Evlilik tartisma kavga lutfen bir fikir verin

Bayan_kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
26
-4
86
29
Meraba kizlar konuya nerden basliyim bilmiyorum yeni bebegim oldu erken dogum premature bu yuzden cok sikistik 1 bucuk yillik evliyiz dugunumuzde kendimiz yaptik o yuzden cok borcumuz var simdi esim yuzugumu istedi satmak icin bende verdim biraz olsun ferahlatir bizi diye konustuk sonra ogrendim ki yuzugumu abisine vermis ondan borc para almis onun karsilindada yuzumu veriyo benim haberim yok ben ogrenmesem bana soylemicek bile dugun arasinda abisigille cok tartismamiz oldu bu arada pek sevmiyoruz birbirirmizi bende sordum neden yalan soyluyosun bana diye oda soylemedim herseyi soylemek zorundamiyim dedi utandim dedi kizcan falan diye demedim diyo baya kavga ettik ben hakli oldugum halde bana bagirip cagirdi 3 gundur konusmuyoruz ayri yatiyoruz ben annemgile gitmistim kaldim ertesi gun cocugun asisi vardi mecbur gelmek zorunda kaldim hem bana yalan soyluyo hem bagirip cagiriyo uste cikiyo hem gonlumu almaya dahi calismiyo brn mi yanlis yapiyirum hataliyim yardin edin lutfen

Aksam geldi zaman falan hic konusmuyoruz sadece cocugu soruyo o kadar ben yatak odasinda bebeyle duruyorum o salonda yatiyo resmen umursamiyo gun icinde napyn falan diye yazar cevap veririm ama cok kizginim ona suanda yalan soyledigi icin bana

Tamam abisinden borc almis olabilir annemgildende para aldik ama bi gun olsun geri verelim demedim ben ki annemgil versende almazlar napcami sasirdim benim kus olup tavir yapmam lazimken adam bana yapiyo

Hata yapmış tabi madem yüzük her halde gidecek gidip kuyumcudan bozdurmak varken böyle yapması hata tabiki ama eşiniz de bence açıklama yapmış utandım kizmani istemedim vs diye .eğer siz ustelediyseniz ve sonra bagirdiyda eşiniz normal davranmış yani hakliyken haksız duruma dusmussunuz ama eğer direkt bağırmaya başladıysa zaten hat üstüne hata . Keşke eşiniz utandım kizmani istemedim vs dediğinde biraz daha anlayışlı olsaydınız eşiniz bir daha hata yapmazdı . İkinizde hatalisiniz hele ki yatak ayırmak küsmek vs bunları hiç doğru bulmuyorum siz iki arkadaş değilsiniz eşsiniz öyle yatak ayırma küsme doğru şeyler değil . Bu zor günlerde birbirinize daha çok sarilmanjz lazım daha çok destek olmanız lazım . Herkes hata yapar ama insan hata yaptığında da anlayış ister anlaşılmak ister her ikinizde anlayışlı olun zaten minicik bi meleginiz var ona odaklanin böyle şeyleri aranızda tartışma çıkarmadan konuşup halledebilmelisinjz. Allah yardımcınız olsun

Ben bu zamana kadar onun herseyini anlayisla karsiladim bana soylese tabiki tepki vericem abisine verdigi icin ama en azindan kendim bu sekilde ogrenip de bu kadar kirilmazdim uzulmezdim neden bu konuyu bu kadar uzatiyosun diyo bana sizce normal mi davranmam lazimdi ay ne guzel yapmissin hayatim bana da haber vermemissin mi dicektim siz olsaniz naparsin uzun oldu biraz kusura bakmayin lutfen hakkinizi helal edin

Ben telefonuna bakarken mesajlarindan okudum ogrendim bu olayi ben her zaman bakarim telefonuna tabi mesajlarini okumam esim arkadaslarla kufurlu konusuyoruz der oda benimkine bakar ama mesajlarimi okumaz kim atmis kim yazmis diye bakariz diger seylere bakariz o gunde mesaji okuyacagim tuttu hic okumam mesajlarini telefonunu alirim bakarim ama oda mesajlarimi neden okuyosun diye kizdi benimde mesajlarimi okusa tamam bende kizarim ama o gunki konu bu degildi tabi kavga olunca hepsi birlikte icinde kavga ettik borc var nasil yetistircem derdin de ben onu anliyorum saten fuzulu bisey almam bi ekmek getirse neden demem durum belli ben anlayisla bu kadar karsilarken onun bana bunu soylememesi canimi cok sikti gercekten

Ben de evliyim rahatsız olduğum durumlar olduğunda soruyorum rahatsız olmama rağmen AA ne güzel yapmışsın demiyorum ama eşim utandım kizmani istemedim benzeri tavirdaysa asla üstüne gitmem bu beni çok incitti bı daha böyle bişey olduğu zaman birlikte ne yapacağımıza karar verelim derdim .ki yaşadığımız durumlarda da böyle tepki veriyorum üzerine çok gitmeyince hatasını daha çok anlıyor benim uzmesine odaklanıyor o zaman . Evliyim hamileyim ve yatak ayırmak benim ancak boşanmayı ciddi anlamda düşünüp eşime bunu söylediğim de yapacağım bi şeydir

Haklisiniz o ozur dilegi zaman uzatmasam konu buraya gelmezdi galiba sinirime hakim olmam lazim aslinda benim esimle bir sikintim yok tek konu abisi isin icine girmesi dugun zamani cunku abisinden dolayi baya sikinti yasadik ama olan sinirimi esimden cikarmis oluyorum hata yapiyorum bu sekildede ama boyle baskasina anlatip dertlesmek kendi hatani gormeni sagliyo tsk ederim cevabin icin

Rica ederiz . zaten tüm ilişkilerde asıl olan sinirlere hakim olmak sonra hakliyken haksız duruma dusebiliyoruz. Eğer hala bi küslük varsa ilk adımı siz atın evet sen bı hata yaptın ama ben de büyük bi tepki verdim bizim birbirimize destek olmamız lazım sen öyle yapınca ben çok kırıldım vs diyiverin zaten siz sakin gelince o da sinirlenemez o da hatasını anlamıştır . Hem kusunce yatak ayirinca kendinizi de mutsuz ediyosunuz sadec onu cezalandirmis olmuyosunuz. Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk sabır anlayış geçim düzeni versin

Amin insallah dogru soyluyosunuz kusluk olmuyo iki tarafta uzuluyo bu duruma aradi saten konustuk simdi aksam konuscaz sakince bu sekilde nereye kadar gitcek cozmemiz lazim

Amin insallah dogru soyluyosunuz kusluk olmuyo iki tarafta uzuluyo bu duruma aradi saten konustuk simdi aksam konuscaz sakince bu sekilde nereye kadar gitcek cozmemiz lazim
Adınıza sevindim naçizane tavsiyem ılımlı olun suçlayıcı konuşmayın sadece senin davranışın bana şunları şunları hissettiriyor diyin suclarsaniz mevzu uzar. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…