• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sitesi deneyimim

sirin_kiz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
7
0
6
35
İstanbul
Artık 31 yaşında biri olarak evlilik sitelerinden birine(güvenilirdi) üye oldum,gerçekten evlenmek için.29 yaşında öğretmen biriyle tanışmam uzun sürmedi.birkaç fotomu gönderdikten sonra benden çok hoşlandığı söyledi, telefonumu istedi vermedim, skype dedim, skype de kameralı görüştük, bulunduğu ortam net kafe, sigara içen bir tipti.beni görürü görmez benimle evlenmek istediğini söylediği hoşlandığını.ben dedim öyle hoş biri değilim dedim, çok şirinmişim falan.inanmadım ama sürekli deşiyorum düşüncelerini.akşam saat 19.00 gibi konuştuğumuzda ilk önce çocukları sevip sevmediğimi sordu sonra da ten uyumuna inanıp inanmadığımı.Tiksindim.Yemin ediyorum ve bitirdim.Telefonumu silmesini istedim ve eğer rahatsız ederse savcılığa gideceğimi ekledim.Umarım aramaz.Tiksindim.
Size tek tavsiyem netten biriyle konuşurken çok dikkatli olun, iyi insnalar gibi çok kötü insanlar da var

artık 31 yaşında biri olarak evlilik sitelerinden birine(güvenilirdi) üye oldum,gerçekten evlenmek için.29 yaşında öğretmen biriyle tanışmam uzun sürmedi.birkaç fotomu gönderdikten sonra benden çok hoşlandığı söyledi, telefonumu istedi vermedim, skype dedim, skype de kameralı görüştük, bulunduğu ortam net kafe, sigara içen bir tipti.beni görürü görmez benimle evlenmek istediğini söylediği hoşlandığını.ben dedim öyle hoş biri değilim dedim, çok şirinmişim falan.inanmadım ama sürekli deşiyorum düşüncelerini.akşam saat 19.00 gibi konuştuğumuzda ilk önce çocukları sevip sevmediğimi sordu sonra da ten uyumuna inanıp inanmadığımı.tiksindim.yemin ediyorum ve bitirdim.telefonumu silmesini istedim ve eğer rahatsız ederse savcılığa gideceğimi ekledim.umarım aramaz.tiksindim.
Size tek tavsiyem netten biriyle konuşurken çok dikkatli olun, iyi insnalar gibi çok kötü insanlar da var

merhaba ,cok haklısınız bende öyle evliik sitesi falan degil ama tesadüf eseri biriyle tanıstım 4 aydır görüsüyoruz gayet mantıklı iyi gibi ama benim sorunum da buraya gelmedi yaşadıgım şehre bir türlü 4 ay oldu hep annesi babası hastalandı bir üsrü ıvır zıvr hikaye bilmiyorum belki de gerçektir ama..telefonda sürekli arar ilgilenir halimi hatrımı sorar baya seviyeli iyi bi ilişkim,iz var sanki ama tek sorun gelmemsi dediğim gibi :(

merhaba ,cok haklısınız bende öyle evliik sitesi falan degil ama tesadüf eseri biriyle tanıstım 4 aydır görüsüyoruz gayet mantıklı iyi gibi ama benim sorunum da buraya gelmedi yaşadıgım şehre bir türlü 4 ay oldu hep annesi babası hastalandı bir üsrü ıvır zıvr hikaye bilmiyorum belki de gerçektir ama..telefonda sürekli arar ilgilenir halimi hatrımı sorar baya seviyeli iyi bi ilişkim,iz var sanki ama tek sorun gelmemsi dediğim gibi :(

sizce neden gelmiyor ?????? :(((

Back
X