• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Teklifi ve Kafa Karışıklığı

Evlilik teklifi ettiği günün ertesi günü annem dedi isterse kahvaltıya gelsin önce bi başka zaman dedi sonra geldi. Ben onlara gittiğimde 7 saat oturdum bu 4 saat bi kalkma modunda somurtkan değil ama biran önce eve gitme kafası vardı.. yani bütün hareketlerini değerlendiriyorum adamda heyecan yok ailemde farkına varmaya başladı.
Değerlendirmeye gerek yok kesip atin

Bir de ben net bir insanım
Hayır, değilsiniz.

Bence kafanızdakileri sevgilinize sormak ve onun duygularını düşüncelerini ondan duymak yerine burada ağzınızdan cımbızla laf alan bizlere papatya falı baktırmak daha iyi çözüm değil.

Annesi öyle demiş de halası böyle demiş o öyle yapmış falan filan... Süper, tam böyle süper bir ilişki bulmuşsunuz bırakmayın, bütün sülalenin ağzına sakız olduktan sonra adam hariç herkesle iyice yüz göz olun annem öyle dedi babam böyle dedi diye yürütün.

Hayır, değilsiniz.

Bence kafanızdakileri sevgilinize sormak ve onun duygularını düşüncelerini ondan duymak yerine burada ağzınızdan cımbızla laf alan bizlere papatya falı baktırmak daha iyi çözüm değil.

Annesi öyle demiş de halası böyle demiş o öyle yapmış falan filan... Süper, tam böyle süper bir ilişki bulmuşsunuz bırakmayın, bütün sülalenin ağzına sakız olduktan sonra adam hariç herkesle iyice yüz göz olun annem öyle dedi babam böyle dedi diye yürütün.
Cadı yüzümü kendisine çıkarmak istemiyorum neticede çok yeni ailesine sakızda olmadım kendileri beni çok istediğini defalarca herkese iletmişler.

Bana da çok ruhsuz geldi. Haftada 1 görev gibi görüşmeler, görev gibi mesajlaşmalar. Hiç bana göre değil.
Bu dönemlerde çiftler cıvıl cıvıl olur, cilveleşir durur. Spontane "in bi 5 dk göreyim" dönemleri olur. Özledim sesini duymak istedim der, ne bileyim, bunlar olmadan nasıl olur ? Zaten bakışından bile hissediyorsun o çekim var mı yok mu. Cinsel sorunları var mı bilemezsin. Sürpriz yumurta adam şu an. Ne çıkacak nerden bileceksin ? Böyle kafede oturmakla tanıyamazsın bilemezsin. Tamam adamın ekonomik şartları güzel. Mantık evliliği yapılacak adam. Ama sende hala aşk , tutku özlemi varsa veya ilerde bu hortlarsa ne olacak ? Ben cesaret edemezdim.

Bana da çok ruhsuz geldi. Haftada 1 görev gibi görüşmeler, görev gibi mesajlaşmalar. Hiç bana göre değil.
Bu dönemlerde çiftler cıvıl cıvıl olur, cilveleşir durur. Zaten bakışından bile hissediyorsun o çekim var mı yok mu. Cinsel sorunları var mı bilemezsin. Sürpriz yumurta adam şu an. Ne çıkacak nerden bileceksin ? Böyle kafede oturmakla tanıyamazsın bilemezsin. Tamam adamın ekonomik şartları güzel. Mantık evliliği yapılacak adam. Ama sende hala aşk , tutku özlemi varsa veya ilerde bu hortlarsa ne olacak ? Ben cesaret edemezdim.
Evet adam kapalı kutu paketten ne çıkacak bi haberim 😅

Evet adam kapalı kutu paketten ne çıkacak bi haberim 😅
Kutusundan hıyar çıkan tablet reyis gibi olmayın da :D

1749038929851.webp

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır benimle görüşmek isteyen birisi ile birlikteliğim var kendisi uzaktan akraba. Benimle görüşmek istemiş kabul ettim biraz görüştük bu 1 yıl içinde ben bazı sebeplerden uzak durdum.
Neyse gel git zaman tekrar konuşmaya başladık. Evlilik teklifi etti. Aşk mesajları her şey romantik benden etkilendiğini düşünüyorum.
Lakin..
Ne arıyor ne soruyor. Sadece mesaj.. iletişim kuramıyoruz. Önceden başka şehirde yaşıyordu kesin dönüş yaptı şimdi benim şehrimde. Ben 34 o 42 yaşında.
Evlilik teklifine de biraz ben ittim açıkçası artık birisini tamamen uzatıp flört vs çekecek halim yok. Ailesini sevdim tanıştık.
Ama böyle sanki bişe var ben heves ediyorum her şeye gibi geliyor. İkimizde çalışıyoruz onun ekonomik durumu benden daha iyi. Hediyeler çiçekler alıyor. Ama haftada 1 görüşüyoruz. :KK51:Olay hediye de değil adamla iletişim kuramıyorum. Mesela geçmişimi hiç sormuyor merak etmiyor acaba cool mu duruyor diyorum. Elimi bile çekinerek tutuyor.
Zaten bu ruhsuzluğundan ilk zaman ben yapamayacağım dedim. Evi hazır alınmış ailesi annemle konuşuyor biz sizin kızı istiyoruz oğlumuzu da evlendirmek istiyoruz her şey güzel olacak vs..
Ama ortada bişe yok sadece bana evlilik teklifi etti. Kızlar bu yaştaki adam sizce ne olabilir. İkimizde üniversite mezunuyuz hani diyeceğim bir şey görmedi geçirmedi vs. Mühendis zaten. Ama adam yanımda iyi, kuzu ve sakin hiç tartışmıyor. Rol mü yapıyor. Ailesinin zoruyla mı görüşüyor bilmiyorum..
Ailesi de yabancı istemiyor öyle duydum.. çevrede kendilerince en iyi aday benim düşüncelerine göre.
Sizce durum nedir. Ben ne yapayım.
Mesela bayramda size geleceğiz dedi daha çıt yok. Bana evlilik teklifi etti annesi hayırlı olsuna aramadı benim annemi aramış. Kızımı da arayacağım gibi. :işsiz:
Zaten bütün sülale şok oldu nasıl teklif oldu gibi ve ailede o da bende dikkat çekiciyiz. Gözler üzerimizde yani.
Şu evlilik teklif olayını da ben biraz hızlandırdım. Bunla konuştum sürekli cafelerde mi oturacağız. Ben size geleyim sen bana gel öyle tanıyalım iç içe girelim diye. Lafa gelince sen olmasan ben hayatta evlenmem diyor. Nişan elbisesi bakıyorum diyor ben evdeki takımı giycem hiç sormuyor ne yaptın gibi.
Hiç ses etmiyor ama adamda heves yok sanki.
Bir yere gidiyor (teyze hala vs.) 5 saat ses yok hani bu dönemler gezmeli tozmalı aramalı sormalı olmaz mı bilemedim. Yan yanayken iyiyiz acaba akrabayız diye mi öyle davranıyor. Romantiklik yapıyor ama bişe var hissediyorum.. Yardımınıza ihtiyacım var.
Bu arada bonkör değer vermek maddiyat değil bir şeyi esirgemiyor farkındayım. Ama ruh yok yani hatta ona açık açık ailenin zoruyla görüşüyorsan görüşme bile dedim. Ne alakası var ben sana aşık oldum diyor. Seni seviyorum diyor.
Tercihleri farklı olabilir. Normal gelmedi

Yani erkeklerden hoslanıyor da olabilir. 42 ye kadar neden evlenmemiş. İnsan flörtünün elini de tutar yani sarılmak falan ister. Mesaj var ama konuşma bile yok galiba. Laf ola beri gele evlenecek yani. Bu evlilik olsa bile mutsuz olursunuz çok açık
Oda aklıma geldi ama umarım öyle değildir 😅

Bence mantığına yatıyorsa olabilir.Deli divane aşık görünse bile emin ol neleri çıkıyor sonradan.Bana deli gibi aşık sevgilim vardı dolandırıcı ve kumarcı çıkmıştı.Yani evlilik kurumu başka birşey.Sen yaklaş belki çekiniyor olabilir adam.Tatile gitmeyi teklif et.Beraber yalnız vakit geçirmeden bilemezsin.34yaş da evlilik yaşı.Bekarlık tercih tabi ama 40da kadın için ihtimaller cok düşüyor.
Doğru diyorsunuz teşekkür ederim 🩷

Bu dönemlerde çiftler cıvıl cıvıl olur, cilveleşir durur. Spontane "in bi 5 dk göreyim" dönemleri olur. Özledim sesini duymak istedim der, ne bileyim, bunlar olmadan nasıl olur ? Zaten bakışından bile hissediyorsun o çekim var mı yok mu. Cinsel sorunları var mı bilemezsin. Sürpriz yumurta adam şu an. Ne çıkacak nerden bileceksin ? Böyle kafede oturmakla tanıyamazsın bilemezsin. Tamam adamın ekonomik şartları güzel. Mantık evliliği yapılacak adam. Ama sende hala aşk , tutku özlemi varsa veya ilerde bu hortlarsa ne olacak ? Ben cesaret edemezdim.
Aynen öyle ya. Biz birbirimizi beş dakika görebilmek için her şeyi yapıyoruz kaldı ki ben otuzuma geliyorum o kırk yaşında. O heyecan varsa her türlü olur da ben bu adamda bunu göremedim ne yazık ki. Beklentileriniz farklı, anlaşamayacaksınız :(

Benim kader işte hep bir sorun 😅
Ben şuna da inanıyorum, sizin kadar onun için de sorun bu durum. İnsanlardan vermeyeceği şeyleri beklemeniz onları da üzer, veremedikleri ve sizi mutlu görmedikleri için onlar da üzülür.
Benim eski sevgilim iki senedir tanıdığım bir arkadaşımdı. Normalde peşimde koşan adam ilişkinin adı konulduktan sonra görüşmemeye başladı, "İş bulamıyorum," "Param yok," gerekçesiyle. Ayda üç kere görsem şanslıydım. Görüşmediğimiz için sürekli kavga ediyorduk. Kavgalar da hiçbir yere varmıyordu. Bir zaman sonra şunu düşündüm, "Yahu, adamdan vermeyeceği şeyi istiyorsun, o da seni memnun edemediği için üzülüyor. Boşuna aranız geriliyor. Neden devam ediyorsun?" Bıraktım.
Bu diğer ilişkilerde de sorun. Mesela bende DEHB var (doktor teşhisli) ve dolayısıyla evdeki bazı kuralları aklımda tutamıyorum. Annem ise çok kuralcı. Şimdi benden aşırı bir düzen beklerse üzülür çünkü ben veremiyorum ona bunu, ben de üzülürüm çünkü bana yansıtınca ben de karşı tarafı üzdüğüm için üzüleceğim. Buna gerçekten gerek var mı?

Ben şuna da inanıyorum, sizin kadar onun için de sorun bu durum. İnsanlardan vermeyeceği şeyleri beklemeniz onları da üzer, veremedikleri ve sizi mutlu görmedikleri için onlar da üzülür.
Benim eski sevgilim iki senedir tanıdığım bir arkadaşımdı. Normalde peşimde koşan adam ilişkinin adı konulduktan sonra görüşmemeye başladı, "İş bulamıyorum," "Param yok," gerekçesiyle. Ayda üç kere görsem şanslıydım. Görüşmediğimiz için sürekli kavga ediyorduk. Kavgalar da hiçbir yere varmıyordu. Bir zaman sonra şunu düşündüm, "Yahu, adamdan vermeyeceği şeyi istiyorsun, o da seni memnun edemediği için üzülüyor. Boşuna aranız geriliyor. Neden devam ediyorsun?" Bıraktım.
Bu diğer ilişkilerde de sorun. Mesela bende DEHB var (doktor teşhisli) ve dolayısıyla evdeki bazı kuralları aklımda tutamıyorum. Annem ise çok kuralcı. Şimdi benden aşırı bir düzen beklerse üzülür çünkü ben veremiyorum ona bunu, ben de üzülürüm çünkü bana yansıtınca ben de karşı tarafı üzdüğüm için üzüleceğim. Buna gerçekten gerek var mı?
Tabi gerek yok ama bu yola silah zoruyla girmemiştir madem girdi heves olsun isterim.. ruhsuz bir kadını kimse istemeyeceği gibi ruhsuz adamı da kimse istemez. Az önce aradı heyecanla ya da yavaş yavaş mı ısınıyor acaba bilmiyorum.
Yaşı 40 hani heyecan istemez mi bir erkek..

Back
X