- 22 Ağustos 2025
- 3
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi EndlessHorizon
-
Her şeyden memnunum bir kez daha evlensem yine eşimi seçerdim ve her şey aynı olurdu hiçbir şey değişmezdi şükür her şey içime sindiği gibi darısı herkesin başına Allah herkesi mutlu etsinSaygı ve sevgi en önemli şey
Birbirinize şaka dahi olsa salak aptal bile demeyin sonra çok sorunuza gider evlilik sürecindeyken isteklerinizi dile getirin ve fazla mı diye düşünmeyin belli sınırlarınız olsun her iki tarafın ailesi ile de çok sık görüşmeyin yoksa çok müdahil olmaya başlarlar romantikliği hiçbir zaman aksatmayin evliliği diri tutar en önemlilerinden biri de asla tartışmalarınızı kimseye yansıtmayin özellikle ailelere yoksa akıllarında soru işareti olur ve eşinizden soğutursunuz ister istemez
Kimseye anlatmamaniz en doğrusu herkesi de evinize almayın özellikle yeni tanıştığınız insanları ya da aklınızda soru işareti bırakan insanları inanın kimin ne yapacağı ne düşüneceği belli olmuyor. Aklıma gelen bunlar şimdilik eğer sorunuz varsa cevaplayabilirim
Kuzum birbirinizi hiçbir şekilde eleştirmeyin. Bir de en ufak bir davranışı genellemeyin. Örn. Sen zaten hep .... gibi. Ha bir de dışardan gelen güler yüzlü olunca diğeri zaten gevsiyor:) bir de hiçbir şeyi ima etme, net ol.Gerçekten tecrübeli kişilerden evlilik husunda yorum yapmasını istiyorum. Evliliğin olmazsa olmazı ne? Daha yolun başındayım. Nelere dikkat etmem gerekir. En elzem şeyleri yazmanızı istiyorum. Ve bir kere daha evlenseydiniz neyi yapardınız neyi yapmazdınız.
Bunlar sürpriz yumurta gibi sonradan çıkmaz ki ama. Sinyaller oluyor ama bazı kadınlar evlenince değiştiririm ben diye gidiyor körlemesine. En baştan sana uymayacak şeyler varsa bitirmek lazım esasında.Her evliliğin dinamiği farklı. Bunu diyorum çünkü şu özellik yok diye evlenirsin sonradan farklı huylar davranışlar çıkar. Sen bu süreci nasıl yoneteceksin zaman onu görmek ister. Ayrıca beklentiniz ne o beklentiler karşılanmazsa nasıl davranacaksınız evet saygı önemli ama zaten öyle zamanlar gelecek ki o saygı sınırı ortadan kalkacak o zaman ne yapacaksınız. Evlendiniz eşiniz anlayışsız çıktı o zaman ne yapacaksınız cimri çıktı o zaman ne yapacaksınız önceden bu iki özelliğinin olumlu olduğundan nasıl emin olacaksınız.
Burdaki çok konuda örneği var maalesef.Bunlar sürpriz yumurta gibi sonradan çıkmaz ki ama. Sinyaller oluyor ama bazı kadınlar evlenince değiştiririm ben diye gidiyor körlemesine. En baştan sana uymayacak şeyler varsa bitirmek lazım esasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?