Evlilik sürecinde aile arası anlaşmazlık

Ben böyle bir durumunla karşılaştım daha önce adamın ne oğlunun ne gelininin ne de aileden hiç kimsenin haberi olmadan gidip düğün salonu tutması olayıyla yani. Böyle cahillikler yapılabilior. Birde hep para maddiyat iş sorulmuş ama mevzu pra değilki adam kendi dediği olsun istiyor sadece ucuza kapatmakta değil kendine göre ayarlıyor herşyi kendi rahatı kendi isteği.. birazda baskın çıkmak istiyor

Bu konularda evet öyle ama yapıp yapabileceği şey bu aslında bu durumlar bittikten sonra çok karışabileceği bir şeyde kalmıyor. Ne benim ne de nişanlımın çok samimiyeti var. Bu olay sadece daha da uzaklastirir bizi onlardan. Daha sonra ne oldu peki bu olayda sizin cevrenizdekilerde ?

Benim hikaye başından beri biraz farklıydı canım. Çünkü kadın dünden razıydı buduruma. olan erkeğe olmuştu çünkü evlenmek dahi istemiyordu baba zoruyla aman şunu yağtık bunu yaptık iptal edemeyiz deyip zorla düğün yapmışlar ama resmi olarak nikahına almamış ne yaptılarsa. ev bile açmamıştı millet evli sanmış bu süreçte kadın gitmemiş evden yapışmış 1-2 sene sonra zar zor çıkarmış hayatından.
Sadece başındaki babanın habersiz bişeyler yapma kısmı tanıdık.
Nişanlına güveniyorsan sıkıntı yok tabi ama yine de ailene yazık üzüldüm hiç yerine koymuşlar.

Benim hikaye başından beri biraz farklıydı canım. Çünkü kadın dünden razıydı buduruma. olan erkeğe olmuştu çünkü evlenmek dahi istemiyordu baba zoruyla aman şunu yağtık bunu yaptık iptal edemeyiz deyip zorla düğün yapmışlar ama resmi olarak nikahına almamış ne yaptılarsa. ev bile açmamıştı millet evli sanmış bu süreçte kadın gitmemiş evden yapışmış 1-2 sene sonra zar zor çıkarmış hayatından.
Sadece başındaki babanın habersiz bişeyler yapma kısmı tanıdık.
Nişanlına güveniyorsan sıkıntı yok tabi ama yine de ailene yazık üzüldüm hiç yerine koymuşlar.

Hiç yerine koyduklarını söylemek biraz ağır oluyor çünkü babamdan baya çekiniyorlar aslında. Kendince cok iyi bir sey yaptigini sandi sanirim onlarin tarafida boyle birazda o yuzden. Bizde nişan salonunu tutarken hic sormadik aslinda kinada faln sormayi dusunmuyorum bende tekrar. Problem cikarmicaz ama babamla oyle bi karar aldik ilkti bu daha baska sorunlar olursa o zaman bi durun dicez . Simdi ilk problem cikaran olmayalim diye

Ayy aynı benim kp.
O da bize sormadan bi çok şeyi kendi ayarlamıştı.
Hatta düğünüme kendi yapıyo diye tüm tanıdıklarını çağırıp benim arkadaşlarımı bi masaya itiş kakış sığdırmıştı rezil etmişti beni. Bence baban çok iyi yapmış böyle tiplere pabuç bıraktım mı bildiklerini okuyolar.

Tekrar merhaba kızlar. Gelismeleri anlatayım dun yani cumartesi sozlumun evine ziyarete gittik. Babamla düğün salonu konusunda çok fazla problem çıkarmamaya karar verdik. Gittigimizde çok iyi karsilandik ve kotu niyetle bir sey yapilmadigini anladigimiz icin boyle bir karar verdik. Tabi ileriki süreçte insallah :dua:baska problem yaşamam yasarsam sayet zaten artık bana laf bile düşmez babam devreye girerEn Büyük KK

Back
X