Evlilik Üzerine

kul_kedisi

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
61
0
16
İstanbul
Hayatımızı evrelere ayırırsak evlenmeden önce evlendikten sonra;1. çocuktan önce 1.çocuktan sonra;
2. çocuktan önce 2.çocuktan sonra; 3. çocuktan önce 3.çocuktan sonra diye devam eder gider.
Evlenmekmi evlenmemekmi karar veremiyorum artık hangisi doğru.Evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman.
Çıkarken nişanlıyken ne kadar da güzeldi hayat heyecanlı çoşkulu hareketli maceralı.Şimdi ise ne kadar monoton
heyecansız ve boş gibi.Sosyal aktivite sıfır cinsellik bitme noktasına gelmiş bumu evlilik.Hangisi doğru evlenmekmi evlenmemekmi acaba.

bence evlenmek derım cunku bellı yasa geldıkten sonra ınsan yanında bırını arar evlılık bence guzel zor tabı ınsan yoruluyor uzuluyor ama dusunsene bıde bebegının olduğunu onun mutluluğunu bence dunyadakı hıc bır seyde bulamazsın annem hep ıyıkı sızı doğurmusum en buyuk servetım sızsınız. dıye

evlenmek güzel ama bazen evleniyoruz ve gercekler yüzümüzecarpıyo tokat gibi bir sürü sorun cocuk belki evliliğin en güzel kısmı tabi sen mutsuzsan oda mutsuz ben buara cok mutsuzum mesela ve yansıtmamak için ugrasıyorum ama olmuyo nası yapcam bilmiyorum neseli olamıyorum

Evlendiğin kişiye göre değişir ki bu..
Evlendiğin adamla uyumluysan hayat daha da güzelleşir.
Uyumsuzsan kötüleşir.

Uyumlu olacağımız insanlarla karşılaşalım, mutlu olalım:69:

Back
X