- 21 Haziran 2016
- 132
- 99
- 98
- 40
Evlilik zor zanaat ve bence evlenmeye karar verip bu yola girmek istyenlere rahat batiyo
ben artik benim mutlu evliligim var diyen hickimseye inanmıyorum biraz zorlayinca dokuluyor onlarinda sorunlari.taraflarin degismesi degil birbirlerni o huylariyla kabul etmesi gerekiyor.oncelikle erkekten beklentilerni sifira dusurmelisin bak azaltmalisin degil tamamen sifira dusmeli cunku erkek hesap vermeyi ve asiri sorumluluk almayi seven birey olmuyor rahat olacak bir elinde kumanda bir elinde telfn yaninda cerez karsisinda televizyon dir dir etmeyen kari ondan mutlusu olmaz.ayrica Cocuk evliligi kurtarmiyo cocuk dahada yıpratıyor bilhassa kadini 8 aylik bi prensesim var iyiki var ama yolunda gitmeyen evliligimize daha cok sorunlara bogdu ve kizim buyudukce cogaldkca cogaliyo sorunlar. Asksa sadece evlata duyulan bence digerlerin hicbiri ask degil. Erkeklerin bu kadar simarik olmasida tabiki anneleriyle alakali o kadar yuz verilerek buyutuluyorlar ki yedikleri onunde yemedkleri arkasinda masada 10 cesit yemek varsa sirf oglu seviyor diye 11.cesit yapiliyor sabah ise ugurlanip aksam camda bekleniyor hesap soran yok sonra annesi gibi olmamiz bekleniyor.erkegin iyisi kumar oynamayan icki icmeyen aldatmayan degilmis evlenince ilk bunu anladim.erkegin iyisi yok hepsi ayni
çok doğru tespitler.hani sosyal medyada hesaplarımzda hemenhergün o gördüğümüz musmutlu haraika çiftler varya ben onlara veya işyerlerinde anlatılan ''mükemmel fedakar kocalar''a da çok inanmıyorum hatta hiç inanamıyorum..herkesin sorunları mutlak var amma maddi amma manevi.ki kadınların çok büyük oranı manevi sorunlardan şikayetçi gibi.tabi o ''harikalar diyarından yeryüzüne inmiş aşırı vicdanlı ve düşünceli eşdost-arkadaş-akraba kocaları'' hariç..ve evet bence kafalarında edinilmiş tek bilgi o anneleri gibi şımarta şımarta kocaman adam olduklarını koskoca birey olduklarını unutan hala bekarmış gibi yaşamalarına razı olacak olan kadınlara dönüştürene kadar bence onlarda yılmıyorlar..bence de harika koca modeli hiç inandırıcı değil

çok doğru tespitler.hani sosyal medyada hesaplarımzda hemenhergün o gördüğümüz musmutlu haraika çiftler varya ben onlara veya işyerlerinde anlatılan ''mükemmel fedakar kocalar''a da çok inanmıyorum hatta hiç inanamıyorum..herkesin sorunları mutlak var amma maddi amma manevi.ki kadınların çok büyük oranı manevi sorunlardan şikayetçi gibi.tabi o ''harikalar diyarından yeryüzüne inmiş aşırı vicdanlı ve düşünceli eşdost-arkadaş-akraba kocaları'' hariç..ve evet bence kafalarında edinilmiş tek bilgi o anneleri gibi şımarta şımarta kocaman adam olduklarını koskoca birey olduklarını unutan hala bekarmış gibi yaşamalarına razı olacak olan kadınlara dönüştürene kadar bence onlarda yılmıyorlar..bence de harika koca modeli hiç inandırıcı değil