• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik teklifi nasıl olmalı ???

mayıs ayında başlamıştı ilişkimiz sonra ben temmuzda tatile gitmiştim 2 haftalına 3. günü gece yarısı mesaj yollamıştı (ne olur çabuk gel sensiz mutsuzum 3 günde çok özledim seni kaybedersem diye korktum benimle evlenirmisin yazmıştı) döndüğümdede çiçekle karşılayıp yemeğe gitmiştik ve evlenme teklif etmişti canım kocişim benimŞeniz:nazar:

sanki bir tartışmanın ardından gelse hoşuma gidebilir... hani kaybetmek istemediğini tamamen anlamış olduğunu düşünürüm sanırım... ama bu yeni ayrıldığım sevgilim için geçerli.. çünkü hiç romantik değildi... o yüzden onla böyle olurdu... başkasıyla nasıl birşey hayal ederim bilemiyorum ... bu erkeğe göre değişir çünkü.. hayal kırıklılığına uğramamak gerekir...

ama bir arkadaşım gezi için gidilen bir tepeye salıncak kurup sevgilisine öyle evlenme teklif etmişti...
çok hoştu bence :)

Valla evlenilebilecek karakterde birini buldunuz mu bi punduna getirin evlenin :delphin:
Şu anda dünya üzerinde evlenememiş kızlaın %50'si romantizm bekledikleri için hala bekarlar-tatlicadiarzu-

Yapay olmasın, taklit etmesin yeter . Şu diz üstü çökmeler filan demode oldu artık. Doğal olsun içinden geldiği gibi etsin yeter. Ama kendi fikri olan yaygınlaşmamış bir sürpriz de olabilir. Durun ben akşam kendime bir evlenme teklifi yaptırayım ya -tatlicadiarzu-

bende anlatiim bari...üniversitedeydik izmirde..bi arkadaşın nişanlısının doğum gününü kutlıcaktık alsancakta bi eğlence klubunde.neyse tam sahnenin yanında oturuoruz biz.acayip davranmasından şüphelenmiştim. sonra sahnedeki şarkıcıya peçete uzattı. heralde şarkı isticek dedim. kadın okudu yazıyı ve ........beyi sahneye davet etmek istiorum dedi. noluyo dedim bi heyecan sardı beni. herkesin ortasında beni çoook sevdiğini ve evlenmek istediğini söyledi gözlerime bakarak. ben aşağıda titriorum tabi..herkes alkışlamaya başladı. tüm gözler bana çevrildi. beni sahneye çağırdılar ve teklifin cevabını verdim..sonra şampanya patlattılar ve içtik birer yudum. slow bi şarkı eşliğinde bide dans ettik..bayılıcam sandım. çok heyecanlanmıştım. o arkadaşınla planı yapmış zaten önceden...o peçeteyi hala saklarım. gerçi bu tekliften 5 sene sonra evlendik ama olsun. teklif hala geçerliydiki evlendik dimi....aslında çok ağır abiydi tam delikanlı ağırdı ama arada kızların ruhunu okşamak için böyle süprizler lazım dimi.............:1hug:

Bir arkadaşıma yapılmış bir teklifi anlatayım ben de;
Erkek arkadaşı İstanbul'u havadan gezdirme bahanesi ile yarım saatlik helikopter kiralar. Bostancı sahil e geldiklerinde aşağıya bak der ver sahildeki büyük taşları bilirsiniz bütün arkadaşları orada bir bez pankart açarlar."Benimle evlenir misin?" Bizimkisi aslında korkar helikopterden ama tabi gururu okşandığı için de ayıla bayıla kabul eder. Eşi sonradan söylemiş eğer kabul etmeseydin seni helikopterden aşağı atacaktım o kadar masraf ettim :1rolleyes:

Ayyy işte tam hayalimdekini yazıcaktım arkadaş yazmış
ama bizim helikopterle çıkmamıza gerek yok helikopter çıksın biz aşağıdan bakalım pankartı yukardan da açabilirler yada illa havadan olcak değil ne bilim pankart olsun da,
nerden olursa olsun :roflol:

bana sevgilim bu geçtiğimiz 14 şubatta çok lüks bi restourantta yemekte yüzükle etmişti
ya yine çok romantikti :asigim: ama daha şağ şağlı bişey olursada iyi olurdu

benim aklım pankart olayında da teklifi edicek yok benneyaptımki

wala teklıf gelsın de euehuheue

saka bı yana ıstemedıgınız kısıden gelınce teklıf ne cıcekler ne guller önemsız

ıstedıgınız kısıden olursa bı yemek falan yeter walla mum da olsa fena olmaz hani :)

Offf çok hassas konu bu yaa çok tatLı vee bekLentiLiii :) aahh ahh benimde çok hayaLLerim var bu tekLife dairr!!.. Çok önemsediğim ve özeL bekLediğim bi tekLiff.. Tatmin etmezse beni çok mutsuz oLurum.. Ama tanıyo beni artıkk nasıL bişi istediğimi de biLir diimi amaaa ((: yapamazsa yandı zaten yandııııııııııı

valla bende çok üzülürüm:( herlyini biliyorum benımle evlenmek istedginide babasınıda annesinide ablasını abısnını yengelerini tanıyom evlerine gidip geliyorum annelerimiz tanıstı görmeye geldiler aynı sofraya oturdular.. benı çok ama çoks evdiginide biliyorum bensiz yapamayacgınıda..
ama nerde benım evlenme teklifim hani nerede:( nezaman teklif edicek:(

Evlenme teklifi alamadim ki niye bana evlenme teklifi etmiyosun dedigimdede " aman askim zaten evlencegimiz belli ne gerek var bole seylere oldu" ama olsuuuun ben onu cokk seviyorum ki acisini yildonumumuzde cikaricam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X