Bı kaç sefer gittim de normal dedi hormon değişikliği oluyor filan vesayyre dediHüsran yok ama doktora gidebilirsiniz adet düzensizliği için ilaç verir.
Evlendikten sonra 1 yıla kadar düzensizlik normal sayılabiliyor ama bebek konusu sıkıntı, doktora bebek istediğinizi söylediniz mi? Verirdi belki o zaman ilaç.Bı kaç sefer gittim de normal dedi hormon değişikliği oluyor filan vesayyre dedi
Daha küçüğüm de hemen anne olmak istiyorum 19Yaşlar kaç peki
Niye ki? Yani bir hastalığınız falan mı var, süre sınırı açısından?Daha küçüğüm de hemen anne olmak istiyorum 19
Nolur face palm emojisi gelsinDaha küçüğüm de hemen anne olmak istiyorum 19
Kafayı yemiş olmalısınDaha küçüğüm de hemen anne olmak istiyorum 19
Kafayı yemiş olmalısınBiraz daha beklesen mi acaba?
19 olduğun için ilgilenmemiştir.ne biliyim belkide
Eşinizle beraber zaman geçirmek varken ne bileyim. Bilmiyorum hiç çocuk baktınız mı ama kafanızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. Başkasının çocuğunu sevmek gibi değil.Yok çok şükür bı hastalığım yok da öyle güzel bı duygu ondan eşimde 23 yaşında tekiz bari onunla zamanımız geçer diye düşünüyoruz
Zaman geçirmek için çocuk yapmak?Yok çok şükür bı hastalığım yok da öyle güzel bı duygu ondan eşimde 23 yaşında tekiz bari onunla zamanımız geçer diye düşünüyoruz
zaman gecirmek icin bebek yapmak?Yok çok şükür bı hastalığım yok da öyle güzel bı duygu ondan eşimde 23 yaşında tekiz bari onunla zamanımız geçer diye düşünüyoruz
Biliyorum tabi çok da zor bı iş fakat eşim işe gidiyor e bende evde hep tekim ve canım çok sıkılıyor oturduğum yerde gezmeye veya dışarı çıkmaya pek müsait değil o yüzden zaman geçirdim dite düşündümEşinizle beraber zaman geçirmek varken ne bileyim. Bilmiyorum hiç çocuk baktınız mı ama kafanızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. Başkasının çocuğunu sevmek gibi değil.
Sadece Zaman geçirmek için değil o duyguyu yaşamak istiyorum Allah herkese yaşatsınZaman geçirmek için çocuk yapmak?
Yanlış oldu sadece Zaman geçirmek için değil demek istedimSadece Zaman geçirmek için değil o duyguyu yaşamak istiyorum Allah herkese yaşatsın
Hobi edinin, farklı şeyler deneyin, kurslara gidin. Maddi olarak sıkıntı olmayacaksa eğitimize devam edin. Kısmi zamanlı bir yerde de çalışabilirsiniz.Biliyorum tabi çok da zor bı iş fakat eşim işe gidiyor e bende evde hep tekim ve canım çok sıkılıyor oturduğum yerde gezmeye veya dışarı çıkmaya pek müsait değil o yüzden zaman geçirdim dite düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?