- 21 Şubat 2013
- 436
- 99
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet calısan bayanlar evlılık ve calısmak ıkısı bır arada nasıl gıdıyor,buaralar bıraz dertlıyım kocamda dertlı normalde bana sorun cıkarmaz hıc ama bazen yetısemıyorum ıste utusuydu camasırıydı evı toplamasıydı elımden geldıgıncede her aksam bıyerlerı toplıuyor utu yapıyor camasır yıkıyorum kımı zaman kendımı yorgunluktan eve zor atıyorum ve ısler kalıyor yetısemıyorum sankı herzaman olmasada =( varmı benım gıbı dertlı olan ,işi bırakmayıda dusunmuyorum meslegımı sevıyorum=(
Cogu calışan bayan bu konuda dertlidr bence sabah erken kalkp işe git sonra işten gel evi topla temizle yemek yap ve eşine zaman kalırsa onla ilgilen ben oyle fazla calşmadm evlendktn sonra abimn iş yeri var oraya gidim dedm 1 ay boyunca eve saat 8 de geliyordm yemek yap evi topla ye falan derken saat 11 oluyo tam oturdum dinlencm diyorm eşim bu sefer ilgi bekliyo hatta uyuya kaldıgım bile oluyodu eşim bana belli etmese bile şikayetciydi bu durumdn gercektn cok zor. ev işleri sorun degil her turlu yapılır hafta sonu bile yapsan olur ama eşinzle ilgilenmzsnz araya sogukluk girr bu da cok kotu olur ben ikisini bir arada idare edemedgm icin eşimi sectm yani calşmıyorm.Ama benm işm evde calişıyo tasarımcı yani devamlı evde o yuzden evim normaldn daha cok dagnık oluyo
Gecen haftalarda bu konuda cok kotu hıssetmıstım kendımı bılırsınız erkekler dolapta utulu olanı degılde utusuz olanı ısterler genelde benım durumum en bastan alıstırmak olsa gerek dolabı acar ve ve hersey yerınde utulu,gecen hafta bu durum bıraz karıstı fln esımde benım kıyafetlerımden dahamı onemlı yıkadıkların dolabı acıyorum ıstedıklerım yok dıyınce alındım baya sanırım ve o hafta hersey ustume ustume gelıyor,bu benım tercıhım cunku calısmak ıstıyorum eşimde karsı degıl kı oda bılıo yazık edemem bunca senemi meslegımıde sevıyorum.oyuzden eyvah yetısemıyormuyum durumu panıgı yasadım =) eşimde ozurdıledı zaten bılıyorum sen vızır vızır heryere yetısıyorsun hafta sonu ben tutturdum gezelım dıye dıyınce üzerimdeki yük kalktı =) Evet hem calısıp hem evı cekıp cevırmek zor gercekten kolay dıyemem bız esımle bırbırımızı ıdare edıyoruz cok sukur oda bıseler yapar bende derken bırlıkte yaparız bır çok seyi ve bırbırımıze vakıt ayırabılıyoruz cok sukur okonuda sorun yok ki esım azıcık gozumun ıcıne baksın bırakırım hemen neyle ugrasıosam ondan onemlı dııl hiç bişi =)
Aynen canım bu erkeklern hepsi boyle sanırm utulu varken gidp utulu olmayanı giyerler =) Karsılıklı anlaşmanız cok guzel benm eşim hep evde oldugu icin benm daha zor oluyodu sabah kahvaltısını yapıyodu direk pc başına geciyodu işi geregi ve calışırken cekirdek vs yemiyi cok seviyo malum yerde cekirdek kabukları falan oluyodu yatak odası zaten berbat heldeydi =) isten gelirdm kahvaltı sofrasını toplardm sonra onun calışma odasını vs işten 8 de geliyordm onları yaparken saat 9 oluyodu yemek yapıyordm vs saat baya geciyodu sanırım hersey karsılıklı olunca daha iyi olurdu benm oyle olmadıgı icin cok zor olmustu oyuzden işe devam edemedim ve eşim soyle der dagıtmayı severm ama dagnıklıgı sevmem der bu lafndn hersey anlasılıyo sanırm =)
ben o treni kaçırdım çoktan sanırım :) ayağının altında dolaşmıyorum ya yetmiyor mu diyo![]()
Kesinlikle kolay değil, 7 gibi evde olmama ragmen bazen yetiştiremiyorum, hafta bir temizlik bile zor geliyor bazen
Hafta nasıl geçiyor anlamıyorum..
Bende en büyük sorun çamaşırlar yıka kurur ütüle..Okadar zor geliyorki
Eve gitmeden işlerimi sıralıyorum.. Bunu şunu yaparım diye, ama ne fayda....
Eve kendimi attımı gözümde büyüyor herşey...
Vallaa çoçuk olunca halimi düşünemiyorum .i
Ben mi üşengecimm yoksa bu işler mi yorucu, zor??
bencede sızın calısmamanız ıkınızınde hayrına olmus =) sınırlenmıyormuydun eve gelıyorsun darmadagın =)karsılıklı anlasmak cok onemlı gercektende ama sanıyorum ki ben sımdı cıksam ısten calısmasam eşim bardagını bıle koymaz ozaman mutfaga =)
Bence de siz calışmaya devam edin alıştırmayın benm gibi yoksa sonu kotu oluyo =) Sinirlensm bile ne fayda ertesi gun yine aynı, işten gelirdm beni gorunce hafif gulumseme oluyodu yuzunde kızcagımı bildigi icin o zaman da kızamıyodum =) o 1 ay benm için deneym oldu daha calışmam evde eşimi tek bırakıp bana gore degil evle işi idare etmek =)
ay guldurdun benı ya =) kolayını bulmus senın koca =)
aynen canım yeni evlendiğimizde çalışmıyordum o yüzden birşey yapmasına ihtiyacım yoktu yaptırmıyordum ama şimdi yapsın diye gözünün içine bakıyorum o yüzden yeni evlilere benden tavsiye ilk günden alıştırsınlar![]()
Sizde durum farklı ama oda var esınızın işi evden yapılacak bır ıs olmasaydı sabah cıkıp aksam gelseydı esınızde , belkı sizde yurutebılırdıniz![]()
Aynen oyle şimdi hep alıştı bana herseyini benden istiyor, herhelde calışsm simdi işten geldigimde evi yerin de bulamm :) Allah calışanlara yardım etsin ozellikle evli bayanlara ne kadar evle işi bir arada yurutseler bile belirli bi yerden sonra insan yoruluyor.
Günaydın =) Ay sabah sabah guldurdun benı evı yerınde bulamam heralde :)))) sen benı guldurdun Allah ta senı guldursun arkadasım =) kesınlıkle ne kadar yürüsede bazı zamanlar cok yorucu oluyor, kendımden ornek vereyım elbette evimi toparlıyorum yıyecegımızıde yapıyorum esımın kıyafetlerınide hazırlarım,evımı supurur silerimde,misafirimide agırlarım , bunların hepsı yuruyor yurumesınede sorun yeterınce dınlenememekte bırde calısan ınsanın zamanı cok kıymetlı oluyor bu sebepten cunku hep yapacagı bır iş var =) ben sanırım zamanıda cok ıyı degerlendıremıyorum ,sımdı planlı programlı olucam bıraz kendımı fazla zorluyorum sanırım hergun illa bıse yapayım bıtsın o istiyorum ve dınlenemıyorum artık öyle yapmayacağım[/QUOT]
Aynen insan biraz kendisine vakit ayirmasi lazim. Biz bayanlar sabah kalkip mesela evi temizlediktn sonra otururuz diye dusunuyorz o is bitiyo sunu yapim buna da yapim derkn aksam oluyo yani biz butun gun evdeykn isler bitmiyosa calisanlar kendilerinde suc aramasn isleri biteremiyorum diye kendilerini de fazla yormasinlar bencecunku evin isleri hic bir zaman bitmiyo aksine tam bitti derkn yenilerini ekliyorz :)
yok canım ya yorucu oluyor cogumuz aynıyız , 7 de cok erken bı saat degıl zaten söle 5 te fln evde olsak ah 6 yada razıyım =( ozaman bırazda olsa farkeder emınım,bugun mesela herzaman kı gıbı 7.30 gıbı evde olacagım bıseler yıyıp camasır mak bosaltıcam asıcam,bulasık mak bosaltıcam,yatak odam bembeyaz habıre toz alıorum bugunde toz alıcam =) oturmak yok =)