• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik terapisti ?

tipistipis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
711
509
23
33
Merhaba herkese.
2 aylık evliyim.
Maalesef sevgililikte olan kendimle ilgili bir psikolojik sorunumu aşacağımı düşünüp evlendim.
Evlenince de aşamadım. Kendimi mutsuz ediyorum sürekli düşünmekten. Eşimin geçmişiyle ilgili şeyler.
Kendim aşamıyorum artık. Çift terapistine gitsek bir çözüme ulaşılır mı acaba ?
Kendimi çok üzüyorum çünkü. Eşimle hiçbir şey yapasım gelmiyor. Onuda üzüyorum.
İzmirde bildiğiniz terapist var mı ? daha önce terapiste gidipte çözüm buldunuz mu ?

Merhaba herkese.
2 aylık evliyim.
Maalesef sevgililikte olan kendimle ilgili bir psikolojik sorunumu aşacağımı düşünüp evlendim.
Evlenince de aşamadım. Kendimi mutsuz ediyorum sürekli düşünmekten. Eşimin geçmişiyle ilgili şeyler.
Kendim aşamıyorum artık. Çift terapistine gitsek bir çözüme ulaşılır mı acaba ?
Kendimi çok üzüyorum çünkü. Eşimle hiçbir şey yapasım gelmiyor. Onuda üzüyorum.
İzmirde bildiğiniz terapist var mı ? daha önce terapiste gidipte çözüm buldunuz mu ?
Once kendiniz bi bireysel terapi alin..

Ah canım benim :tokat: merak etmeyin aradan zaman geçsin bu kıskançlıklıklar gidecek.
Şuan çok yenisiniz ondan

Yanı geçmişe takıntılı kıskançlıklar 😀terapiste hic gerek yok
Tek gerekli sey zaman 😂
Aradan 2 yıl geçsin kendinize gelirsiniz
Bekleyin ve görün

İyi de sorun evlilik ya da eşinizde değil ki . Kendinizde biliyorsunuz aslında sorunun bireysel olduğunu. Keşke aşmadan evlenmeseydiniz, adama da yazık.
Ah canım benim :tokat: merak etmeyin aradan zaman geçsin bu kıskançlıklıklar gidecek.
Şuan çok yenisiniz ondan

Yanı geçmişe takıntılı kıskançlıklar 😀terapiste hic gerek yok
Tek gerekli sey zaman 😂
Aradan 2 yıl geçsin kendinize gelirsiniz
Bekleyin ve görün
Şöyle sorun onda değil diyemeyiz çünkü sevgiliyken geçmişi hep önüme geldi. Mesajlar fotoğraflar kızlarla resimleri evinde resimler vs atmakla silmekle hiç uğraşmadı hep gördüm bi şekilde.. Geçmiş değişmez evet ama önüne de çıkarmak onun hatası tamamen.
Surrender Surrender Çok teşekkür ederim 3 yıldır sevgiliyiz aşamadım ama evlilikte belki bi şekilde aşılır.
Olmadı psikolog düşünüyorum işte. Bazı günler düşünmekten paranoyak oldum artık.

Şöyle sorun onda değil diyemeyiz çünkü sevgiliyken geçmişi hep önüme geldi. Mesajlar fotoğraflar kızlarla resimleri evinde resimler vs atmakla silmekle hiç uğraşmadı hep gördüm bi şekilde.. Geçmiş değişmez evet ama önüne de çıkarmak onun hatası tamamen.
Surrender Surrender Çok teşekkür ederim 3 yıldır sevgiliyiz aşamadım ama evlilikte belki bi şekilde aşılır.
Olmadı psikolog düşünüyorum işte. Bazı günler düşünmekten paranoyak oldum artık.
Sevgılılık ve evlilik o kadar ayrı bir dünya ki
20 yıl sevgili olsanız, 2 yıl evli kaldığınızda o 20 da düşündüklerinizi düşünmezsiniz.

Zamanla göreceksiniz
Sadece biraz zaman...

Sevgılılık ve evlilik o kadar ayrı bir dünya ki
20 yıl sevgili olsanız, 2 yıl evli kaldığınızda o 20 da düşündüklerinizi düşünmezsiniz.

Zamanla göreceksiniz
Sadece biraz zaman...
Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olucak 😊

Bireysel psikoterapi almanızı tavsiye ederim. Çift terapisinin bu anlamda size faydası dokunmaz.

Back
X