?
Görusmeyin, aileniz görüşsün istiyorsa ama siz yüz göz olmayın. Başka program yapın.
Aksi halde siz sinir olduğunuzla kalacaksınız. Söylemek de bir çözüm (doğrudan yüzüne)ama ben ne yaptım ki,beni yanlış anladın demesi çok olası.

Görüşmeyin, gelmesinler çaya falan. Evlerinde içsinler çaylarını.
Hem evime gelecekler yiyip içecekler, bir de üstüne ithamlarda bulunup laf mı sokacakmış hanımefendi?
Valla ben olsam o tipsiz iması yaptığı anda çok kötü bozardım. İçime dert olacağına söylerim ona dert olsun.

Bende yenge yenge deyince kuzeninin annesini diyorsun sandım eşi mi yapıyor bunu eğer öyleyse konuşma kuzeninle muhatap olma onunla uğraşmaktansa boşver

Back
X