Niye dert ediyorsun? Kurmana lüzum yok bu kadar arkadaşım direk sor biz evlenecekmiyiz niyetimiz nedir de..
bu konuda açık konuşmak lazım, direk konuya girin ve geleceğimiz için bir plan yapalım de. en azından karşındakinin düşüncelerini bilmek hakkın.
evlenıcez dıyo zatenn bıkere acmıstım senın dusundgun bı zaman dılımımı var dedı soyledım snraa olumsuz bısey soylemedı sen ozaman dersın ben baska zaman derım nasıp bu bakarsın 3 ay snra nısanlanırız dedı acaba maddı yonden hazr deılde banamı soyleyemıyo ne zaman konuyu acsam genel cvplar verıyo tam bı cvp alamıyorum
Bir sürü sonuç çıkarabiliriz cnm bundan belki dediğin gibi maddiyattan çekiniyor belki kendine güveni yok belki emin değil yine açıklıkla halledilebilecek bir konu bunada kadın zorlamaz ama numara falan yapma önermem hani tayinim çıkıyorda yok istiyen varda genelde hızlandırma adına böyle numaralar yapan bayanlarda oluyor.
Erkek ailesini ayarlar önce şu tarih gelicez sizinkilere söyle der yani bizde böyle olmuştu tabii diğer arkadaşlarda nasıldır bilemem.
haklsin bende zaten bi sene dolsun ole knusalm demistm yani tmm merakli gozkmrk istemem ama bende artk yuva kurmak istyorm kaldiki biz en basindan yuva kurmak istedgmizi belirttik ikimizde biraz daha beklicem bakalm soguk davranmamaya calscambence zamana bırakın demekkı sevgılınızın daha zamana ıhtyacı var hem 9 ay olmus hele bi sene dolsun bakalm. belkı tam yıldonunumunde teklıf edıcek bellımı olur zamana bırakın. dunden evlılıge heveslıymıssın gibi davranma sakın zamana brak nasıp kısmet
kızlar 9 aylık bı ılskım var hersey gayet guzel gıdıyo sorun su kı ben arktık sevgılımden ılerıye daır kesın cumleler duymak ıstıyorum yanı bana evlenemeyız gıbı bısey soylemıyo dusnuyoruz konusuyoruzda evlılıkten ama su zaman adını koyarız dıye bısey soylemıyo bıkac kez konuyu actım hep genel cvp verdı benı sevdgıne emınım benmle evlılık dusundgune ve evlılıge hazır oldgunada emınım ama en azndan bu sene yada seneye adını koyarız demesını beklıyorum onuda demıyo yasımız gencte deılkı 27 yasındayız ıkımızde neyapmalıyım bu konuda
canm soyledm zaten ama o ya maddi olarak hazr deil soyleyemiyo yada ufak tefek tartsmalarmz oldgndan iyice emin olmak istiyoo bişey söylemiyosa sen söyle canım
canm soyledm zaten ama o ya maddi olarak hazr deil soyleyemiyo yada ufak tefek tartsmalarmz oldgndan iyice emin olmak istiyo
ege ikinci ihtimalse uc ay sonra yani bir sene doldgunda emin deilim tam derse yollarmizi ayiralm demeyi dsnuyorm hakszmuyim yanlismi olr sence bu cnm snucta 1sene az bi sure deil bukadar zaman yeterli deilmi adim atmak icin sncta onumuzde bi engel yok gencte deiliz artkşu maddi sorunu saklamayı hiç anlamam ama bu durumda az çok sen tahmin edersin öyle bişey varsa...
2. ihtimalde beklemek zorundasın canım:44:
yok canım hemen ayrılalım deme bence sevgilin bişeyler düşünüyosa bile aa bak beni gözden çıkarıyo diyip tamamen geri çekilebilir
yıldönümünüzde konuş canım bence önümüzde bi engel yok ee herşeyimiz yolunda bir adım atmanı bekliyorum artık dee
bu lafından sonra en fazla 2 ay içinde bişey yapar heralde canım yapmazsada ben bekleyemem daha fazla diyosan ayrılırsın...
canm ben ona en basından solemıstım ıkısene falan uzatmak ıstemem bı sene yeterlıdır tanımak ıcın dıye oda bılıyo okadarını kabul etmıycegımı tabykı ayrılmak ıstemem ama gecmıs ılskımde bole 3 bucuk sene surdu benım kaybedıcek yıllarm olsun ıstemıyorum artık ayrıca sven erkekde sartları musade edıyosa cok bekletmez zaten sevgılıler gunnde konusucam senden emın deılım derse bu zamana kadar olamadıysan bundan snrada olamazsın dıcemm ve soguk davranıcam ayrılmam tabykı hemen ama ıkıncı ıhtımal yanı maddıyatsa tabykı beklerım ama bırıkım yapmasını ısterım cunku hıc bırıkım yapmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?