- 26 Mayıs 2017
- 26
- -4
- 86
- 29
- Konu Sahibi Bayan_kirpik
-
Ben de evliyim rahatsız olduğum durumlar olduğunda soruyorum rahatsız olmama rağmen AA ne güzel yapmışsın demiyorum ama eşim utandım kizmani istemedim benzeri tavirdaysa asla üstüne gitmem bu beni çok incitti bı daha böyle bişey olduğu zaman birlikte ne yapacağımıza karar verelim derdim .ki yaşadığımız durumlarda da böyle tepki veriyorum üzerine çok gitmeyince hatasını daha çok anlıyor benim uzmesine odaklanıyor o zaman . Evliyim hamileyim ve yatak ayırmak benim ancak boşanmayı ciddi anlamda düşünüp eşime bunu söylediğim de yapacağım bi şeydirBen bu zamana kadar onun herseyini anlayisla karsiladim bana soylese tabiki tepki vericem abisine verdigi icin ama en azindan kendim bu sekilde ogrenip de bu kadar kirilmazdim uzulmezdim neden bu konuyu bu kadar uzatiyosun diyo bana sizce normal mi davranmam lazimdi ay ne guzel yapmissin hayatim bana da haber vermemissin mi dicektim siz olsaniz naparsin uzun oldu biraz kusura bakmayin lutfen hakkinizi helal edin
Rica ederiz . zaten tüm ilişkilerde asıl olan sinirlere hakim olmak sonra hakliyken haksız duruma dusebiliyoruz. Eğer hala bi küslük varsa ilk adımı siz atın evet sen bı hata yaptın ama ben de büyük bi tepki verdim bizim birbirimize destek olmamız lazım sen öyle yapınca ben çok kırıldım vs diyiverin zaten siz sakin gelince o da sinirlenemez o da hatasını anlamıştır . Hem kusunce yatak ayirinca kendinizi de mutsuz ediyosunuz sadec onu cezalandirmis olmuyosunuz. Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk sabır anlayış geçim düzeni versinHaklisiniz o ozur dilegi zaman uzatmasam konu buraya gelmezdi galiba sinirime hakim olmam lazim aslinda benim esimle bir sikintim yok tek konu abisi isin icine girmesi dugun zamani cunku abisinden dolayi baya sikinti yasadik ama olan sinirimi esimden cikarmis oluyorum hata yapiyorum bu sekildede ama boyle baskasina anlatip dertlesmek kendi hatani gormeni sagliyo tsk ederim cevabin icin
Adınıza sevindim naçizane tavsiyem ılımlı olun suçlayıcı konuşmayın sadece senin davranışın bana şunları şunları hissettiriyor diyin suclarsaniz mevzu uzar. Allah yardımcınız olsunAmin insallah dogru soyluyosunuz kusluk olmuyo iki tarafta uzuluyo bu duruma aradi saten konustuk simdi aksam konuscaz sakince bu sekilde nereye kadar gitcek cozmemiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?