- 8 Aralık 2014
- 49
- 7
- 13
- 40
- Konu Sahibi prensesnur
-
Merhaba Arkadaşlar ,
Bir konuda size danışmak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çalışmakta olduğum kurumdan Evlilik nedeni ile kıdem tazmınatımı alarak ayrılmak istiyorum. Evleneli 5 ay oldu . İş yerime ayrılmayı talep ettiğimi sözlü olarak dile getirip istifa dilekçesi örneği istedim ancak bana göndermiş oldukları dilekçe örneği içime sinmedi tüm haklarımı aldım yazıyor çünkü ve ek olarakta ibraname göndermişler. sizce bunu imzalamalı mıyım . haklarımı aldıktan sonramı imzalamalıyım . göndermiş oldukları dilekçe örneği aşagıdaki şekilde yardımınız için tşk ederim .
................................adresinde bulunan işyerinizde [………..-…….…] tarihleri arasında çalışmış bulunmaktayım. Söz konusu çalışma sürem içerisinde doğan tüm kanuni ve akdi haklarımı aldım. İşyerinizden görmüş olduğum lüzum üzerine evlilik sebebiyle, kendi istek ve rızamla herhangi bir baskı olmadan tarihinde ayrılmak istiyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim.
Canım ben de 2012 yılında evlilik nedeniyle ayrıldım işten tazminat talep ederek.
İşe başlama ve istifa tarihini ekle,
Ayrıca sen önce istifa etmek durumundasın
sakın haklarımı aldım diye bir şey imzalama
Renkli yazdığım ibareleri mutlaka ekle ve
istifa et hakkımı aldım falan diye hiçbirşey imzalama .
Hakların hesabına yatınca git ve imzala
................................adresinde bulunan işyerinizde [………..-…….…] tarihleri arasında çalışmış bulunmaktayım. Söz konusu çalışma sürem içerisinde doğan tüm kanuni ve akdi haklarımı İzin, kıdem ve evlilik taminati haklarımın tarafıma verilmesini İşyerinizden görmüş olduğum lüzum üzerine evlilik sebebiyle, kendi istek ve rızamla herhangi bir baskı olmadan tarihinde ayrılmak istiyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim
Tazminatını eline alır almaz bu dilekçeyi imzalayabilirsin. Kaç yıllık çalışansınız?
Gerçekten bunu ne zaman imzalayacağın konusunda fikrin yok mu?
yani bir imza adamı ipe götürür. Sen kendi elinle kendi haklarından vazgeçmiş olursun paranı vermezlerse ki normalde çıkışta yapılır bu imza işi. Haklarını aldığına dair kısmın çıkıp X tarihte evlilikten dolayı ayrılacağına dair bir dilekçe olabilir ama yine de hepsi çıkışta imzalanabilir.
TŞK EDERİMCanım ben de 2012 yılında evlilik nedeniyle ayrıldım işten tazminat talep ederek.
................................adresinde bulunan işyerinizde [………..-…….…] tarihleri arasında çalışmış bulunmaktayım. Söz konusu çalışma sürem içerisinde doğan tüm kanuni ve akdi haklarımı İzin, kıdem ve evlilik taminati haklarımın tarafıma verilmesini İşyerinizden görmüş olduğum lüzum üzerine evlilik sebebiyle, kendi istek ve rızamla herhangi bir baskı olmadan tarihinde ayrılmak istiyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim
Canım ben de 2012 yılında evlilik nedeniyle ayrıldım işten tazminat talep ederek.
3,YIL 9 AY 5 GÜN DÜR ÇALIŞIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?