Jinekoloji Evlilik sonrası adet düzensizliği

karacisto

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
136
42
13
21
Kızlar ben evleneli tam 10 ay oldu ve adetlerim çok duzensizleşti iki aya bir üç aya bir ve bebek istiyoruz hep bı ümitle gidiyoruz hüsran varmı

Hüsran yok ama doktora gidebilirsiniz adet düzensizliği için ilaç verir.

Söyledim devlet Hastanesi'nde pek ilgilenmedi biraz daha bekle söktürücü yazıyım dedi adetim bu ayda tam 17 gün geçti

Yok çok şükür bı hastalığım yok da öyle güzel bı duygu ondan eşimde 23 yaşında tekiz bari onunla zamanımız geçer diye düşünüyoruz
Eşinizle beraber zaman geçirmek varken ne bileyim. Bilmiyorum hiç çocuk baktınız mı ama kafanızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. Başkasının çocuğunu sevmek gibi değil.

Eşinizle beraber zaman geçirmek varken ne bileyim. Bilmiyorum hiç çocuk baktınız mı ama kafanızı kaşıyacak vaktiniz olmayacak. Başkasının çocuğunu sevmek gibi değil.
Biliyorum tabi çok da zor bı iş fakat eşim işe gidiyor e bende evde hep tekim ve canım çok sıkılıyor oturduğum yerde gezmeye veya dışarı çıkmaya pek müsait değil o yüzden zaman geçirdim dite düşündüm

Hobi edinin, farklı şeyler deneyin, kurslara gidin. Maddi olarak sıkıntı olmayacaksa eğitimize devam edin. Kısmi zamanlı bir yerde de çalışabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…