Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
borcunuz var mi? bu maaslarin ne kadari size kaliyor? evlenmek icin ne kadar masraf yapiyorsunuz?Kendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı
1 kez evleneceksiniz ve bu şekilde denilmesini kabul etmezdim ben ikinizin de maaşı var üstelik biraz cimrilik durumu olabilri mi acaba yaKendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı
Buna birlikte karar verilir bunu size dayatamaz siz bu durumdan rahatsız olmuşsunuz ki bize soruyorsunuz sizin içinize siniyorsa neden olmasınEşya letgodan alınır mı sizce , erkek arkadaşım ordan alalım diyor yaza düğün düşünüyorduk .
bilemedim. belki genel olarak esyaya cok onem vermiyordur, minimalist biridir. gerci oyle olsa siz bilirdiniz.Daha bir borç yok henüz bi eşya almadık .
hasjshajah nasil derim bilememistim evet tam boyle cimri.Bence değil. İlla pahalı markalara gerek yok ucuz uygum yerel markalara da yönelebilirsiniz. Adam cimri bence.
Bence normal değil..Kendi çalışıyor 7 binTL maaş alıyor .ben de çalışıyorum .sizce bunu teklif etmesi normal mı