• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlılık sozlesmesı...

selinayca88

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
621
Yer
Balıkesir
merhaba arkadaslar evlılık sozlesmesı yaptınızmı nasıl yapılıyor hazırlanıyor bılgı verırmısınız?

canım ben bırebırde fıkır danısmak bılgı almak ıstıyorum ona kalırsa nısanlımda kardesımde avukat ama onlara sormak ısıme gelmıyo detaylı bılgı ıstıyorum nasıl oluyor yapanlar nasıl yaptı artısı eksısı ne merak edıyorum...

google evllik sözlemesi yazınca ilk çıkan sitede detaylı bilgi bulabilirsin, her şey yazdığı gibi işte

canım ben bırebırde fıkır danısmak bılgı almak ıstıyorum ona kalırsa nısanlımda kardesımde avukat ama onlara sormak ısıme gelmıyo detaylı bılgı ıstıyorum nasıl oluyor yapanlar nasıl yaptı artısı eksısı ne merak edıyorum...

o zaman kolay gelsinşakkıdı

canım dedıgın gıbı baktım ama cok sacma bır evlılık sozlesmesıyle anlatılmıs ya acıkcası benım halam calısan bı bayandı bebeklerı olmadı esı olunce malından dolayı cok sorun yasadı belkı bı evlılık sozlesmesı yapsaydı bugun bu sorunları yasamazdı ne olur ne olmaz hayatta yapan varsa bılgı almak ıstıyorum...

Back
X