• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik te eşya alımı

Kendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı

Kendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı
borcunuz var mi? bu maaslarin ne kadari size kaliyor? evlenmek icin ne kadar masraf yapiyorsunuz?

1 kez evleneceksiniz ve bu şekilde denilmesini kabul etmezdim ben ikinizin de maaşı var üstelik biraz cimrilik durumu olabilri mi acaba ya

Eşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
Buna birlikte karar verilir bunu size dayatamaz siz bu durumdan rahatsız olmuşsunuz ki bize soruyorsunuz sizin içinize siniyorsa neden olmasın

Gösteriş için boşuna alışveriş yapılmasına karşıyım aslında toptan gösterişe karşıyım ama bu benim içimde ukte kalacaksa istemezdim sanırım bir başkasının koltuğunda oturmak istemezdim mesela hayatta da bir kere olacak şeyler var
Abartmadan sadece gerekli şeyler alırsak buna gerek kalmaz deyip ikna edebilirsiniz belki

Erkeklerin bakirelik takıntısıni anlayamadigim gibi kadınların 'o eşyaya ilk ben sahip olmaliyim' takıntısıni da anlayamayacagim...
Eğer ürün kaliteliyse neden letgodan almayasiniz ki? Bazı insanlar şehir değiştirdiği için, bazıları evlilik kararından vazgeçtiği için vs neredeyse dokunulmadik eşyalarını satıyorlar. Bazıları gerçekten tasarım mobilyaları satıyor ..Eğer gerçekten çok güzel bulursanız oradan alırsınız, bulamazsanız normal yoldan satın alırsınız. Mesele yapılacak bir şey değil bence.
Pek çok insan evini ikinci el eşya sitelerinden döşüyor.
Ben daire YouTube kanalını çok seviyorum, orada bile zengin zengin insanlar 'bu masayı tophanede yolda buldum, evime kadar taşıdım, cilalatip kullaniyorum' falan diyorlar, millet eski berjerleri alıp kılıf takip yeni Berjer yapma yarışına girmiş.
Bence sandığınız kadar kotu bir şey değil . İstemiyorsanız da şöyle bir dolaşin, beğenmedim diyin. Israr ederse o zaman kavganizi edersiniz.

Back
X