Çok teşekkür ederim. Yataş ionic energy yatağım.
Merhaba ben yeni üye oldum, ve yazdığın herşeyi bende çeyiz defterime not aldımHep yeni gelinler çeyiz yapacak değil ya...
Şaka bir yana, evleneli bakıyorum da tam 4 sene olmuş.
4 senedir tamamlayamadığım eksiklerim vardı, bir türlü fırsat bulup alamadıklarım.
Şimdi hem tecrübe, hem de gereklilik ölçüsünde ihtiyaçlarımı gözden geçirip tekrardan alıyorum bazı eksiklerimi veya var olanları yeniliyorum.
Çeyiz zamanı insan evini anlamadan bilmeden ıvır zıvır herşeyle doldurabiliyor, fakat ben aldığım hiç birşeyden pişmanlık duymadım. Kullanışlı ürünler almıştım. Buradan herkese de elimden geldiğince tavsiyelerde bulundum... Hala bulunmak isterim...
Evim için aldığım bir kaç yeni & çeyiz kıvamında şeyler:
Yatak Örtüsü ve Alez
Taç indirimi vardı kaçırmadım:
Kullandığım alezler artık eskidi diyemeyeceğim.
Çünkü alez o kadar çabuk eskiyen birşey değil, fakat yeni alezler çıkmış.
İndirim olunca kaçırmadım, diğer alezlerimi de artık atma taraftarıyım.
Daha kullanmadım ama eminim şahane bir üründür.
Yatağı sarıyor olması avantaj, bende kenarlarında lastikler bulunan tarzda alezler vardı (2 adet) kullanışlı olmuyor özellikle çarşaf değiştirirken kayıyordu.
Çok kullanışlı değildi.
Yazdıklarından yola çıkarak çeyiz takımımın markalarına karar verdim ama yinede kararsız kaldığı m bir kaç şey var yardımcı olabilir misinMerhaba ben yeni üye oldum, ve yazdığın herşeyi bende çeyiz defterime not aldıminsan bir kere alıyo neticede çöpe para vermek istemiyorum o yüzden iyi araştırıp almak istiyorum
Merhaba ben yeni üye oldum, ve yazdığın herşeyi bende çeyiz defterime not aldıminsan bir kere alıyo neticede çöpe para vermek istemiyorum o yüzden iyi araştırıp almak istiyorum
Yazdıklarından yola çıkarak çeyiz takımımın markalarına karar verdim ama yinede kararsız kaldığı m bir kaç şey var yardımcı olabilir misin
Merhaba.
Elektrik süpürgenizden memnun musunuz. Biz eve philips maraton aldık ama hangi modeli bilmiyorum çok agır ve vakumlu pestilimi çıkarıyor halılarla savaşıyorum
Birde ütü kazanlı mı eski tip mi almıştınız.
Ben toplu ütü yaparım o yüzden kazanlı mantıklı geliyor ama o kocaman şeyi nerde saklarım bilmiyorum o yüzden eski tip istiyorum philips azur serisi ama hangisi
Tesadufen gordum tekrardan birsey demek istedim elektrikli supurge konusunda.
Bende Philips vardi, asiri memnundum, her temizlige yardima gelen kadin bile ne guzel supurgen var diyordu.
Bir supurgenin tam omru ne kadar bilmiyorum, ne kadar SIKLIKLA kullanildigina ve nasil kullanildigina bagli olarak sanirim bir omru vardir.
Ben her gun supurge yapan biri oldugum icin, bana iyi bile dayandi diyelim.
8 sene sonunda garibim o da iflas etti.
Dedim farkli birsey alayim, yine cekim gucu iyi olsun, ama farkli olsun.
Gittim Elektrolux aldim, ay almaz olaydim.
Sizin dediginiz gibi, supurge yapmak bir eziyet haline geldi, o kadar pismanim ki Philips almadigima.
Insan bazen yenilik arayip bildiginden sasinca basina boyle seyler geliyor iste.
Neyse deneyim oldu benim icin ama iyi de para verdigimiz icin, disimi SIKIYORUM artik.
Simdi bekleyecegiz bakalim benim bu supurge bozulursa insallah, Philips alirim tekrar.
Maraton serisi gayet iyi, yeni supurge alacaklar icin referans olsun diye yaziyorum.
Merhaba
Ben rowenta aldim
O kdr memnunumki
Philipsten cok daha fazla basligi var
4 yil oldu
Bu bozulursa yine rowenta alirim galiba
Çok teşekkür ederim souvvenircimUyeliginiz hayirli olsun, ben artik SIK SIK giremiyorum maalesef ama elimden geldigince ve firsat buldukca girmeye calisiyorum foruma.
Evet, tabii ki. Alinan seyler uzun omurlu ve cabuk eskiyip atilan seyler olmadigindan, almisken butce dogrultusunda en iyisini almakta fayda var ki, dayanikliliklari daha iyi olsun.
Ceyiz paketleri uygun oluyor ama kalitesine de dikkat etmek gerekiyor.
Peyder payi alindiginda bazen astari yuzunden pahaliya gelebiliyor, bazen de tam tersi daha uyguna da gelebiliyor.
Arastirip almakta fayda var. Herkes her urunun en iyisini ve en uygun fiyatlisini aradigi icin, en dogrusu arastirmak.
Ceyiziniz de hayirli olsun simdiden, insallah gonlunuze gore alirsiniz herseyinizi.
Merhabalar herkese, üniversite sınıf arkadaşımla 6 yıllık bir ilişkimizin sonunda mart ayında nişan yaptık ve maalesef hemen sonrasında korono çıktı. Şimdiye kadar ne olup bitçeğini bilmediğim için hiç bir hazırlık yapmadım. Ama şimdi 1 ay sonrası için düğünü daha doğrusu nikahı yapmayı düşünüyoruz, ama daha hiç bir şeyim yok. Sadece geçen gün çok beğendiğim porland İn morocco serisini aldım kahvaltı için. Kalanları hemen en kısa sürede almam lazım ki çünkü anca 1 2 ay içinde geliyo siparişler. Çok araştırma yaptım ama yinede kafam karışık bunlar hakkında bilgilerinizi paylaşabilirmisinizYemek takımı ve günlük takımı Kütahya, çelik tencere düdüklü ve çkb takımı korkmaz Hisar ve aryıldız arasında kararsızım, granit emin olmamakla beraber korkmaz,, ütü Philips azur, süpürge makinesi miele electrolux ve Philips arasındayım yine. Geriye unuttuğum bişey varsada yazarsınız
anne bu dünyadaki bambaşka olay gerçekten ne yeri dolduruluyo ne de sevgisine doyuluyoAnnelerinize el emeği göz nuru bir çeyiz yaptırmayın şu korona beni ćok etkiledi annemi göremeyip onun yaptığı her bir şeyi gördükçe ağladım ve gerçekten çok kötü bir şey . Benden size tavsiye . Allah'a şükür annem hayatta ama olmayınca bu emeklere bakmak çok acı olacak .
Çok teşekkür ederim souvvenircimve benim 1 ay içinde herşeyimi halletmiş olmam lazım, hayırsıyla düğünümüz olcak çünkü daha doğrusu nikahımız.
Tesekkur ederim canim, ceyiz olayi aslinda tamamen kisinin ihtiyaclari ile alakali bir durum.Merhabalar... Souvvenir ' ın çeyizlerine evlenmeden önce aşina olan biri olarak sonrasında da bilgilendirmesi ne güzel. Benim zaman içerisinde çeyize bakış açım çok değişti açıkçası. Pek bir şey alasım yok. Evlendikten sonra aslında daha çok almak istiyorum. Önce çok elzem olanları alayım kafasındayım. Henüz evlilik oturmamışken bütün eşyaların tam mı değil mi kafasında olmak pek bana göre değil gibi. Bir de zaman içerisinde her şey değişiyor. Ama yine nokta atışı yapıyorsun canım :) Aklımdaki bazı sorulara da yanıt bulmuş oluyorum böylece. Emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?