Sağol dediğin için tavsiyene uyucamHep bi üst aşamaya geçince önceki seviyeyi arıyor insan. Çocuklu, eşli, okullu bile oluyor. Evliliğimin ilk yılında üniversite son sınıftaydım. Şimdi ki eğitim hayatımdan çok çok daha kolaydı. Hiç geç kalma, hemen başla hazırlanmaya.
Aynen imkansız değil bu konuda gerçekten iyi örneksin sağol tavsiyen içinBen liseden sonra evlendim ve evliyken universiteyi orgun ogretimde okudum.
Kolay mi hayir. Ama hirsli olursan imkansiz degil.
Evet haklısın en azından gece çalışırımBencede hemen başla, hiçte zor olmaz, aksine ev işi vs kalan zamanda yeterli seviyede çalışabilirsin :)
Aynen imkansız değil bu konuda gerçekten iyi örneksin sağol tavsiyen için
Şuanlık düşünmüyorum tedavilerimden dolayıAma bebek dusuncen varsa ertelemelisin sana tek tavsiyem bu. Eger orgun okuyacaksan bebekle imkansiz gibi bir sey.
Şuanlık düşünmüyorum tedavilerimden dolayı
Çalışıyorum bir yandan da yüksek lisans yapıyorum eve hiç zamanım kalmıyor ama eşim anlayışlı içinizde kalmasın ama bence okumak sadece diploma değil evde kitap okumak en güzeliSlm kızlar ben liseyi bitirdikten sonra evlendim ama keşke okumaya devam etseydim diye içimde ukte kaldı üniversite sınavına girmeyi düşünüyorum ama ders çalışmak ev işi eş derken idare edebilirmiyim diye kafama takıyorum en azından bir uğraş edinir hem kendimi geliştirip hemde kafamdaki sorunları aşabilirim diye düşünüyorum ama tabi çekincelerim var bilmiyorum..
İkisi birden vuder arkadasim. Ben evlendim iki yil okudum. Bitirdim bur daha sinava girdim 4 yil daha okudum. Bu arada universeteye gittim . Aciktan degil ilk universitem. Aradan 4 yil gecti ben mali musavir olucam dedim. 3 yil daha okudum . Bu tamamen sana ve esine bagli. Arada iki cocuk yaptim buyuttum. Esim arada takilir bana. Seni ünv kapisinda bekledigim kadar okula devam etseydim 3 fakulte bitirirdim diye. Simdi de yabanci dil konusma kamplarina katilicam. Oku oku oku. Hayatta ne varsa okumaktan geciyor.Slm kızlar ben liseyi bitirdikten sonra evlendim ama keşke okumaya devam etseydim diye içimde ukte kaldı üniversite sınavına girmeyi düşünüyorum ama ders çalışmak ev işi eş derken idare edebilirmiyim diye kafama takıyorum en azından bir uğraş edinir hem kendimi geliştirip hemde kafamdaki sorunları aşabilirim diye düşünüyorum ama tabi çekincelerim var bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?