Evlilik ve Estetik

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Özellikle evli arkadaşlara sormak istediğim bir konu var.
Bu sitede çok fazla vücut estetiğiyle ilgili mesaj görünce geldi aklıma. Evlilikte erkekler için kadın vücudu, estetiği çok mu önemli ? Cinsellikte vs fazla mı önem veriyorlar buna ?

Özellikle evli arkadaşlara sormak istediğim bir konu var.
Bu sitede çok fazla vücut estetiğiyle ilgili mesaj görünce geldi aklıma. Evlilikte erkekler için kadın vücudu, estetiği çok mu önemli ? Cinsellikte vs fazla mı önem veriyorlar buna ?

Önem veren de vardır önem vermeyen de, adamına göre ama evlendikten sonra eşim estetik yaptır vs dese sinirlerim tepeme çıkardı.hoş evlenmeden önce derse de evlenmezdim :) zamanla değişebiliyoruz elimizde olmadan kilo alabiliriz veya çizgiler oluşabilir ....

Önem veren de vardır önem vermeyen de, adamına göre ama evlendikten sonra eşim estetik yaptır vs dese sinirlerim tepeme çıkardı.hoş evlenmeden önce derse de evlenmezdim :) zamanla değişebiliyoruz elimizde olmadan kilo alabiliriz veya çizgiler oluşabilir ....
Evet kişiye göre değişiyor sanırım

benim nişanlım ısrarla yaptırma diyor ben yaptırcam dedikçe ama yaptırmamı istese bile kırılmamam için yaptırma ben seni böyle seviyorum derdi. hoşunuza gitmeyen yerleriniz varsa eşinizi geçin sizin için önemli en başta tabii. ben düşünüyorum yaptırmayı

erkekten erkege degişiyor sanırım
ben hiç estetik yaptırıyım demedim
desem kocamın cevabı ne gerek var
ben seni böyle begendim böyle evlendim der

Bu beden kalıcı mı aşkım, buruşucaz yaşlanıcaz sarkıcaz diyor.Önemli olan elele gözgöze huzurla sevgiyle yaşlanmak der.Biz bedenlerimiz için evlenmedik, seviyorsam herşeyin güzel gelir bana der. Tabii benim içi de öyle.

İstanbul Mecidiyeköy Çevre hastanesinde uzman kadro, tecrübeli ekip

ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X