• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıl dönümü şaşırdım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mlscm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar merhabalar benim 4 yıllık bir evliliğim var.. çocuğumuz var eşim çalıştığı iş aşırı sorumluluk isteyen bir iş olduğu için akşamları eve gelip yemek çay derken uyuya kalıyor bende bu duruma çom kızıyorum sinirleniyorum ve çalıştığı işte sorumlu olduğu için iki kat yoruluyor neyse bugün yıl dönümü üz ve bana bir buket gül 💐 göndermiş çok düşünceli zaten Normalde de şimdi dün tarruşmıştık akşam nasıl davransam bilmiyorum 🤦‍♀️💁‍♀️

Sonuçta düşünmüş almış değer veriyor demekki bence iyi davran tartışmayı büyütme onun işide zor demekki. Sevdiği yemekleri yap başbaşa bir yemek yiyin

Bizimde bugün 4.yıl dönümümüz aramız çok iyi ama bana bile çiçek gelmedi daha :KK48: :KK48:pasta yaptım dün bugün süslücem bir de sevdiği yemekleri yapıcam:21: Valla şanslısınız akşama gelince uzatmayın hiç birşey yokmuş gibi takılın :KK51:

Arkadaşlar merhabalar benim 4 yıllık bir evliliğim var.. çocuğumuz var eşim çalıştığı iş aşırı sorumluluk isteyen bir iş olduğu için akşamları eve gelip yemek çay derken uyuya kalıyor bende bu duruma çom kızıyorum sinirleniyorum ve çalıştığı işte sorumlu olduğu için iki kat yoruluyor neyse bugün yıl dönümü üz ve bana bir buket gül 💐 göndermiş çok düşünceli zaten Normalde de şimdi dün tarruşmıştık akşam nasıl davransam bilmiyorum 🤦‍♀️💁‍♀️
adamcağız buket göndermiş hoş karşıla evlilikte tartışma olur

İstediğiniz kadar konu açmakta özgürsünüz tabi ki. Ama siz sürekli konu açıyorsunuz. Günlük hayata ilişkin problem çözme yetiniz hiç mi yok? Bence sizin en büyük derdiniz bu. Kendinizi problemlerle nasıl başa çıkılır bu konuda geliştirmeniz lazım.

Bak ne güzel jest yapmış böyle bi gunde kin tutulmaz gün zehir edilmez. Şimdi sıra sende güzel bi masa kur güzelce hazırlan romantık bi ortam yarat güzel geçirin bugünü. Bırakma ihtimalin varsa çocuğu annene kayınvalıdene bırak yoksa o da sizle olsun

Uzatırsan senden uzaklaşır soğur bidaha da yapmaz

Kesinlikle tatlıya baglayin sonuçta işi yogunmus kızmayın sizin evladınız için çalışıyor sonuçta yorulması normal

Back
X